| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Novi atomizer Postano: 13 ožu 2011 17:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Jucer ujutro mi je krepao atty. Kako sam se jednom razbahatio i hodao okolo bez rezervnog, naucio sam i pricuvni mi je bio odmah pri ruci. Vec sam zaboravio kakav ruzan okus ima novi atty zbog ostataka montaznih sredstava u proizvodnji ali nakon pola sata ...  ogromna kolicina arome preplavila mi usta i nos.  Kolicina koja nije bila ugodna, a onda sam poceo vrtiti film unazad. Stari atty koristim negdje od jeseni, a prisjetio sam se da sam tada imao neku cudnu fazu koristenja liquida bez arome. Oko nove godine poceo sam stavljati dvije kapi arome na 10ml liquida, a nedavno dosao i do 6 kapi.  Nije uopce bila stvar u meni, nego u attyu. On se jednostavno u tih 4-5 mjeseci zapunjavao aromama iz okoline i aroma u liquidu je sve manje dolazila do izrazaja pa sam ju morao pojacavati. Kada sam stavio novi atty liquid je bio previse aromatiziran za moja osjetila. Razrjedjivanjem gotovog liquida cistim - bez arome, stvar se normalizirala i sad parim opet onako kak se shika.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Davor
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 14 ožu 2011 11:50 |
|
|
|
vidis...dobro je to znati... ali, zar se nekim pranjem nije sve to ispralo?? ako peres atty..
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 14 ožu 2011 12:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Davor je napisao: vidis...dobro je to znati... ali, zar se nekim pranjem nije sve to ispralo?? ako peres atty.. Ne perem atty nikad prije prve upotrebe. Operem ga jedino ako se dogodila neka nezgoda kada se prekidac slucajno pritisne pa atty nagori. Mozda nebi bilo lose oprati novi atty prije prve upotrebe, ali netom kruzi jedna ˝teorija zavjere˝. U toj teoriji se govori da je atty tvornicki premazan nekom tekucinom koja mu omogucava da primi na sebe vise liquida. Pranjem se ta tekucina ispere i atty losije radi. Ima li istine u toj teoriji zavere, nemam blage veze. Ali da je moguce to postici na neki nacin putem promjene povrsinske napetosti liquida ... to je itekako moguce. Vec dvije kapi alkohola na 10ml liquida znatno poboljsavaju stvar.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 14 ožu 2011 12:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Pa ja godinama pričam da treba staviti alkohola u tekučinu.Osim što čisti, čak daje i rezanje u grlu.Alkohol je svetinja.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Davor
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 14 ožu 2011 13:58 |
|
|
heh...zaustavi te policija.. dobar dan...ste konzimirali alkohol... ne..nista vec 2 mjeseca... voljni puhati? naravno.... gospodine imate 1.5 promila....kako niste konzumirali??? je, 0,5 je v zraku...a ostalo sam popusil... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 14 ožu 2011 14:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Davor je napisao: heh...zaustavi te policija.. dobar dan...ste konzimirali alkohol... ne..nista vec 2 mjeseca... voljni puhati? naravno.... gospodine imate 1.5 promila....kako niste konzumirali??? je, 0,5 je v zraku...a ostalo sam popusil...  he he isto vrijedi za griote nakon kojih napuses 0,7-0,8 promila. Ali nakon dvadesetak minuta to padne na 0,05-0,1 promila. Vadjenje krvi bi pokazalo nulu. U normalnim drzavama policija ima vodu ili sok kojim si vozac ispere usta ili popije kako se alkohol zaostao u ustima nebi prikazao. Cak i u nasem zakonu stoji da se alkotest provodi tek nakon nekog vremena poslije konzumiranja alkohola (ne sjecam se tocno kojeg).
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 31 ožu 2011 17:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Moram priznati da nije novi, ali još malo pa ću dostići Kintin rekord u korištenju RN4075 ATTY-ja, naravno na  .Nit ga čistim, nit ništa, samo parim nemilosrdno.Ne znam da li je štos u tekučini, dobroj seriji ili nečem trečem, ali ovo je moj rekord, za sada. 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 06 tra 2011 17:41 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
imam ja attyje stare 8 mjeseci,510,ne mreš vjerovat,a neki su riknuli nakon 2 dana 
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 06 lis 2011 22:33 |
|
|
Eto meni sva 3 rade još uvik i nakon 40tak dana. Održavam ih tako da ih ispušem i ostavim da se cijede preko noći, to mi se pari najbolji način. Imam samo problem s jednim. Na početku karijere od parenja išla san ga ''očistit'' na jedan od načina opisanim na onom drugom forumu, ''čišćenje na suho''. Oprala ga, ostavila preko noći zatim sa suprotne strane od baterije puvala dok izlazi para. Problem s tim načinom je da triba znat kad ćeš stat. A i taj način mi je otpisan odmah jer mi je tako jedan i zasmrdio. I nikako se riješit smrada po zagorenom. Kuvala ga u limunskoj kiselini, prala i niš. Prvi i drugi dim super, treći opet oni zagoreni okus. A žao mi ga bacit jer dimi ka lud. Pitanje je: Kako se riješit zagorenog okusa? Dal ga kuvat u limunu još par puta ili mu nema spasa? 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Novi atomizer Postano: 07 lis 2011 08:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Baci, atty košta oko 5-6 $, nije puno da bi ti ovaj smrdio.A  ko smrdi izgorile supstance u njemu, koje se sastoje od........do........i tako to.
|
|
 |
|
 |