| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Tinnitus Postano: 06 svi 2015 13:04 |
|
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 06 svi 2015 13:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
s obzirom da piše "sponzorirani članak", tko zna kaj je to...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 07 svi 2015 00:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ne znam, ja sam ginkgo koristio cijelu turu od 2-3 mjeseca i spizdio par stotina kuna i ama bas nikakvu razliku nisam osjetio ni u cemu. OK postao sam pametniji pa ne bacam lovu na bedarije nego kupujem sjemenke od jabuka. Jeftinije su. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Chinovnik
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 07 svi 2015 08:47 |
|
|
Kinta je napisao: Ne znam, ja sam ginkgo koristio cijelu turu od 2-3 mjeseca i spizdio par stotina kuna i ama bas nikakvu razliku nisam osjetio ni u cemu. OK postao sam pametniji pa ne bacam lovu na bedarije nego kupujem sjemenke od jabuka. Jeftinije su.  Sjemenke od jabuke pomažu za tinitus? Prvi glas. Neke posebne sjemenke? Gdje se kupuju? I koliko stvarno pomažu? Svašta sam do sada probao, ništa nije imalo efekta.
_________________ Good times are coming I hear it everywhere I go Good times are coming But they're sure coming slow
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 07 svi 2015 10:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Chinovnik je napisao: Sjemenke od jabuke pomažu za tinitus? Prvi glas. Neke posebne sjemenke? Gdje se kupuju? I koliko stvarno pomažu? Svašta sam do sada probao, ništa nije imalo efekta. Prodaje Mujo sjemenke od jabuka i pridje policajac. - Cemu to sluzi? - Od njih postajes pametniji. - Daj mi pet komada. Zvace pandur, zvace ... - Cekaj za taj novac sam mogao kupiti dvije kile jabuka i dobio bi duplo vise kostica. - Jel vidis da djeluje. - Istina, daj mi jos deset komada.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 07 svi 2015 11:06 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Često su zvukovi uzrokovani aterosklerotskim suženjem arterije koja tu prolazi, nekako sumnjam da tu antioksidansi pomažu.
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Chinovnik
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 07 svi 2015 11:17 |
|
|
|
Postoji i poetsko objašnjenje tinitusa, kaže da je to zujanje posljednji pozdrav frekvencije koju više nikada u životu nećeš čuti, ni kao tinitus ni uživo. Gotovo da bih se složio, nakon 20 godina iskustva. Čini mi se da je sadašnji tinitus niže frekvencije i posljedično manje iritantan od onoga davno prije. S duge strane, možda sam jednostavno prestao obraćati pažnju. Znači, ništa od čudesnih sjemenki jabuka... Tja. Već sam mislio zdrobiti nerazumnu količinu novca na precijenjene proizvode u Bio&Bio.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 07 svi 2015 11:54 |
|
|
Kinta je napisao: Prodaje Mujo sjemenke od jabuka i pridje policajac.
- Cemu to sluzi? - Od njih postajes pametniji. - Daj mi pet komada.
Zvace pandur, zvace ...
- Cekaj za taj novac sam mogao kupiti dvije kile jabuka i dobio bi duplo vise kostica. - Jel vidis da djeluje. - Istina, daj mi jos deset komada. 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 07 svi 2015 17:34 |
|
|
Meni zvuk varira. Ali najcesce je visoki piskutavi ton. Zna mi toliko smetat da nemogu zaspat, pa imam upaljen televizor . A zena naravno pizdi, jer njoj televizor smeta. 
|
|
 |
|
 |
|
Chinovnik
|
Naslov: Re: Tinnitus Postano: 08 svi 2015 08:14 |
|
|
|
Pokušaj skinuti s torrenta kolekciju ovih zvukova: white noise, pink noise, red (brown) noise, violet (purple) noise, blue (azure) noise, gray noise u .mp3 formatu. Meni su white, pink i gray prilično koristili. Prije svega white. Ne liječi baš ništa, ali olakšava. Pa slušalice u uši, to ne bi nikome trebalo smetati.
|
|
 |
|
 |