Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Parionica

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: KTS Sweet Dreams
 Post Postano: 04 vel 2016 18:19 

50/50 9mg
Protank 2 / 1.8ohm / 3,2V
Sve što napišem je subjektivno

Prikazivala mi se nekakva sličica kornfleksa u jogurtnu na webshopu, to me povuklo - međutim nema ni kukuruza ni jogurta unutra :D

Jako osvježavajuća i jako blago minty (mislim da je čak spearmint u pitanju) aroma koja ne reže grlo (pario sam menthol neki s kioska i spearmint od dekanga nekad prije, koje su me okidale grlo kao airways).
Osjeti se nešto slatkasto uz taj mint, ali ne mogu odrediti što točno. Nešto što ga priguši i daje dodatnu notu slatkoće.

Ako tražite jako blagi slatkasti mentol - go for it.

edit: eto ga na, nema mentola. :D

edit2: Nakon više sati druženja s ovim đusom, povlačim svaki spomen mentola. Zašto sam ga osjetio na "prvu" - možda zbog navale svježine koju mi je ovaj liquid donio u usta, a koji bi osjetio s mentolom. Def sada razabirem slatkasti ananas u cijeloj priči. Odličan uz popodnevno učenje, prije spavanja i jutarnju kavu. All day vape definitivno.

Ukratko, slatko i osvježavajuće!

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Zadnja izmjena: zvorkapic.os; 05 vel 2016 09:06; ukupno mijenjano 3 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: KTS Sweet Dreams
 Post Postano: 04 vel 2016 18:49 

zvorkapic.os je napisao:
50/50 9mg

Prikazivala mi se nekakva sličica kornfleksa u jogurtnu na webshopu, to me povuklo - međutim nema ni kukuruza ni jogurta unutra :D

Osvježavajuća i jako blago minty (mislim da je čak spearmint u pitanju) aroma koja ne reže grlo (pario sam menthol neki s kioska i spearmint od dekanga nekad prije, koje su me okidale grlo kao airways).
Osjeti se nešto slatkasto uz taj mint, ali ne mogu odrediti što točno. Nešto što ga priguši i daje dodatnu notu slatkoće.

Hehe nemoj buniti ljude u sweet dreamsu nema niti jedna kap mentola, ali to govori o razlicotistima u tekucinama i okusima ;)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 04 vel 2016 18:59 

Ananas i kokos, to sam ja osjetio u toj tekućini

Povratak na vrh 

Naslov: Re: KTS Sweet Dreams
 Post Postano: 04 vel 2016 19:07 

Tihomir je napisao:
zvorkapic.os je napisao:
50/50 9mg

Osvježavajuća i jako blago minty (mislim da je čak spearmint u pitanju) aroma koja ne reže grlo (pario sam menthol neki s kioska i spearmint od dekanga nekad prije, koje su me okidale grlo kao airways).

Hehe nemoj buniti ljude u sweet dreamsu nema niti jedna kap mentola, ali to govori o razlicotistima u tekucinama i okusima ;)

Možda podsvjesno zbog tog nekog osvježavajućeg efekta mi je prvo na pamet pao nekakav mentol. Sad subliminalno zbog posta gore kontam da možda i je neki ananas u pitanju.
Sad što ga duže cuclam mi je sve slađi i draži :D

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » Liquid » Parionica

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.