Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 17:34. Sada je: 26 sij 2025 17:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 324 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: microcoil: slike, savjeti, sigurnost
PostPostano: 29 srp 2014 23:11 

tomek1221 je napisao:
Procito sam ali sam skuzio da si samo razdvojio po sredini.mislim ako se uopce nebi spajale zice nego samo kako namotas na boreru tako ostavit i provuc vatu,tako da moze imedju prolazit para kod grijanja

Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk 2

odvojio sam svaki coil pa vise nije mc

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

PostPostano: 29 srp 2014 23:19 

tomek1221 je napisao:
mislim ako se uopce nebi spajale zice nego samo kako namotas na boreru tako ostavit i provuc vatu,tako da moze imedju prolazit para kod grijanja

Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk 2

Upravo to.
Ja sam za probu napravio samo jedan MC i to mi je bilo dosta. Ne zato jer sam se bojao da ce me baba roga ugrist za guzicu, nego mi je kod slaganja pala na pamet ona moja teorija koju sam napisao neki post prije.
Namotaj spiralu na nacin da je razmak izmedju namotaja barem za debljinu zice koju motas. Napravi ju da ima oko 2 ohma i probaj. Ako ti nece odgovarat, baci ju i napravi na nacin koji tebi odgovara.
Moguce da ces na 2 ohma imat manje arome i da bi se trebalo poigrat sa protokom zraka. Ali tu vec zadiremo u crnu magiju i tu temu je bolje ostavit za neku drugu priliku.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ruj 2014 00:42 

znaci napravljen twisted MC na rda smok-u(probušena rupa na kapi 2mm.) kanthal a1 0.3 x 2 na boreru 2.5mm 5 namotaja otpor mu je 0.8 ohma. stavljena vata. radi perfektno! aroma se osječa savršeno, ima pare, th.... napravim ja MC 0.30kanthal na boreru 2.3mm 4 namota (ako se dobro sječam) 0.8ohma! ista vata sve isto! ali okus je ogavan! po zagorenom. i mislim parim ja neko vrijeme na njemu u nadi da ce nestat.. no ništ! promjenil sam valjda 6 tekučina! i Valterovu bazu sam čistu stavil i opet se javlja spaljen okus! možda sam već napravio 10 MC i niti jedan nije radil dobro! (spalim žicu prije), namotam i MC mi izgleda super. žari se od sredine prema van! uglavnom sve je napravljeno kak treba!
Pomagajte drugovi hoću da se udavim!

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ruj 2014 01:04 

Očito je a i ja sam to primjetio da za normalan coil sa dosta razdvojenim žicama otpor može biti niži, a za
microcoil dodaj recimo 0.5 ohma. Ajde sad probaj micro na 1.2-1.3 pa javi.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ruj 2014 08:58 

mateo je napisao:
Očito je a i ja sam to primjetio da za normalan coil sa dosta razdvojenim žicama otpor može biti niži, a za
microcoil dodaj recimo 0.5 ohma. Ajde sad probaj micro na 1.2-1.3 pa javi.

Ma napravio sam! Probal sam sve i svašta od 0.4 do 1.8 ohma! I opet spaljeno! Ja mislim da ovo sta si ti sad rekao nema veze. Jer zašto youtuberi rade MC na 0.2ohma? I po mom mišljenju njih ne peče grlo. Jer pri tolikoj količini pare bi im grlo odj!

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ruj 2014 10:07 

Ma oni su ludi. Ne znam kako mogu pariti na 0.2. A zašto uopće gledaš glupe jameričane i ostale debile. :mrgreen:
Meni ima veze otpor kod malih dripera i kaje itekako kužim razliku. Ali tebe onda ne muči to nego wickanje.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ruj 2014 10:15 

Svi ti subohmeri koriste velik protok zraka i vrlo mali udio nikotina. Na patriotu sam proširio rupe za zrak na 3mm. Dual coil 0.6 oma, 0.35 žica. I nema šanse da na tome koristim nešto jače od 6mg. Već na 9 počinjem kašljati, a pušio i lulu tako da sam uvlačio u pluća.

Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ruj 2014 13:49 

mateo je napisao:
Ma oni su ludi. Ne znam kako mogu pariti na 0.2. A zašto uopće gledaš glupe jameričane i ostale debile. :mrgreen:
Meni ima veze otpor kod malih dripera i kaje itekako kužim razliku. Ali tebe onda ne muči to nego wickanje.

A dao sam samo primjer. mene ne muci kaj oni rade! mene muči to kaj ja dobim! :/

Povratak na vrh

PostPostano: 06 ruj 2014 10:35 

Pozdrav Svima "intresantnog se Nakupilo*u ovoj "važnoj..koristnoj Themi ;). Twisted iliti Tandem coil Daje Zbilja Extra Notu -Okusa ...Ali Optimalni Setup. .... Prilagodim/diš vrsti Atty'u ..te Sam Sebi...

Vozim Na *ostečenom Tridentu v2 :auto:
Parallax ili Sidebyside Coil .. Tako Da Radim u biti Coil od 2komada Zice 0,30-khantala A 10cm+1cm za prekljućke +- .. Uzmen ziću..malo Je ispalim -preklopim Napola -i Namotam priko 2,00ø ljepo Parallelno:). Svoj Dual..Ugradim..Kratko izmjerim Opaska *Djeli se Ohm/otpor ka na Dualcoilu...ali Je Isto..čak bi rekao =više Flasha..i TH izrazit..i sa malo nica... Te sa Omjerom Liquida Gdje VG ima U vecinskom udiju~Perfeckt! Lp zeljkec

Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!!

Neki Mod ! Neki Atty!!
Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o

Povratak na vrh

PostPostano: 06 ruj 2014 10:46 

zeljko81 je napisao:
Parallax ili Sidebyside Coil .. Tako Da Radim u biti Coil od 2komada Zice 0,30-khantala A 10cm+1cm za prekljućke +- .. Uzmen ziću..malo Je ispalim -preklopim Napola -i Namotam priko 2,00ø ljepo Parallelno:). Svoj Dual..Ugradim..Kratko izmjerim Opaska *Djeli se Ohm/otpor ka na Dualcoilu...ali Je Isto..čak bi rekao =više Flasha..i TH izrazit..i sa malo nica... Te sa Omjerom Liquida Gdje VG ima U vecinskom udiju~Perfeckt! Lp zeljkec

Ovo nisam još, i moram provati. Ako ti bude zgodno šibni slikicu.
Thank's!

Povratak na vrh

[ 324 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: