| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: DCT-Dual Coil Tank Postano: 01 ožu 2012 11:49 |
|
|
Dve velicine...3.5 ml i 6 ml...... OVDE 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 01 ožu 2012 12:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Karo, sto si ti ono pricao jednom. Da treba uzeti dva ista, pa zamijeniti poklopce da se mogu koristiti i drugi cartovi ... tako nesto?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 01 ožu 2012 12:23 |
|
|
Kinta je napisao: Karo, sto si ti ono pricao jednom. Da treba uzeti dva ista, pa zamijeniti poklopce da se mogu koristiti i drugi cartovi ... tako nesto? Vidis onaj donji poklopac?...On ima cetvrtastu rupu kako bi se mogli koristiti iskljucivo odredjeni cartovi....jako nefer,ali nikako da shvate da takve stvari ne pale Kad uzmes dva komada onda na jednom stavis dva gornja poklopca i imas Tank koji moze da se koristi sa cartovima bez dodatnih onih....."flange"-ova 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 01 ožu 2012 22:38 |
|
|
Karo je napisao: Kinta je napisao: Karo, sto si ti ono pricao jednom. Da treba uzeti dva ista, pa zamijeniti poklopce da se mogu koristiti i drugi cartovi ... tako nesto? Vidis onaj donji poklopac?...On ima cetvrtastu rupu kako bi se mogli koristiti iskljucivo odredjeni cartovi....jako nefer,ali nikako da shvate da takve stvari ne pale Kad uzmes dva komada onda na jednom stavis dva gornja poklopca i imas Tank koji moze da se koristi sa cartovima bez dodatnih onih....."flange"-ova  A šta smeta taj "flange" usjek u gumici kad staviš neki drugi kart ?
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 01 ožu 2012 23:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Kad uzmes dva komada onda na jednom stavis dva gornja poklopca i imas Tank koji moze da se koristi sa cartovima bez dodatnih onih....."flange"-ova  he he 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 01 ožu 2012 23:59 |
|
|
Frenk je napisao: Karo je napisao: Kinta je napisao: Karo, sto si ti ono pricao jednom. Da treba uzeti dva ista, pa zamijeniti poklopce da se mogu koristiti i drugi cartovi ... tako nesto? Vidis onaj donji poklopac?...On ima cetvrtastu rupu kako bi se mogli koristiti iskljucivo odredjeni cartovi....jako nefer,ali nikako da shvate da takve stvari ne pale Kad uzmes dva komada onda na jednom stavis dva gornja poklopca i imas Tank koji moze da se koristi sa cartovima bez dodatnih onih....."flange"-ova  A šta smeta taj "flange" usjek u gumici kad staviš neki drugi kart ? Ja mislio da znate da ga jos nemam u ruci,nadovezao sam se na chat....znaci pricam po logici i po onome sto gledam. Po ovim sto kazes ispada da nema veze kakav kart koristis....u jednom i drugom slucaju meni nije tako bitno,bio je to pokusaj da se nekome pomogne ako nema pri ruci odredjeni kart....  Znam samo da HC kaze da se drugi kart osim onog gore ne koristi pa sam mislio da je zbog toga.....
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 02 ožu 2012 00:14 |
|
|
|
Taj usjek u gumi može se i popuniti-izreže se takav komad od gume potrebne debljine i ulijepi,ovo sve pišem da se izbjegne kupnja 2 kom.,bez veze,ok ?
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 02 ožu 2012 00:20 |
|
|
Frenk je napisao: Taj usjek u gumi može se i popuniti-izreže se takav komad od gume potrebne debljine i ulijepi,ovo sve pišem da se izbjegne kupnja 2 kom.,bez veze,ok ? NIje bez veze....kupis dva i onda imas dva 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 02 ožu 2012 02:20 |
|
|
|
To nije guma več tvrda plastika. Treba samo odlijepiti onu naljepnicu na kartomizeru i sve šljaka. Ja sam sebi ubacio unutra Kangar i malo odrezao taj tank i sve šljaka
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: DCT-Dual Coil Tank Postano: 02 ožu 2012 03:06 |
|
|
Phil je napisao: To nije guma več tvrda plastika. Treba samo odlijepiti onu naljepnicu na kartomizeru i sve šljaka. Ja sam sebi ubacio unutra Kangar i malo odrezao taj tank i sve šljaka Bravo,ja tako imam na Joye 510 kartu... 
|
|
 |
|
 |