| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 19 ožu 2011 17:36 |
|
|
Frenk je napisao: Kinta je napisao: Frenk je napisao: Neznam što se dešava,špagice super provode kapilarno ali mislim da je kemija u pitanju,ono,staklo-silicij-PG,VG,a i izgore jako brzo na dijelu koji prolazi kroz kantal iliti cekas...  Hm, nebi izgorjele da su opskrbljene s dovoljno liquida ili da je temperatura manja. Uz slabiji grijac i veca kolicina liquida smanjuje temperaturu. Inace same spagice bi trebale podnositi puno. Samo razmisljam na glas, ali ne svidja mi se vise stvari oko ovakvih uradaka. Do sada je Joye510 cart za mene zakon,pogotovo sa dodanim tankom oko sebe,evo,21 dan u toplicama-punio sam 4-5 puta,puno pare,arome,a i potrošnje što uopće nije bitno...nikad nisi ništa napisao o tom cartu,nije vrag da nije valjao,do sada sam uzeo 10 kom.od kojih sam bacio 2-jedan odmah nije valjao ali sam ga otvorio i popravio  Uz taj cart još koristim 808 na 5V/COMMODORE/ i to je to 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 19 ožu 2011 17:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Do sada je Joye510 cart za mene zakon,pogotovo sa dodanim tankom oko sebe,evo,21 dan u toplicama-punio sam 4-5 puta,puno pare,arome,a i potrošnje što uopće nije bitno...nikad nisi ništa napisao o tom cartu,nije vrag da nije valjao,do sada sam uzeo 10 kom.od kojih sam bacio 2-jedan odmah nije valjao ali sam ga otvorio i popravio  Je imas pravo, napisat cu cim zavrsim ovo sto sad brljam oko foruma.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 27 ožu 2011 00:16 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 04 tra 2011 22:18 |
|
|
yenki69 je napisao: Ova ženska je strašna, evo gde jeftino može naći fiber-a
Na clearomiseru se ne može mijenjati fiber,bar ja ne mogu,ako netko može nek objasni kako se to dela 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 04 tra 2011 23:12 |
|
|
|
A dali i taj cart ima bolest ko i vecina drugih. Previse zraka. Mislim da sam negdje na onom forumu vidio tvoju preradu. Daj ju metni ovdje da ne kopam po forumu. Joye 510
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 04 tra 2011 23:18 |
|
|
Lis je napisao: A dali i taj cart ima bolest ko i vecina drugih. Previse zraka. Ne,to nije slućaj,problem je što ga moraš totalno preraditi da radi dobro-odsjeći brkove,ubaciti mrežicu 400,onda tijelo popusti jer je od jaaaako tanke plastike i tako to...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 04 tra 2011 23:22 |
|
|
Hm, ti govoris o clearomizeru? Moram priznat da su mi se u ovoj poplavi raznoraznih modela svi nazivi pomjesali 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 04 tra 2011 23:33 |
|
|
Lis je napisao: Hm, ti govoris o clearomizeru? Moram priznat da su mi se u ovoj poplavi raznoraznih modela svi nazivi pomjesali  Ma da,Jenky je stavio video te babe a ona drži clearomiser pa me to smotalo,o A2 neznam ništa ali mislim da eadi isto kao i clearomiser jer je sve isto,tolike novce za Al cijevčicu i refil od e-cigare...to će u kineskoj verziji biti najviše 20$
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 05 tra 2011 15:42 |
|
|
|
damn fiberglass sad mi je bed e-pusit-.- ... jel postoji neki atty bez fiberglassa?
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: A2 ATTY Postano: 05 tra 2011 16:46 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
cahura je napisao: damn fiberglass sad mi je bed e-pusit-.- ... jel postoji neki atty bez fiberglassa? Ja sam rastavljao dve vrste običnih attyja i oba su ispod grejača imala fiberglass , jedini atty u kojem nisam video i probao sam da ga napravim i napravio sam ga je raidov genesys sa mrežicom i kantalom oko nje, a to će da bude sastavni deo moje e-lule
|
 |