|
.
Sada je: 25 tra 2026 15:55. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 15:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 10 kol 2011 08:54 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
E sad ju pitaj hoće li otvorit pogon u CRO? Idemo u EU, jeftino radimo... Ak kaže da neće, reci joj  je, jer ćemo joj sad kopirati atty-je i prodavati ih za 1 euro cent!!! I nek dođe na Jadran, pa će imati novi nick na skype-u: Nadalina!!!! Dopisujete se s managerima...grrrrr... viva Che, viva la Revolucion!!!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
PIMPKING
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 10 kol 2011 15:49 |
|
|
Shaka Zuluf je napisao: Ovako: prvo što sam do sada otvorio sigurno 30-40 atija, kupovanih od 4 razlicita dobavljača. Nijedan nije izgledao kao taj tvoj sa slike. I prošli put sam probao, u Google ukucam "eGo-T wick" i tražim slike, nema nijednog kao što je taj tvoj.
Onda mi zapadne za oko da se na tvojoj prvoj slici vidi nešto belo na samom vrhu fitilja... I ne budem lenj, pa kontaktiram direktno Joyetech. Hvala Bogu pa su braća Kinezi vrlo radan i poslovan narod, te u vrlo kratkom vremenskom roku dobijem obaveštenje da su i HC i HG njihovi ovlašćeni distributeri i prodaju samo original proizvode. Ja pitam: kako je onda moguće da od njih dobijem 2 različita atomizera? Priložim slike i zamolim da provere kod odgovornih iz proizvodnje kako fitilj tačno izgleda, da li na vrhu ima "metal mesh ring" ili "metal mesh hat".
Posle nekih sat vremena dobijem ovo što se nalazi u prilogu mog posta.
Deluje poznato, zar ne? Onaj tvoj "glanc novi" iz HC-a je u stvari isti kao ovaj sa Joyetech-ove slike, samo što izgleda kao da mu je neko odsekao fiber sa vrha !
Možeš li niže pasti, samozvani stručnjače?! I onda ti je mrmot zavio cokoladu u foliju bas u trenutku kada si popio kaficu sa CEO-om Joyetech-a....jos samo da mi objasni gde je videla da je izgoreo od upotrebe pa da se sit nasjemejem...Zar zaista ocekujes da ti neko poveruje u ovaj fabrikovan,izeditovan "mail" izvucen iz kotektsta.Ako si i kontaktirao Joytech ko zna kakve si fotgrafije slao i sto nisi okacio citavu prepisku...Jos me zanima da li ta gospodjica sta li je vec moze sigruno da tvrdi da je svaka serija uradjena po specifikacijama koje ona poseduje? Ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=_MXYm1e_uuU sve objasnjava a i sam si kacio njen video vezan za ciscenje attya.Sad ako kazes da je mozda tako izgledao atty ni tu nisi u pravu eGo-t se pojavio na trzistu tek u januaru-februaru 2011 kada je ovaj klip i okacen, i od onda atty nije menjan vec je samo napravljena B verzija.Gore spomenuti video je pregledan skoro 18000 puta i nema ni jedan negativan komentr ili nesto tipa da nije u pravu ili da tako ne izgleda fitilj u attyu,znaci samo ti koji je do sada otvorio 30-40 attya...znaci ako ti vidis svet CB onda je on zaista i CB....gako god... Raspravljaj se sam sa sobom kad nemas pametija posla,ja nemam vremena za to.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 10 kol 2011 16:47 |
|
|
Koliko treba biti retardiran, koliko glava treba da bude prepuna umišljene pameti da nešto što je tako očigledno ne vidi? Poslao sam im mejl u kojem piše da smo na jednom lokalnom e-cig forumu na temi o curenju eGo-T atija raspravljali o održavanju istih, i da se navodno ispostavilo da postoje 2 različita fitlja iz atija kupljenih kod njihovih prodavaca. Pošto mi je rekla da su i HG i HC njihovi ovlašćeni prodavci, okačio sam slike onog "mog" fitilja sa prošle strane (koji je kao što opet ne vidiš, zagoreo) i onog što si ti kao poslednja jajara pokušao da