Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Kako se koristi e-cig
 Post Postano: 04 ožu 2011 10:26 
Moderator

Jednostavno, kupiš, natankaš tekučinu u refil, zašarafiš atty na (punu) bateriju i pariš. slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Kako se koristi e-cig
 Post Postano: 04 ožu 2011 20:36 

... može se koristiti i na druge načine al ne smijem o tome.... admin bi me mogao bannati :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2011 21:01 
Moderator

Tara je napisao:
... može se koristiti i na druge načine al ne smijem o tome.... admin bi me mogao bannati :lol:

Jel ti to o e-cigareti ili o MOD-u??? :shock: Mislim.. samo da se zna! :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2011 21:33 

... sto ljudi sto ćudi.... sto dimenzija :lol: :lol: :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2011 22:08 

Mislim, kada ste već spomenuli ... :oops: a ja se već danima mislim o ovome ...

slika

da nebude zabune :lol: ovo je ona Kineska spravica za šišanje nosa i ušiju i ko zna čega još ..
i jako dobra asocijacija za Mod, u njega ide jedna baterija AA i uz male prepravke eto mod-a

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 ožu 2011 18:11 

Molio bi ako moze neko napisat kako se održavaju attyi da imaju sto duzi zivotni vjek? Ono ispuhivanje, pranje, detaljan opis molim =)

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 ožu 2011 19:48 
Moderator

cahura je napisao:
Molio bi ako moze neko napisat kako se održavaju attyi da imaju sto duzi zivotni vjek? Ono ispuhivanje, pranje, detaljan opis molim =)

Bojim se da će ti bilo tko teško opisati to što želiš. Naime.. atomizeri su jako cudne biljke. Neki put radi danima i neće krepat, a već mi ga je pun klinac. Dok neki drugi opet radi par dana i samo tako krepa. Neki od početka daje finu aromu i paru, neki tek nakon što se na neki nacin razradi, a neki nikad neće proraditi kak Bog zapoveda. Tak ti je to s atty-ima, iako sam primjetio u zadnje vrijeme (daj Bože da se ne varam) da su kvalitetniji za razliku od prije godinu dana. A opet.. možda i nisu ali sam potrefio takve prilikom kupovine.
Zadnje što sam probao i što mi je dalo dobre rezultate je pranje, tj. kuhanje atty-a u obicnoj vodi uz dodatak limunske kiseline. Ali tome pribjegavam samo kad više nema onaj fini okus i neki put uspije, a neki opet ne. Inaće.. samo ga ispušem i obrišem i pari dalje..

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 ožu 2011 20:04 
Administrator

cahura je napisao:

Opisat cu ti svoj nacin odrzavanja attya:

Atty se ne pere. Osim ako sjednes na MOD s prekidacem prema straznjici pa se ukljuci i pokuri sve unutra. U tom slucaju ako je jos ispravan atty treba oprati s vrucom vodom, limunskom kiselinom, fosfornom (coca-cola), ocat, soda bikarbona, vodikov peroksid, alkohol ...
Ono sto se redovno pere svaka 2-3 dana je spuzvica u refilu.

Ispuhivanje je nepotrebno i predstavlja cisti gubitak liquida. U slucaju da si utopio atty s previse tekucine, skini refil i potegni nekoliko dobrih ˝dimova˝. Kad si na taj nacin popario visak tekucine vrati refil i snaznim uvlacenjem iskoristi sav liquid u attyu. Napominjem snaznim. Nakon desetak takvih dimova atty je spreman za daljnju normalnu uporabu.

Najlaksi nacin za ubit atty je rad na suho.

Prosjecan vijek trajanja mojih attya je 4 mjeseca, a trenutno koristim jednog jos od jeseni.
Sve na 5V i potrosnju 1dl liquida mjesecno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 ožu 2011 20:43 
Moderator

cahura je napisao:

Ja probao na sve moguče načine, samo je coca-cola pomogla.Držiš ga 24 sa u coli,ispereš alkoholom,ostaviš okrenutog, može i na radijatoru.Ali i to upali u 20% slučajeva.Kad krepa,onda je krepal, jednostavno pošalješ Frenku,koji je sad u Toplicama, pa ga nema, on naime skuplja staru kramu. :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 ožu 2011 20:32 

Iako sam stara parilica događaju mi se greške koje se skupo plaćaju.Ne novcem nego živcima.Ne može čovjek vjerovat kaj mu se može sve dogodit u jednom danu.Danas sam na poslu zaboravila Maxi.Imam drugi doma i povučem ja,štanga,povučem sto puta,krepao atty.Onda sam uzela piccola i svoj 510 atty,štanga,drugi ....5. atty.Ako onda nisam pošizila nikad neću :conf:
Sama sam si kriva,ako ne mislite koristiti parilicu ( ja to inače dobro znam ali sam postala lijena )duže vrijeme,odšarafite atty,propušite ga pošteno i tek onda spremite.
Imala sam sreću da mi frendica ima 5V s kojim sam raspuhala attyje i :plus: Hvala joj do neba!

Povratak na vrh 

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club