| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Kalendari 2017 Postano: 30 lis 2016 21:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ajmo prijedloge za nove kalendare. Postajete prijedloge slika koje bi mogli staviti. Ako bude dovoljno kvalitetnih mozda napravimo kalendar s 12 listova.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Kalendari 2017 Postano: 30 lis 2016 23:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kalendari 2017 Postano: 24 stu 2016 23:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ove godine neću se primiti organizacije i izrade kalendara, tako da molim nekoga da se primi tog posla. Tri godine je bilo sasvim dovoljno. Broj i kontakt tiskare ako treba mogu dati budućem organizatoru i tu nebi trebalo biti problema. Ako želimo imati kalendar ove godine trebalo bi se opasno požuriti s izradom.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kalendari 2017 Postano: 20 pro 2016 11:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Sramota, da se stvarno nitko nije mogao primiti izrade kalendara za VC. Mislim da su stariji članovi stvarno puno dali za ovaj forum, pa da nitko od mlađih toga ne želi primiti , stvarno ste me razočarali. Ovaj forum nažalost je otišao u k... Nema više inicijativa za bilo što, samo oglasi i kineske reklame, tu i tamo malo trabunjanja po chatu... Žalosno.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 20 pro 2016 11:25 |
|
|
|
Mene tolko zanimaju kalendari da sam voljan donirat svoj iz firme ak netko hoce,znam da nije ni do koljena VC kalendaru al eto....ak netko hoce nek plati postarinu samo.....prvom ko se javi gratis kalendar od mog vulkanizera.......
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 20 pro 2016 11:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Max, ja nisam niti jedan dosada uzeo, niti mi to ima smisla. Kolko ih je otislo prosle godine 60? 70? Cemu..
Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Kalendari 2017 Postano: 20 pro 2016 11:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pa zbog tog ćemu je forum i ošo u kuki, ćemu sve ostalo uopće, ako ništa onda zbog zajebancije oko izbora slika itd.... To je ono što i govorim, nema tu više onog nećeg... Zamrlo s novim članovima.
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Kalendari 2017 Postano: 20 pro 2016 13:05 |
|
|
Max_ZG je napisao: Pa zbog tog ćemu je forum i ošo u kuki, ćemu sve ostalo uopće, ako ništa onda zbog zajebancije oko izbora slika itd.... To je ono što i govorim, nema tu više onog nećeg... Zamrlo s novim članovima. 
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Kalendari 2017 Postano: 20 pro 2016 18:52 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
|
Nisam baš predugo na ovom forumu, no nekako je slično i na velikoj većini foruma na kojima sam preko 10 godina... Mislim da općenito forumi lagano tonu, pred navalom društvenih mreža tipa fejs i druge... kao nekad news grupe... A i pomalo se potroše forumi, puno toga je već rečeno, i samo se recikliraju pitanja i odgovori. Isto tako i vejpanje već lagano izlazi iz neke egzotike, i prelazi u komercijalu, pa je puno manje tema stila samogradnje i ostalih sličnih zanimljivih, jer se danas sve kupi za kikiriki... A dosta su se ljudi ulijenili i postali gotovani u zadnje vrijeme, i vlada općenito negativna klima i apatija, svugdje u društvu, pa tako i tu...
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 20 pro 2016 19:26 |
|
|
|
I vejpanje je u zasićenju. Izlaze novi modovi na dnevnoj bazi, a sve isti k.
|
|
 |
|
 |