Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

[ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: eGo-t wick adjustment
 Post Postano: 07 kol 2011 08:58 
Administrator

Povratak na vrh 

Naslov: Re: eGo-t wick adjustment
 Post Postano: 07 kol 2011 14:28 

Ovaj klip je loš i izvor mnogih zabluda, ponekad stvori i problem.

Naime, verovatno su fitilji eGo-T atija nekada izgledali kao na ovom klipu ali više nisu takvi. Koristim eGo-T skoro pola god, moj prvi ati je imao drugačiji fitilj a i svi posle njega koje sam otvarao(a bilo ih je preko 50) su drugačiji, izgledaju ovako:
slika

Vidi se da nema metalnu kapicu nego prsten od metalne žice.
U praksi to znači da je nemoguće fitilj pomeriti na gore bez otvaranja atija! Nema prostora da se igla sa kukom niti bilo sta slicnog oblika ugura izmedju prstena i cevi igle atija.
Ako se uhvati za fiber koji viri na vrhu i povuče, ume da dođe do izvlačenja fibera iz prstena naročito ako je ati malo zaprljan/zapekao. A posle dok vratiš kako je bilo - ima da rodiš mečku :D

Isto tako, pošto fitilj više nema mrežicu na vrhu fibera promenila se i fizika njegovog funkcionisanja. U klipu kažu da ako se fitilj spusti na dole dolazi do curenja, ako ode na gore - daje manje dima i teže se uvlači. Vrlo je lako proveriti, naprosto čačkalicom gurnite fitilj na dole: neće doći do curenja nego obratno, teže će se uvlačiti i manje pare davati!

To sam već objašnjavao na drugom forumu(a prevideo sam da ga neki odavde ne čitaju :D ), pa ću malo kasnije da napravim temu sa detaljnim opisom postupka.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2011 14:21 

Da napravljen je davne 2011...Uploaded by CIGNOTINC on Feb 20, 2011

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2011 15:20 

Zamolio bih samozvanog genijalca i sveznalicu da bar jednom, cisto za promenu, napise post u kojem ce biti neki savet ili iskustvo iz prakse, a da "trla baba lan" "ja mislim" i "evo da i ja nesto kazem" varijante ostavi za licnu upotrebu.

Mogu taj klip i danas da uploaduju i to ga nece uciniti aktuelnim.
Ako ne vidis razliku izmedju fitilja kako je predstavljen na tom klipu i fitilja sa slike iz mog posta, izadji napolje da prosetas - pao je lep beli sneg :plus:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2011 15:51 

Shaka Zuluf je napisao:
Zamolio bih samozvanog genijalca i sveznalicu da bar jednom, cisto za promenu, napise post u kojem ce biti neki savet ili iskustvo iz prakse, a da "trla baba lan" "ja mislim" i "evo da i ja nesto kazem" varijante ostavi za licnu upotrebu.

Mogu taj klip i danas da uploaduju i to ga nece uciniti aktuelnim.
Ako ne vidis razliku izmedju fitilja kako je predstavljen na tom klipu i fitilja sa slike iz mog posta, izadji napolje da prosetas - pao je lep beli sneg :plus:

Meni je juce stigao atty sa istim takvim fitiljem kao na tom klipu prema tome tvoje tvrdnje nemaju veze sa zivotom,ko zna sta su tebi poslali ovo je jos uvek veoma aktuelno a ti svoje komplekse leci na nekom drugom mestu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2011 16:02 

Rekao sam ti na onom forumu i ponovicu: uslikaj takav fitilj (i navedi gde si ga porucio, da mogu da proverim - izvini ali uopste ne ulivas poverenje ;) ) i ja cu ti 2 naredne godine placati komplet troskove tvog e-pusenja: koje god atije, tecnoti, modove da pozelis!

Hajde malo da batalimo tralala, daj jednom neki praktican dokaz za svoju pricu, da se prevrnem sa stolice :mrgreen:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2011 16:51 

Drzim te za rec gosn prakso.....kao sto se lepo i vidi fitilj je nov

slika

slika

Kupljen u HC-u

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2011 17:14 

ok, sad cu i ja da porucim iz HC-a, da vidim sta cu dobiti.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2011 17:25 

Shaka Zuluf je napisao:
ok, sad cu i ja da porucim iz HC-a, da vidim sta cu dobiti.

Slobodno,vec sam mislio da je gospodinu genijalcu i sveznalici maca pojela jezik....

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 kol 2011 07:25 

Ovako:
prvo što sam do sada otvorio sigurno 30-40 atija, kupovanih od 4 razlicita dobavljača. Nijedan nije izgledao kao taj tvoj sa slike.
I prošli put sam probao, u Google ukucam "eGo-T wick" i tražim slike, nema nijednog kao što je taj tvoj.

Onda mi zapadne za oko da se na tvojoj prvoj slici vidi nešto belo na samom vrhu fitilja... I ne budem lenj, pa kontaktiram direktno Joyetech. Hvala Bogu pa su braća Kinezi vrlo radan i poslovan narod, te u vrlo kratkom vremenskom roku dobijem obaveštenje da su i HC i HG njihovi ovlašćeni distributeri i prodaju samo original proizvode. Ja pitam: kako je onda moguće da od njih dobijem 2 različita atomizera? Priložim slike i zamolim da provere kod odgovornih iz proizvodnje kako fitilj tačno izgleda, da li na vrhu ima "metal mesh ring" ili "metal mesh hat".

Posle nekih sat vremena dobijem ovo što se nalazi u prilogu mog posta.

Deluje poznato, zar ne? Onaj tvoj "glanc novi" iz HC-a je u stvari isti kao ovaj sa Joyetech-ove slike, samo što izgleda kao da mu je neko odsekao fiber sa vrha !

Možeš li niže pasti, samozvani stručnjače?!

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

slika

Povratak na vrh 

[ 36 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club