| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 07:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Cos je napisao: e sad moje slabno znanje njemackoh kaze da nije tretirano klorom jedino me brine rijec saurestoffglebicht jer geblicht znam da je izbijeljivanje sto nama nebi koristilo. pa ako neko ima bolje poznavanje da mi objasni tu rijec.
sauerstoffgebleicht = izbjeljivano kisikom
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 10:02 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Cos je napisao: dobro da na dual coilu moze ali po meni onda to nie micro coil nego dual coil  Dual i twisted microcoil nije isto Zašto dual. Jer ti je inače za nekakvu prihvatljivu duljinu namotaja otpor oko 3 ohm-a. Znači dva dual mircrocoil-a 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 13:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Mogu potvrditi da Interspar BEAUTY KISS Wattepads http://www.spar.at/de_AT/index/spar-mar ... 37432.html je stvarno dobra,nema nikakav miris i aroma je na njoj čista, lijepo se reže jer je već složena u jastućiće. Sve u svemu ja sam našao svog favorita. Isto tako moram priznati da su voćne arome bolje od duhanskih na ovakvom setupu. MC na 2.3 ohma na DM, 5V (11W) - FA jagoda, ludilo
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 19:15 |
|
|
Kinta je napisao: Cos je napisao: e sad moje slabno znanje njemackoh kaze da nije tretirano klorom jedino me brine rijec saurestoffglebicht jer geblicht znam da je izbijeljivanje sto nama nebi koristilo. pa ako neko ima bolje poznavanje da mi objasni tu rijec.
sauerstoffgebleicht = izbjeljivano kisikom ok, to znaci da nam nije stetno? stetno bi bilo kad se izbjeljivalo klorom?
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 19:18 |
|
|
Fosna je napisao: Cos je napisao: dobro da na dual coilu moze ali po meni onda to nie micro coil nego dual coil  Dual i twisted microcoil nije isto Zašto dual. Jer ti je inače za nekakvu prihvatljivu duljinu namotaja otpor oko 3 ohm-a. Znači dva dual mircrocoil-a  znam da dual i twisted micro coil nije isto pitao sam bio kakav je sa twisted coilom jer reko mozda drugacije isparava tekucina ili neznam pito sam samo  a ovo oko dual microcoila je moje misljenje da je microcoil iskljucivo jedan coil a dual coil su dva coila kojima je smanjena omaza zato jer su dva a ustvari su normalni coili  edit: microcoil i nanocoil su nazvani zbog velicine namotaja tj onoga oko cega se rade namotaji. nema nikakve veze sa omazom
Zadnja izmjena: Cos; 08 lis 2013 14:23; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 19:25 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
OK Makar ne kužim. mikro je zato kaj je mikro (bez razmaka), a ako su dva onda je dual micro  valjda ali nema veze i ako si u pravu malo  nikad ne škodi 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 19:35 |
|
|
meni ovako ima smisla  micro coil je jedan coil micro otpor je jedan ili vise coilova glavno je da parimo 
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 20:11 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Kaže žena njoj su sve vate dobre... i iz dm-a, i k plus i ona iz kauflanda...  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 21:14 |
|
|
|
ja sam danas svojom profinjeom surlom snjofo onu iz dm-a i vatu zvanu lola i zakljucio da se ona iz dm-a samo malo osjeti vise po najlonu u koji je u pakirana bila pa sam otkinuo komadic i ostavio vani da se izraci malo al vidim ameri vate kupuju u kartonskoj ambalazi ili mi se ucinilo
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost Postano: 06 lis 2013 22:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ameri imaju i žučkaste vate od kemijski netretiranog pamuka koje koštaju 3 puta više od onih prerađenih. Kod njih kontrola toga je oštra od strane komisije za hranu i ljekove FDA
Kod njih sve ORGANIC prolazi i skuplje je.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |