Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 11 pro 2024 12:52. Sada je: 11 pro 2024 12:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Problem sa neznam cime
PostPostano: 12 kol 2018 11:19 

Bok.Zadnjih pola god primjecujem da mi grijac jako brzo pocrni i poprimi patinu od arome ili cega.Trosim samo tribecu i to na merlinu mini.Parim na 10w 1.5ohm.Ss316L zica.Svaki tjedan uredno moram mjenjati grijac i vatu..Dal je do tekucine ili cega?

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: Problem sa neznam cime
PostPostano: 12 kol 2018 12:09 
Administrator

Moj glas za aromu posto sam imao takve slucajeve s nekim aromama.
Pitanje je i koliko poparis za tih tjedan dana. Ali aroma to hoce napraviti.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 kol 2018 00:39 

Ovo što je gospodin rekao. :plus:
Međutim jedan put tjedno, mjenjati cotton na rba meni nije nimalo čudno, a coil se da oprati da izdura i duplo, no opet toliko ga je brzo i jeftino izmjenit, mjenjaj i uživaj

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 15 kol 2018 01:22 

meni se tako usere i nakon 15-20ml ništa čudno. al je i moj nikotin poprimio smeđu boju a boca nije prije bila otvarana tako da nije do oksidacije. tako da mi je baza u startu smeđa pa to dodatno usere stvari.
doduše Tribeca je svijetlo smeđe do žute boje koliko se sjećam. inače vata poprimi tamnu boju ovisno o boji tekućine.
ako ti je bed da ti se tako brzo usere, probaj tu žicu u temperature controlu parit. onda bi trebala duže izdržat. ako ti je bed mjenjat pamuk često, ne...
u TCu sam znao imat mjesec i više jedan te isti komad vate s potrošnjom od 4ml cca na dan bez pada performansi, doduše sa ni200 žicom, s SS bi trebalo bit isto ako ne i bolje

Povratak na vrh

PostPostano: 15 kol 2018 07:53 
Administrator

buje3000 je napisao:
al je i moj nikotin poprimio smeđu boju a boca nije prije bila otvarana tako da nije do oksidacije. tako da mi je baza u startu smeđa pa to dodatno usere stvari.

Eh Buje kad se samo sjetim svog prvog godisnjeg s parilicom na dalmatinskoj klimi. Tekucina je gotovo naocigled tamnila, za tri dana je bila potpuno smedja. Tek nakon par godina ljudi su otkrili stepanje/dozrijevanje u toploj vodi gdje je tekucina normalno posmedjila. Ali ja sam se tada cudio ko picek glisti sto se dogadja. Jos kad mi se na dalmatinskom suncu liquid iz vivi nove cijedio po ruci sve do lakta ...
:zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 kol 2018 16:01 

Kinta je napisao:
buje3000 je napisao:
al je i moj nikotin poprimio smeđu boju a boca nije prije bila otvarana tako da nije do oksidacije. tako da mi je baza u startu smeđa pa to dodatno usere stvari.

Eh Buje kad se samo sjetim svog prvog godisnjeg s parilicom na dalmatinskoj klimi. Tekucina je gotovo naocigled tamnila, za tri dana je bila potpuno smedja. Tek nakon par godina ljudi su otkrili stepanje/dozrijevanje u toploj vodi gdje je tekucina normalno posmedjila. Ali ja sam se tada cudio ko picek glisti sto se dogadja. Jos kad mi se na dalmatinskom suncu liquid iz vivi nove cijedio po ruci sve do lakta ...
:zu:

ili ko pura dreku :zu:

vidiš, meni vivi nova uopće nije curila, pravo osvježenje nakon ego-c modela :D

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2020 11:40 

Pozdrav svima i molim nekog tko mi može odgovoriti na moj problem?

Naime, prije mjesec dana kupila sam novu parilicu Vaporesso GTX One, 2000 mAh. Od tekućina sam koristila za bazu Unichained od 12mg + aroma Famillar Spiky (kaktus). Od početka sam zadovoljna sa količinom pare, baterija mi traje po dva dana, a dnevno poparim tankić i pol.
Moj je problem u tome što me prije tjedan dana počela boljeti glava.
Kupila sam tekućinu sa 6mg nikotina ali ništa se ne popravlja :-(
voljela bi nastaviti pariti ali ako me boli glava jednostavno nemam motivacije da parim i dalje.

U čemu je problem?? Molim nekoga da me malo informira što da radim? Baš sam žalosna

Povratak na vrh

PostPostano: 23 ruj 2020 14:47 
Administrator

Dubravka je napisao:
Moj je problem u tome što me prije tjedan dana počela boljeti glava.

Voda.
Od tekucine s PG-em si zedna a ne pijes vodu. Zene obicno manje piju vodu i to je izvor glavobolja. Mogu i detaljnije ali ovo je dosta.

Povratak na vrh

[ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: