| Autor |
Poruka |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 07 lis 2011 12:06 |
|
|
|
Ja uzela ove 5 za 300kunića a to mi nije baš jeftino. Vidim ja da ništa od pare dok ne izađem iz pećine i počnem koristit kreditne kartice, pay pal i slične zavrzlame...
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 12:03 |
|
|
|
moželi mi itko reči koi atomizer da uzmem za ego-t i koi otpor jer namjeravam naručit,a neznam što da naručim.ja sam tražio odgovor po forumu ali ja to nemogu nači. hvala
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 12:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: moželi mi itko reči koi atomizer da uzmem za ego-t i koi otpor jer namjeravam naručit,a neznam što da naručim.ja sam tražio odgovor po forumu ali ja to nemogu nači. hvala Joye je u svakom slucaju najsigurnija kupovina. Dugo je u tom poslu i uvijek je radio kvalitetno i sto je meni jako vazno - standardno kvalitetno. Sve ostalo moze biti dobro ali i nemora. Sto se tice otpora to moras sam odrediti sto ti odgovara. U prvoj narudjbi je najbolje uzeti od svega po komad.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 12:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
cuky je napisao: moželi mi itko reči koi atomizer da uzmem za ego-t i koi otpor jer namjeravam naručit,a neznam što da naručim.ja sam tražio odgovor po forumu ali ja to nemogu nači. hvala LR definitivno
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 13:37 |
|
|
CHROMEX je napisao: cuky je napisao: moželi mi itko reči koi atomizer da uzmem za ego-t i koi otpor jer namjeravam naručit,a neznam što da naručim.ja sam tražio odgovor po forumu ali ja to nemogu nači. hvala LR definitivno što znači LR i koi daje više pare,okusa.vidio sam da ima od 1,5 pa sve do 3,5 otpora.što daje veči,a što mani otpor u čemu je razlika
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 13:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Najmanji otpor, najveća potrošnja, ali paaaaareeeeeee ko u trnoružici, naravno ako si na 3,7V.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 14:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: što znači LR i koi daje više pare,okusa.vidio sam da ima od 1,5 pa sve do 3,5 otpora.što daje veči,a što mani otpor u čemu je razlika LR - low resistance HV - high voltage LR je atomizer malog otpora predvidjen da izvuce vise sape iz 3,7V (3.2V) baterije. Medjutim sto je baterija manja kapacitetom to manju struju moze dati. Neke eGo baterije imaju ogranicenje otpora atomizera od 2Ω i kod manjeg otpora prekidaju dotok struje. HV su atomizeri predvidjeni za rad na 5-6V. Shodno tome im je i otpor visok. Na 3,7V ce dati jadan oblacak pare uz jadni rad. Aroma je nesto sasvim drugo. Njoj ne odgovaraju visoke temperature ali ni niske. Postoji jedno maleno podrucje u kojem se moze izvuci maksimum kvalitetne arome. Aroma zavisi i od omjera liquid/zrak, kao i pripreme smjese prije zagrijavanja. Para je najjednostavniji dio - sto veca temperatura to vise pare.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 16:32 |
|
|
Kinta je napisao: cuky je napisao: što znači LR i koi daje više pare,okusa.vidio sam da ima od 1,5 pa sve do 3,5 otpora.što daje veči,a što mani otpor u čemu je razlika LR - low resistance HV - high voltage LR je atomizer malog otpora predvidjen da izvuce vise sape iz 3,7V (3.2V) baterije. Medjutim sto je baterija manja kapacitetom to manju struju moze dati. Neke eGo baterije imaju ogranicenje otpora atomizera od 2Ω i kod manjeg otpora prekidaju dotok struje. HV su atomizeri predvidjeni za rad na 5-6V. Shodno tome im je i otpor visok. Na 3,7V ce dati jadan oblacak pare uz jadni rad. Aroma je nesto sasvim drugo. Njoj ne odgovaraju visoke temperature ali ni niske. Postoji jedno maleno podrucje u kojem se moze izvuci maksimum kvalitetne arome. Aroma zavisi i od omjera liquid/zrak, kao i pripreme smjese prije zagrijavanja. Para je najjednostavniji dio - sto veca temperatura to vise pare. znači za sad da uzmen od 2Ω i trebo bi bit miran.kad nabavim bateriju od 5-6v onda da razmišljam o manjem otporu
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 16:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
samo malo pročitaš forum, ne ono o muzici i sl. nego o e- cigama
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 21 sij 2012 16:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: znači za sad da uzmen od 2Ω i trebo bi bit miran.kad nabavim bateriju od 5-6v onda da razmišljam o manjem otporu
VECEM otporu
|
|
 |
|
 |