uvališ kao svoj glanc novi netaknuti fitilj iz novog atija. Trazio sam da od zaduženih za proizvodni deo uzme i okači sliku, kao i da mi da vrlo jasan odgovor na pitanje: da li fitilj ima "metal mesh ring" ili "metal mesh hat". Odgovor se može videti u mejlu koji sam okačio. Ti mišu to naravno opet nećeš videti  Ja sam mogao da joj napišem i haiku ljubavnu pesmicu, jel ti opet ne vidiš šta je ona napisala kako fitilj izgleda i koju je sliku stavila? Lina je, kao i svi predusretljivi Kinezi, pokušala da svojim komentarom pomogne, pa je zato pretpostavila da je zagorelost fitilja uzrok problema o kojem raspravljamo. Na to se odnosi njena rečenica za koju se hvataš kao zadnju slamku da te izvadi iz smeća u koje si se sam upleo  A ja sam, ovako medicinski neuk, siguran da je sexualna zagorelost uzrok tvojih frustracija i želje da se uvek, svuda i po svaku cenu ispadne pametan Kao što je u onoj reklami mrmot zaista zavio čokoladu ma koliko to zvučalo neverovatno, tako si i ti jedan folirant i lažov - ma koliko to tebi zvučalo neverovatno. I onomad kada si mi pametovao na crnom forumu, pp poruke od drugih korisnika su mi bile jasan pokazatelj da nisam pogrešio u proceni. Inače puštam kerove da laju dok idem svojim poslom, ali ovih dana nemaš sreće - ti si mi baš iritantan pa te moram malo naučiti pameti Sve najbolje 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 10 kol 2011 16:53 |
|
|
Prvo pročitaj prvu rečenicu u opisu videa koji si okačio. Piše: Citat: Please note: describing the metal mesh as a hat is said loosely. It is more accurately a band. Kao drugo, pročitaj npr ovu temu: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... k-hat.htmlA kao treće: odjebi u troskocima, lažove pokvareni!
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
PIMPKING
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 10 kol 2011 17:38 |
|
|
Shaka Zuluf je napisao: Prvo pročitaj prvu rečenicu u opisu videa koji si okačio. Piše: Citat: Please note: describing the metal mesh as a hat is said loosely. It is more accurately a band. Kao drugo, pročitaj npr ovu temu: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... k-hat.htmlA kao treće: odjebi u troskocima, lažove pokvareni! Pa ti cak nisi stavio ni svoje slike rasklapanja atty vec si i to skinuo sa neta,ja se raspravljam sa nekim koji nije uzvo ni video sve to...Sumljam da si ti uopsta ikada i rasklopio neki atty,sve prepisujes sa ECF-a.... retardu! Piskaraj ti dalje sam sebi i uzivaj
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 10 kol 2011 17:52 |
|
|
Genije, i ovaj i crni forum čitaju barem 10 ljudi koji su od mene kupili eGo-T atomizere, mogu da ti posvedoče koliko ja to ne znam i koliko ih nisam otvarao. Nekima sam kada je frka i stani-pani atije sredjivao u kafićima, neke sam preko video poziva navodio korak po korak... Ati tipa B mi je loše radio, svako malo pa procuri. Pošto ja ne merim svet od sebe, rekoh: da pitam one koji znaju da li i njima pravi probleme u radu. Jel treba da okačim tvoju poruku kojom si mi opisao kako tvoj B ati radi "normalno"? Jbt, moj brat je pre mesec dana dobio klinca, za ceo dan nemaju posla oko tog malićana koliko ti imaš oko tvog atija i kažeš mi "radi super"!? I onda mrtav ladan savetuješ ljude da kupe taj isti ati, jer je dobar?! Nije ti nikada palo na pamet da ono što tebi izgleda i tebi deluje kako god da ti izgleda i deluje - nije pravilo niti univerzalna slika?Meni je bitno da ne sporiš činjenice koje sam gore napisao, a da plaćam profesionalnog fotografa da bih tebi uskratio mogućnost da se vadiš na fazone iz 6. osnovne - ne pada mi na pamet. Nisam nigde ni okačio sliku moje eGo-T cigare, verovatno zato što sve vreme dok ovo pišem purnjam Marlboro 100's pa nemam šta da slikam Kako god, samo odjebi sa mojih tema i ne komentariši moje postove. Hvala unapred.