Ovaj klip je loš i izvor mnogih zabluda, ponekad stvori i problem.
Naime, verovatno su fitilji eGo-T atija nekada izgledali kao na ovom klipu ali više nisu takvi. Koristim eGo-T skoro pola god, moj prvi ati je imao drugačiji fitilj a i svi posle njega koje sam otvarao(a bilo ih je preko 50) su drugačiji, izgledaju ovako:

Vidi se da nema metalnu kapicu nego prsten od metalne žice.
U praksi to znači da je
nemoguće fitilj pomeriti na gore bez otvaranja atija! Nema prostora da se igla sa kukom niti bilo sta slicnog oblika ugura izmedju prstena i cevi igle atija.
Ako se uhvati za fiber koji viri na vrhu i povuče, ume da dođe do izvlačenja fibera iz prstena naročito ako je ati malo zaprljan/zapekao. A posle dok vratiš kako je bilo - ima da rodiš mečku

Isto tako, pošto fitilj više nema mrežicu na vrhu fibera promenila se i fizika njegovog funkcionisanja. U klipu kažu da ako se fitilj spusti na dole dolazi do curenja, ako ode na gore - daje manje dima i teže se uvlači. Vrlo je lako proveriti, naprosto čačkalicom gurnite fitilj na dole: neće doći do curenja nego obratno, teže će se uvlačiti i manje pare davati!
To sam već objašnjavao na drugom forumu(a prevideo sam da ga neki odavde ne čitaju

), pa ću malo kasnije da napravim temu sa detaljnim opisom postupka.