| Autor |
Poruka |
|
cuky
|
Naslov: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 10:27 |
|
|
ljepa stvarčica samo rječi hvale za ovaj proizvod  Privitak: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2.jpg pari ko lud,okus dobar,lako se puni,ne curi kako ga god okreneš,tekučina nema šanse da dođe do usta,potrošnja solidna nije potrošač. ma meni je pravi 
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 11:20 |
|
|
Ledica je u atomizeru?? 
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 11:30 |
|
|
u mom nije za druge neznam 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 11:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
NEEEEE, atty je u ladici 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 14:20 |
|
|
Lis je napisao: Ledica je u atomizeru??  Hahahaha Lis...ledica je u tanku sa tekucinom,traje 3-4 dana pa pocne stekati ko light-show jos par dana a onda umire bez najave 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 14:31 |
|
|
......zaboravio sam ovo Meni je bio dobar ISKLJUCIVO kad ga stavim na Devil,dugacka verzija-5V, i to na svezo napunjenih baterija i nikako drugacije.Sad ih ima i u LR varijantama pa verujem da cuky prica o takvom otporu jer onaj 2.4-2.8ohm nikako ne ide na eGo a meni nije islo ni na 3.7/4.2V.Ali zato na Devilu je bio mrak....pojavila se aroma,TH i para i dok sam ja otkrio sto i kako rastavio sam ga na komadice Ima jedan od najboljih usnika koja postoje,kondenzat ne ide u usta nego se zadrzava u jednoj komori ali i ta se komora mora od vreme na vreme isprazniti,uzmes maramicu i lupnes par puta u njoj sa tipom pa sva tekucina izadje van... Ali light-show je najbolji !!! 
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 15:14 |
|
|
Karo je napisao: ......zaboravio sam ovo Meni je bio dobar ISKLJUCIVO kad ga stavim na Devil,dugacka verzija-5V, i to na svezo napunjenih baterija i nikako drugacije.Sad ih ima i u LR varijantama pa verujem da cuky prica o takvom otporu jer onaj 2.4-2.8ohm nikako ne ide na eGo a meni nije islo ni na 3.7/4.2V.Ali zato na Devilu je bio mrak....pojavila se aroma,TH i para i dok sam ja otkrio sto i kako rastavio sam ga na komadice Ima jedan od najboljih usnika koja postoje,kondenzat ne ide u usta nego se zadrzava u jednoj komori ali i ta se komora mora od vreme na vreme isprazniti,uzmes maramicu i lupnes par puta u njoj sa tipom pa sva tekucina izadje van... Ali light-show je najbolji !!!  u mene je 1,7 oma i pari na 3,7 ko lud
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 15:20 |
|
|
cuky je napisao: Karo je napisao: ......zaboravio sam ovo Meni je bio dobar ISKLJUCIVO kad ga stavim na Devil,dugacka verzija-5V, i to na svezo napunjenih baterija i nikako drugacije.Sad ih ima i u LR varijantama pa verujem da cuky prica o takvom otporu jer onaj 2.4-2.8ohm nikako ne ide na eGo a meni nije islo ni na 3.7/4.2V.Ali zato na Devilu je bio mrak....pojavila se aroma,TH i para i dok sam ja otkrio sto i kako rastavio sam ga na komadice Ima jedan od najboljih usnika koja postoje,kondenzat ne ide u usta nego se zadrzava u jednoj komori ali i ta se komora mora od vreme na vreme isprazniti,uzmes maramicu i lupnes par puta u njoj sa tipom pa sva tekucina izadje van... Ali light-show je najbolji !!!  u mene je 1,7 oma i pari na 3,7 ko lud To je vec drugo,zato i kazem da se nadam da si uzeo LR...Ajde,bas fino da si zadovoljan 
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 15:47 |
|
|
zadovoljan dok ne otkrijem nešto bolje  čekam line-u  valjda ču na tome stat,a meni se čini da nema kraja.svako malo nešto izlazi,na kraju čemo parit ko lokomotive kako se krenulo  pare nikad dosta 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: 3.5ml Clear Giant Cartomizer V2 Postano: 04 ožu 2012 16:12 |
|
|
cuky je napisao: zadovoljan dok ne otkrijem nešto bolje  čekam line-u  valjda ču na tome stat,a meni se čini da nema kraja.svako malo nešto izlazi,na kraju čemo parit ko lokomotive kako se krenulo  pare nikad dosta  Tu si u pravu,stvarno nema kraja i vec me pocinje smarati lutanje po netu.... Nadam se neceg idealnog u brzo vreme,bez setupa metapa i ostala sra...Nesto sto kad nasarafim na bateriju ne mislim kakav ce biti otpor,para,TH ili aroma.... 
|
 |