| Autor |
Poruka |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 08:31 |
|
|
|
Slusam sad antenu zagreb, popljuvali nas totalno i neki strucnjak iz ministarstva, ili zenska, nisam mogo odsacat po glasu a ni imenu sta bi to bilo, kaze da pokusavaju u potpunosti zabranit e cigarete jer dovodimo mlade i nepusace u zabludu da je PUŠENJE e cigareta zdravo...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
mmx
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 08:36 |
|
|
|
vise nego sto nas politicari dovode u zabludu nemoze niko nikoga dovest u zabludu....
Nisam pravnik ako sta mogu pomoc stojim na usluzi....imam nekoliko prijatelja pravnika tu u puli koji su na elektronici tako da ako sta treba javite
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 08:54 |
|
|
|
Do sada sam bio fin i pristojan ali sada se više nemrem suzdržati.......nabijem ja sve njih neuke na svoju kitu.....krajnje vrijeme je da se u Hr organizira javna tribina vezana na ovu temu.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:04 |
|
|
|
reko/la je nesto da koga god pitate ko pusi e cigarete, niko vam nezna reci sto to zapravo je osim da ide para van i da ima nikotina... eto kolko i oni znaju i kolko ljudi oko nas neznaju...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:16 |
|
|
|
Pa upravo iz tog razloga treba napravit predavanje, javnu tribinu, skepticizam se javlja kod ne znanja, ali bitno je da se zna da cigarete ne valjaju a opet ih nisu zabranili u potpunosti......ma sve je to jedno sranje.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:20 |
|
|
Medo je napisao: Pa upravo iz tog razloga treba napravit predavanje, javnu tribinu, skepticizam se javlja kod ne znanja, ali bitno je da se zna da cigarete ne valjaju a opet ih nisu zabranili u potpunosti......ma sve je to jedno sranje. ma jadno je... i da im das studije, reci ce ko je te studije platio, ko zna jel to tocno a na cikove ce zmirit...
|
|
 |
|
 |
|
gaggo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:25 |
|
|
Rossi je napisao: Medo je napisao: Pa upravo iz tog razloga treba napravit predavanje, javnu tribinu, skepticizam se javlja kod ne znanja, ali bitno je da se zna da cigarete ne valjaju a opet ih nisu zabranili u potpunosti......ma sve je to jedno sranje. ma jadno je... i da im das studije, reci ce ko je te studije platio, ko zna jel to tocno a na cikove ce zmirit... To su rekli za ovu britansku studiju koja je pokazala razliku od 95% u stetnosti, ali im je britansku ministarstvo zdravlja i par njihovih sveučilišta ipak presumnjiv izvor... tko ce tome ipak vjerovat? :/
_________________ Sigelei zmax v5 15W radi od 1,2ohma Aspire nautilus, Lemo drop
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:28 |
|
|
|
da najprestiznija sveucilista na svijetu naprave studije, nebi bilo dobro...
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:34 |
|
|
|
Iskreno boli me dupe za cikove, stup stalnih prihoda jedne države su ćikovi, alkohol, nafta i farmacija to je tako, što se mene tiče nemam ništa protiv toga da se zabrani parenje u javnim zatvorenim prostorima ali da će u potpunosti zabranit korištenje parilica e za to ću se borit, neka bubnu porez, neka kreiraju pravila ali neka naprave to ljudi koji imaju znanje za to a ne ovakvi neuki intelektualci koji nemaju poima kaj je to električna cigareta a kroit će zakon na temeljima osobnih predrasuda.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 03 ruj 2015 09:34 |
|
|
|
Ma idioti kad sam cuo tu recenicu tko zna tko je te studije platio umro sam od smijeha hahahahah. Biti ce da niti jedno istrazivanje na svijetu nije valjano jer je to netko platio pa daj me nemoj jebat. Al ako nastave u američkom tonu bar ce vamot poslužiti svrsi. Sad vidite u kakvom jadnom i zatucanom društvu živimo. jad i bijeda. Sad bi rekao da je zavjera i da se prave glupi jer su i vecina građana dobri ljudi pa idu u tom brdanskom smijeru, toj otrov to nikotin stetno zombiji bla bla a nas kolko tu ima 100 protiv masovne glupoze nemremo nista nažalost
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |