| Autor |
Poruka |
|
dobra
|
Naslov: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 00:47 |
|
|
|
Pošto nisam naišla na forumu o održavanju Visiona (u nastavku Vis) a dosta je popularan u zadnje vrijeme i vjerujem da ga dosta vapera koristi otvorila sam ovu temu. Zanima me: - koliko često se treba čistiti Vis mjereno po danima parenja ili učestalosti korištenja (broju poparenih tankova). - kako se uopće održava tj. čisti Vis? Kojim sredstvom, na koji način ? - kako ga rastaviti da se promjeni žica grijača i fiber koji su izgorili ili pukli - gdje nabaviti rezervnu žicu za grijač (kantal...valjda) i fiber ak se desi sranje... Tko ima iskustva sa Visom nek mi napiše nešto o tome.
Pozdrav svima !
|
|
 |
|
 |
|
limeni
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 01:54 |
|
|
|
ja ga imam mislim da se ne može rastaviti još nisam probao mislim kad rikne riknio je ja samo kad imam zagorene tekućine svakih par dana ostavim preko noći da se ocjedi i ponekad stavim bateriju na najače da spali malo grijač. imam bateriju sa 3 jačine
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 08:48 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
objasnjeno je sve u detalje... ja ih imam 7-8... jedan mi traje nekih tjedan do deset dana i onda mi promijeni okus, ko da se zastopa i ne valja... pa ih po redu tak sve "zamazem" i na kraju ovako ocistim...
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Bfritz
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 10:29 |
|
|
|
Ovaj njegov način izgleda super na videu, ali u praksi baš i nije nešto. Ja sam tako uništio bateriju, jer je teško skinuti unutrašnjost stardusta bez da se skine metalni ring
Puno jednostavnije je (hvala Para) skinuti prvo metalni ring, a onda našarafiti na egicu i izvuči ostatak.
Metalni ring se skida tako da se preko njega stavi neka guma, najbolje dio crijeva za polijevanje vrta i onda se preko gumenog crijeva ( da se ne ošteti) stisne s klještima i malo cimanja gore dolje i ring izlazi.
Nakon toga sve kako je u videu
|
|
 |
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 13:44 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 13:44 |
|
|
|
Tako je,ovo sa gumom je najbolji nacin da metalni prsten i tuba ostanu citavi....
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 13:50 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
|
limeni
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 13:58 |
|
|
a meni rekli kad rikne gotovo je, ima ih 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 14 lip 2012 14:20 |
|
|
limeni je napisao: a meni rekli kad rikne gotovo je, ima ih  Ma jok,ja sam mijenjao grijace ali je plasticna nekvalitetna tuba problem,kazu da su poboljsali njihov kvalitet pa sad ne pucaju tako brzo (ja ne vjerujem u to ali moguce je) Za sve one kojima se ovaj tip carta dopada nek naruce sebi "E1 Revive" i bar jedan rezervni grijac.Njihov tank je super,ima navoje pa nema zezanja i mogu da sami mijenjaju kanthal i fiber,dok jednog koriste drugog mogu obnoviti. Evo linka a imamo i negde na forumu: http://www.discountvapers.com/e1-clearomizer-revive-v2/
|
 |
|
dobra
|
Naslov: Re: Održavanje Vision eGo clearomizera Postano: 15 lip 2012 00:34 |
|
|
|
hvala, super ste ekipa
Sve vidjela i skužila, samo ste mi zaboravili reći koju žicu koristiti za grijač i koji materijal za fiber i gdje se to može nabaviti ?
|
|
 |
|
 |