| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 18:04 |
|
|
|
Ne razumijem baš kakav je to sistem? Nešto kao C2 sa grijačem gore ili kao C3 dole? Nisu mi se ti novi kartomizeri pokazali dobri... Ili cure ili nema pare, samo nekakav užasan TH ili nema arome ni u tragovima ili .... Sve nekakvi poluproizvodi, samo kako bi se izbacilo nešto novo... Izbace C4, ja ga narucim, kad nakon 2 dana imaju C4+!! Kao poboljšana verzija!! Pa ovaj ste sad izbacili, ako nevalja povucite ga!! Mislim da je na tržištu kartomizera došlo do velikog fušarenja....
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 18:16 |
|
|
Phil je napisao: Ne razumijem baš kakav je to sistem? Nešto kao C2 sa grijačem gore ili kao C3 dole? Nisu mi se ti novi kartomizeri pokazali dobri... Ili cure ili nema pare, samo nekakav užasan TH ili nema arome ni u tragovima ili .... Sve nekakvi poluproizvodi, samo kako bi se izbacilo nešto novo... Izbace C4, ja ga narucim, kad nakon 2 dana imaju C4+!! Kao poboljšana verzija!! Pa ovaj ste sad izbacili, ako nevalja povucite ga!! Mislim da je na tržištu kartomizera došlo do velikog fušarenja.... Ovo ti je klasican CE2 sa grijacem gore,usnik je dobar a i tank je velik pa s tim dodje i hladnija para... Inace koncept je taj,isti 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 18:27 |
|
|
Karo je napisao: Phil je napisao: Ne razumijem baš kakav je to sistem? Nešto kao C2 sa grijačem gore ili kao C3 dole? Nisu mi se ti novi kartomizeri pokazali dobri... Ili cure ili nema pare, samo nekakav užasan TH ili nema arome ni u tragovima ili .... Sve nekakvi poluproizvodi, samo kako bi se izbacilo nešto novo... Izbace C4, ja ga narucim, kad nakon 2 dana imaju C4+!! Kao poboljšana verzija!! Pa ovaj ste sad izbacili, ako nevalja povucite ga!! Mislim da je na tržištu kartomizera došlo do velikog fušarenja.... Ovo ti je klasican CE2 sa grijacem gore,usnik je dobar a i tank je velik pa s tim dodje i hladnija para... Inace koncept je taj,isti  Onda bi to mogla biti ok stvar. Pitanje je samo kakav je transport liquida kod nas hardcore parioca koji se ne odvajaju od svoje pljuge. Tu znaju biti problemi kod klasicnog CE2
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 18:33 |
|
|
Phil je napisao: Karo je napisao: Phil je napisao: Ne razumijem baš kakav je to sistem? Nešto kao C2 sa grijačem gore ili kao C3 dole? Nisu mi se ti novi kartomizeri pokazali dobri... Ili cure ili nema pare, samo nekakav užasan TH ili nema arome ni u tragovima ili .... Sve nekakvi poluproizvodi, samo kako bi se izbacilo nešto novo... Izbace C4, ja ga narucim, kad nakon 2 dana imaju C4+!! Kao poboljšana verzija!! Pa ovaj ste sad izbacili, ako nevalja povucite ga!! Mislim da je na tržištu kartomizera došlo do velikog fušarenja.... Ovo ti je klasican CE2 sa grijacem gore,usnik je dobar a i tank je velik pa s tim dodje i hladnija para... Inace koncept je taj,isti  Onda bi to mogla biti ok stvar. Pitanje je samo kakav je transport liquida kod nas hardcore parioca koji se ne odvajaju od svoje pljuge. Tu znaju biti problemi kod klasicnog CE2 Meni je bio prespor...
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 19:11 |
|
|
Karo je napisao: ......zaboravio sam ovo Meni je bio dobar ISKLJUCIVO kad ga stavim na Devil,dugacka verzija-5V, i to na svezo napunjenih baterija i nikako drugacije.Sad ih ima i u LR varijantama pa verujem da cuky prica o takvom otporu jer onaj 2.4-2.8ohm nikako ne ide na eGo a meni nije islo ni na 3.7/4.2V.Ali zato na Devilu je bio mrak....pojavila se aroma,TH i para i dok sam ja otkrio sto i kako rastavio sam ga na komadice Ima jedan od najboljih usnika koja postoje,kondenzat ne ide u usta nego se zadrzava u jednoj komori ali i ta se komora mora od vreme na vreme isprazniti,uzmes maramicu i lupnes par puta u njoj sa tipom pa sva tekucina izadje van... Ali light-show je najbolji !!!  kad si ga več rastavijo,dali se može mjenjat grijač i fiber.da ga ne rastavljam ako nemože i moželi se opet sastavit.kakav je po tom pitanju i meni je malo spor zato bi provo fiber promjenit
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 20:45 |
|
|
Phil je napisao: ! Mislim da je na tržištu kartomizera došlo do velikog fušarenja.... Kompletno trziste kartomizera je po meni jedan veliki fušeraj i pomodarstvo. Nemogu rec da sam ih probal puno vrsta, ali meni nijedan od njih po karakteristikama nije dosao blizu klasicnog atomizera. Jedina prednost mu je komocija, tj. da se netreba svako malo ukapavat. A sve ostalo pada u drugi plan. I tu je za mene kraj price. 
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 21:03 |
|
|
Lis je napisao: Phil je napisao: ! Mislim da je na tržištu kartomizera došlo do velikog fušarenja.... Kompletno trziste kartomizera je po meni jedan veliki fušeraj i pomodarstvo. Nemogu rec da sam ih probal puno vrsta, ali meni nijedan od njih po karakteristikama nije dosao blizu klasicnog atomizera. Jedina prednost mu je komocija, tj. da se netreba svako malo ukapavat. A sve ostalo pada u drugi plan. I tu je za mene kraj price.  Sad ću i ja probati malo koristiti atomizere, jer ih nikad zaprave nisam ni koristio. Dok sam se predomišljao, Chromex prodao svoj Line, a baš mi je na to neki merak pao....
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 21:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Phil je napisao: Sad ću i ja probati malo koristiti atomizere, jer ih nikad zaprave nisam ni koristio. Razmisli dvaput jer to ti je put bez povratka.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 21:45 |
|
|
Kinta je napisao: Phil je napisao: Sad ću i ja probati malo koristiti atomizere, jer ih nikad zaprave nisam ni koristio. Razmisli dvaput jer to ti je put bez povratka. Imam osjecaj kao da prelazim "on the dark side"! 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 05 ožu 2012 01:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Phil.. nemoj slušati kaj ti stare konjine govore! Njih je pregazilo vrijeme! 
|
 |