|
.
Sada je: 01 svi 2026 18:51. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 18:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 12:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Medo...to stoji. Smeta i mene što trpaju e cigarete u isti koš sa cigaretama. U idealnom svijetu bi trebalo biti tako da nikoga ne bi trebalo biti briga tko što koristi, kako to koristi i zašto...nažalost, ovo nije idealan svijet, a Kroejša je na začelju svega. Ne znam na koji način bi se njima moglo dokazati to što mi svi ovdje znamo, a da oni povjeruju u to. Ako netko zna kako i što napraviti...ja sam za, samo se ne mogu oteti dojmu da je vlak već napustio stanicu...bumo vidli.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 12:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ovako pojedinačno nas nitko neće ozbiljno shvatiti, treba nam udruga, reci kad, napravimo konstituirajuću sjednicu i to ozakonimo. E onda ko udruga imamo težinu u nekim odlukama prema zakonodavcima. Ja to tako vidim. Ja sam sa zakonima i birokracijom na Vi, nemam pojma kako se sastavlja statut i dali je onaj što je Spavle stavio OK, to bi neki pravnik trebao pogledat. Ako ga nema na forumu, i nitko nema nekog pravnika da to oublići, imamo para u kasi i platimo nekom da to pogleda i napiše.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 12:31 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
Max_ZG je napisao: Što veli Saša ima nikotina u Bosni, pa lijepo na čevape, par boćica u džep i svi sretni. Tu sam ako sta zatreba Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 12:36 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Max_ZG je napisao: Ovako pojedinačno nas nitko neće ozbiljno shvatiti, treba nam udruga, reci kad, napravimo konstituirajuću sjednicu i to ozakonimo. E onda ko udruga imamo težinu u nekim odlukama prema zakonodavcima. Ja to tako vidim. Za sam sa zakonima i birokracijom na Vi, nemam pojma kako se sastavlja statut i dali je onaj što je Spavle stavio OK, to bi neki pravnik trebao pogledat. Ako ga nema na forumu, i nitko nema nekog pravnika da to oublići, imamo para u kasi i platimo nekom da to pogleda i napiše. Udruga VaperClub Hrvatska je odavno osnovana. Dali je registrirana ili ne pred zakonom nema bas nikakve veze. Jedina prednost je sto registrirana udruga moze dobiti dotacije a neregistrirana nemoze. A dotacije bi dobili kad na vrbi rodi grozdje. Svejedno registracija kosta 70kn i predstavlja formalnost. Da to skinemo s dnevnog reda jednom za svagda
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 12:38 |
|
|
|
Ok skinimo sa dnevnog reda platimo iz kasice i krenemo.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 12:41 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Tako je. Udruga je jedini način da se predstavlja parenje. Svatko od nas može lajati koliko hoće. Kada se radi o nekom pravnom obliku ipak je lakše jer predstavlja veću količinu ljudi.
A imamo se za što boriti.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 12:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
OK onda ju registrirajmo i treba sjest i napisat pismo, manifest, objavu za javnost, kako god to nazvali s našim stavovima i iskustvima, koja če onda poslužit da se pročita u medijima, pred zakonodavcem, na raspravama o zakoni ili gdje već treba.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 12:51 |
|
|
|
Upravo tako.....nema koristi biti u anonimnosti....popusit će mo ovako ili onako....a ovako bu mo ipak rekli svima kaj ih ide....pa onda u nekom nadanju možda barem javnosti predočio realniju sliku o parenju, ako to napravimo napravili smo puno.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
DirtyGarry
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 13:05 |
|
|
Mogu se ostavljati komentari na prijedlog zakona ovdje: https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainS ... ityId=1763 (članak 17.) Aplikacija e-Savjetovanja omogućuje uključivanje u otvorena javna savjetovanja u postupku donošenja zakona, drugih propisa i akata. Bilo tko se može registrirati i napisati komentar.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Zakon o elektronskim cigaretama Postano: 06 ruj 2015 13:09 |
|
|
Medo je napisao: Upravo tako.....nema koristi biti u anonimnosti....popusit će mo ovako ili onako....a ovako bu mo ipak rekli svima kaj ih ide....pa onda u nekom nadanju možda barem javnosti predočio realniju sliku o parenju, ako to napravimo napravili smo puno. 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 18:51. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 18:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |