Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 52  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D
 Post Postano: 29 ruj 2015 16:57 

Što se wickanja tiće eto vrlo jednostavno:

slika

Dakle:
Zelena linija - vertikalna granica do koje se stavlja wick
Crvena linija - do tu je previše
Zelena strelica - u tom smjeru bi trebalo zamisliti da liquid wicka
Crvena strelica - wick je doguran do crvene linije i tako liquid wicka "odispod" i događaju se dry hitovi

Zeleno - DA
Crveno - NE

Amen

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 17:12 

fek0 je napisao:
Nekome je odlican, nekome osrednji, a nekome kayfun...i to je sasvim u redu. Ne znam sto su ljudi ocekivali...da se sam slozi i da proizvodi aromu najfinijh kremastih kolacica od kojih nepce tjera covjeka da poludi i trazi da se odreknu svoje djece, roditelja i psa, samo da jos jednom osjete taj nektar kako se razlijeva usnom supljinom? To ne postoji. I dalje je to samo dva posta na koje se stegne zica koja proizvodi paru...
Nekome dobar i jednostavan, nekome gadan i kompliciran...kao i sve ostalo u zivotu.

ne kakaj kvake sada, ja sam ga uzeo jer si ti nadrobil fek0alija tipa najbolji atty, nema boljeg, dosežeš nirvanu, čisti bubrege, proizvodnja novih moždanih stanica, prdiš cvjetiće, podriguješ....i dalje luk (zašto ne kad je dobar:D)

imam halucinacije, bubregi me bole, mozak odumire, prdim smrdljivije nego ikad...shame on you fek0, shame on you!!!

e da, vezano uz aromu, pred neku večer mijenjal vatu i natočim jednu drugu aromu, ovaj put malo više držim lc otvoren, tak sam zagural vatu jebajga...al mi se dogodilo sljedeće, naime osjetim kad će naić dryhit, na način da mi ova aroma zadnja dva uvlačenja dobije miris govna, al ono teško industrijsko govno iz gradske kanalizacije ....i zatim dryhit! tako da se ja ravnam po govnu, dreku, kad nešto počne smrdit po govnu otvorim lc dva kruga više

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 17:20 

Ovo što je fyla stavio je odlično objašnjeno kako napraviti setup na Tilemahosu

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 17:21 

kakica je naš spas :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 17:34 

@Fyla, hvala! To sam probao kad sam vidio da ovo kao u videu ne funkcionira, al mi iscurilo preko noći. Al jednom ko nijednom - probam ovo ponovno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 18:21 
Moderator

vulja je napisao:

ne kakaj kvake sada, ja sam ga uzeo jer si ti nadrobil fek0alija tipa najbolji atty, nema boljeg, dosežeš nirvanu, čisti bubrege, proizvodnja novih moždanih stanica, prdiš cvjetiće, podriguješ....i dalje luk (zašto ne kad je dobar:D)

imam halucinacije, bubregi me bole, mozak odumire, prdim smrdljivije nego ikad...shame on you fek0, shame on you!!!

e da, vezano uz aromu, pred neku večer mijenjal vatu i natočim jednu drugu aromu, ovaj put malo više držim lc otvoren, tak sam zagural vatu jebajga...al mi se dogodilo sljedeće, naime osjetim kad će naić dryhit, na način da mi ova aroma zadnja dva uvlačenja dobije miris govna, al ono teško industrijsko govno iz gradske kanalizacije ....i zatim dryhit! tako da se ja ravnam po govnu, dreku, kad nešto počne smrdit po govnu otvorim lc dva kruga više

Vuljice...pa Tile je MENI i dalje jedan od najboljih atomizera do sada...govorio sam općenito. Nekome valja, nekome ne. Netko će si dati truda da izvuče iz njega najbolje, nekome će to ići na živce... meni daje fantastičnu aromu i paru, a jednostavno ga je složiti i radi kako treba. Povrh toga mi je još i lijep... to je tak...mene pak nitko ne bu mogao uvjeriti da je Kayfun dobar atomizer, kad nije :zu:
Morate početi shvaćati da onaj tko piše recenziju ne može objektivno napisati...može do neke granice, ali uglavnom je to subjektivni doživljaj...i još ako voli GG proizvode (ne modove...modovi su žešća govnad) onda to ispadne možda malo i pretjerano...ali, kako god da okreneš, Tile je odličan atomizer...sviđalo se to nekome ili ne.

Kayfun je smeće. Sviđalo se to nekome ili ne :P :zu:

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 18:23 

damba je napisao:
@Fyla, hvala! To sam probao kad sam vidio da ovo kao u videu ne funkcionira, al mi iscurilo preko noći. Al jednom ko nijednom - probam ovo ponovno.

Ako staviš tak taman kolko treba neće curit. Al ako nisi siguran u sebe, nije problem ni LC zavrnut natrag do kraja kad ga ne koristis? :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 18:25 
Moderator

Molim lock na ovu temu, sve je receno.

Ide mi na jetra vec ovo.

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 18:31 
Moderator

nemoj čitati ako ti smeta :P :D baš se lijepo razgovaramo :zu:

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 18:34 

sasha19_81 je napisao:
Molim lock na ovu temu, sve je receno.

Ide mi na jetra vec ovo.

zašto,pa tek je 26 strana :mrgreen:

Povratak na vrh 

[ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 52  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club