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 11 kol 2011 09:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Simpatične su prepirke, tako i treba. Nego, mislio sam da netko od vas eGO-t (ista) napiše malo više o ovoj, po meni za sada najboljoj soluciji za početnike, a i ostale Recimo vrste atty-ja LR,normalni, otpore i sl.Batt.kakvih ima, koliko traju u prosjeku i sl. Ja nažalost još uvijek nemam nijednog, a lako bi bilo s neta sve skinuti, ali vi koji se time služite mogli bi napisati ponešto.Mislim da je to za sada najprodavaoniji model stock batt.Pa ajde, ako neko ima volju, a ako ne čekam da i meni stigne, a to će biti nikada. Da ne zaboravim, razlika između modela A i B. Moje kratko iskustvo je da sa 510LR ejoy običnim atty-jem fino radi, samo ne znam koliko dugo jer je taj model poznat kao veliki potrošač struje.E pa izvolite.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 13 kol 2011 12:29 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
Znači eGo-t je definitivno trenutno najbolja e-cigareta,po izdržljivosti baterije praktičnosti upotrebe a bar za mene i po izgledu. O LR atty-u neću pisati jer ga nemam,ali regular tip A atty daje odličnu paru,meni finu aromu posle par dana korišćenja(valjda dok malo nagori fiber) i ne razumem komentare tipa "meni je crko posle nedelju dana",jer ja koristim jedan već 2meseca i jos uvek radi.Čak sam mu prilikom čišćenja spržio skoro sav fiber izmedju namotaja i radi,tip B ume da procuri ako vučeš kao manijak pokusavajući da usisaš bateriju kroz tank  ,inače je vrlo zahvalan za čišćenje jer je cilindričnog oblika,u njemu staje duplo više tečnosti od tipa A.Što se baterije tiče ona od 650mAh moze da izgura 2,5 tanka(oko 2,5 ml) a 1000mAh 4 tanka ili 2 od tip B atty-a(oko 4 ml)tečnosti,sami znate vašu dnevnu potrošnju,pa izračunajte koliko je to u satima-danima,meni 650mAh traje skoro dan i po,a 1000mAh cela 2 dana.Nadam se da sam uspeo da obuhvatim skoro sve u ovom kratkom opisu  .
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 13 kol 2011 14:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vesa0108 je napisao: Znači eGo-t je definitivno trenutno najbolja e-cigareta,po izdržljivosti baterije praktičnosti upotrebe a bar za mene i po izgledu.
Nekako mi se cini da ti je zarez na krivom mjestu. Ovako bi bilo tocnije: Znači eGo-t je definitivno trenutno najbolja e-cigareta po izdržljivosti baterije, praktičnosti upotrebe a bar za mene i po izgledu.Jedan mali zarez bitno mijenja smisao.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: eGo-t wick adjustment Postano: 13 kol 2011 15:40 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
Kinta je napisao: vesa0108 je napisao: Znači eGo-t je definitivno trenutno najbolja e-cigareta,po izdržljivosti baterije praktičnosti upotrebe a bar za mene i po izgledu.
Nekako mi se cini da ti je zarez na krivom mjestu. Ovako bi bilo tocnije: Znači eGo-t je definitivno trenutno najbolja e-cigareta po izdržljivosti baterije, praktičnosti upotrebe a bar za mene i po izgledu.Jedan mali zarez bitno mijenja smisao. Ne,tu ustvari fali zarez trebalo bi da piše ovako : Znači eGo-t je definitivno trenutno najbolja e-cigareta,po izdržljivosti baterije,praktičnosti upotrebe a bar za mene i po izgledu. 
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 15:55. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 15:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |