Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera
 Post Postano: 15 lip 2012 01:52 

ciscenje? :hmm:
Pa evo ja parim vec 36ti ml znaci 36/1.6 cca 22-23 punjenja i još uvijek radi ko nov.
S obzirom da traje vec 18 dana nonstop parenja i ne pokazuje znakove zamora a košta 20tak kn .... mislim da ne treba nikaj odrzavati :conf:

edit: ljevam unutra TheEliquidFactory RA 18mg malo razblažen sa VG iz Kemiga

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Zadnja izmjena: mravak; 15 lip 2012 17:28; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lip 2012 02:07 

oh da treba ja sam mjesec dana oko 30 ml i sad vise neradi tako dobro, kolegi sa posla slicna situacija on vise nema skoro nista pare

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lip 2012 13:19 

meni u tjedan dana gotov i treba ga cistiti...
zato imam 7 komada pa po redu...
onda sve zajedno ocistim i ispocetka..=)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lip 2012 14:36 
Administrator

ahaa

Bilo bi vrlo korisno kada bi uz kolicinu potrosene tekucine napisali koju tekucinu koristite. Onda bi tocno znali koja tekucina mu smeta a koja je bolja ... recimo čišća.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lip 2012 15:36 

pa ja koristim FA a taj moj kolega iz portanove kinesku e sad sudeci po tome kupili smo isti dan e-cig istu opremu prije mjesec dana. Ja sam nakon 7-10 dana presao FA, moj pari dosta dobro a njegov malo slabije od sibice. Morao je novi kupit, skoro je odustao od parenja razocarao se jako cak je i nakon 15 dana bez cigare kupio kutiju i pusio a odustao bi sigurno da ja tu na forumu ne gnjavim i ne njuskam

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lip 2012 17:15 

dekang vanilija 24mg vg...

:hmm: :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 lip 2012 02:47 

evo kolega doneo veceras njegov stardust i riknio je skroz nepusta nista pare, rastavio sam ga skroz ocistio sve, vratio nazad i to bez nekog alata i radi ko nov :51: a ja slepac da niste postali video bih ga bacio. eh sad tesko je tu malu zicicu namotati opet nazad a i spagica se raspada pa mi treba link di da narucim zicu i spagu. A kazite mi i koja tema se bavi sa debljinom zice, namotajima, omima...

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 lip 2012 16:03 

limeni je napisao:
evo kolega doneo veceras njegov stardust i riknio je skroz nepusta nista pare, rastavio sam ga skroz ocistio sve, vratio nazad i to bez nekog alata i radi ko nov :51: a ja slepac da niste postali video bih ga bacio. eh sad tesko je tu malu zicicu namotati opet nazad a i spagica se raspada pa mi treba link di da narucim zicu i spagu. A kazite mi i koja tema se bavi sa debljinom zice, namotajima, omima...

Uzmi kanthal debljine 0.16 i 0.20 (originalna debljina od Stardusta je 0.13 ili 0.15) i fiber iz Heaven Giftsa.....fiber ima i na nekim drugim sajtovima ali u trenutku nemam linkove...

Za kanthal...

https://tinypay.me/buymywire

Za fiber...

http://www.heaven-gifts.com/product-371.html

PS.

Sto je debljina kanthala veca to je otpor manji...

Ima tu puno za pricanja,ako se uhvatis sa ovim onda dobro prouci materiju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 lip 2012 16:37 

Hvala Karo dajes informacije brzo i tocno :plus: trebao bi imati zasebnu temu info pult hehe. E a koja tema se bavi otporima i time mjerio sam napon baterije daje mi max 4-4.2V e sad me zanima sto mogu dobiti sa njom sa manjim ili vecim otporom. Koliko sam skonto iskusniji vaperi teze manjem otporu, ne?

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 lip 2012 17:52 

limeni je napisao:
Hvala Karo dajes informacije brzo i tocno :plus: trebao bi imati zasebnu temu info pult hehe. E a koja tema se bavi otporima i time mjerio sam napon baterije daje mi max 4-4.2V e sad me zanima sto mogu dobiti sa njom sa manjim ili vecim otporom. Koliko sam skonto iskusniji vaperi teze manjem otporu, ne?

Pa zavisno od toga sto tebi odgovara....ne mora da znaci da bi onaj udar u grlo-TH (throat hit) bio jaci ako koristis manji otpor i vecu voltazu jer jaka struja zna unistiti dobar filing,aromu itd.Trebas osobno pronaci tvoj setup,na pr. meni na nekim atomizerima koje imaju otpor od 1.8 Ohm je sasvim dovoljna struja jacine 3.8V-3.9V....(na stabilnoj voltazi-VV mod).Ponekad mi je eGo baterija odlicna za neke stvari jer ona isto ima stabilan napon od 3.3V i taj se napon ne menja tokom parenja bez razlike koji atomizer (otpor) imas na njoj.Ova tvoja baterija ima 4.2V kad je skroz puna ali kad na njoj stavis atty (cart itd.) sa odredjenim otporom onda ta voltaza znatno opada.Stavi Low Resistance atomizer od 1.3 oHm i struja koja ide na grijac od full 4.2 padne na nekih 3.3V-3.4V....(karikiram sa brojkama jer zavise od vise faktora).
Po meni za kvalitetno parenje koje moze obuhvatiti bukvalno sve vidove i modele atomizera,tankova,cartomizera itd.. potrebno je imati jedan mehanicki mod i jedan VV mod.Ako koristis atty u stilu spagerice (A2,MY-T) ili genesisa (ja koristim Line)onda ti je dovoljan samo mehanicki mod jer prilogadis otpor prema mogucnost moda.
Ja sam hteo da mi aroma,para i jacina TH budu isti od trenutka kad stavim punu bateriju pa sve dok je ne ispraznim i zato koristim VV mod i genesis :)
Ovo je prava nauka i nije uopste jednostavna stvar,uvideli smo da su u vecini slucajeva presudne "sitnice" kao na primjer...model fibera,sadrzaj procenta Ni,Ch,Fe...u kanthalu,kap vise ili manje odredjene arome u miksu....itd
Najbolje je kad pocetnik ide polako pa redom skonta stvari kako funkcionisu jer od previse informacija zaboli glava a rezultat nije popularan.Moj savjet ti je da uzmes eGo baterije za pocetak,prave eGo Joyetech baterije koje imaju stabilan napon i PWM (puls with modulation) a mozes probati i eGo-C atomizere.
eGo-"T" baterije se meni pokazale nevjerojatno izdrzljive,uzeo sam nove eGo-"C" (imaju dodatnu funkciju,menjaju boju u tri faze zavisno od toga kako se prazne,totalno nepotrebno) pa je jedna riknula za 10-tak dana,to mi je prva eGo baterija u mom stazu koja se pokvarila...mozda je samo losa serija,neznam,ali ipak preporucujem eGo-T baterije.Od dobrog moda glava ne boli pa mozes i njega uzeti,tako ces najbolje nauciti neke razlike i uvidjeti potrebne stvari.Meni je Devil's Marble odlican mod koji ima vecu funkcionalnost od ostale "obicne" 3.7 modove pa ti mogu i njega preporuciti (u slucaju da Kinta napravi)...
Btw...ovo nije placena reklama od Joyetech-a i Kinte nego samo moje razmisljanje :pivo:

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club