| Autor |
Poruka |
|
jedan
|
Naslov: Baza Postano: 25 kol 2015 07:42 |
|
|
|
Baza, Pink _Mule ili Vaping zone.
Koja je bolja i zašto. Ako ste probali jednu i drugu napišite svoje mišljenje, hvala.
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Baza Postano: 25 kol 2015 08:32 |
|
|
|
Pink Mule Nema uopće vode, pa si napraviš gustoću po volji. Vaper zone ima 10% vode.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
jedan
|
Naslov: Re: Baza Postano: 25 kol 2015 10:47 |
|
|
mpix je napisao: Pink Mule Nema uopće vode, pa si napraviš gustoću po volji. Vaper zone ima 10% vode. To je jedina razlika?
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baza Postano: 25 kol 2015 10:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Najbolje je sam isprobat koja baza ti paše, Pink Mule a i Valterova nemaju nikakav dodatni miris, a to je najvažnije. Baza s Cipra dosta smrdi , ovisi o seriji i treba ju luftat, prozračivat neko vrijeme. Meni recimo za duhanske tekućine paše Inaverina Power Base, a nekima ona smrdi. Cohiba aroma s Power Base mi je bolja nego s Pink Mule bazom, isprobano. Možda je to navika ali je tako. Stvar je individualna i najbolje je isprobat sam.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
jedan
|
Naslov: Re: Baza Postano: 25 kol 2015 11:01 |
|
|
Max_ZG je napisao: Najbolje je sam isprobat koja baza ti paše, Pink Mule a i Valterova nemaju nikakav dodatni miris, a to je najvažnije. Baza s Cipra dosta smrdi , ovisi o seriji i treba ju luftat, prozračivat neko vrijeme. Meni recimo za duhanske tekućine paše Inaverina Power Base, a nekima ona smrdi. Cohiba aroma s Power Base mi je bolja nego s Pink Mule bazom, isprobano. Možda je to navika ali je tako. Stvar je individualna i najbolje je isprobat sam. Hvala ti, najbolje sam isprobati. LP
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Baza Postano: 25 kol 2015 12:27 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Nisam stekao dojam da baza s Cipra smrdi, a rabim ju preko godinu dana. Pink Mule, Ciparska ili NicVape su mi iste. Samo od Inawere bježim kao vrag od tamjana. NicVape se ne isplati uzimati jer im je shipping otišao u nebo. Dakle Pink Mule ili Cipar kao kvalitetne i ekonomične (čitaj jeftine).
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Baza Postano: 25 kol 2015 12:42 |
|
|
jedan je napisao: mpix je napisao: Pink Mule Nema uopće vode, pa si napraviš gustoću po volji. Vaper zone ima 10% vode. To je jedina razlika? To je jedina OBJEKTIVNA razlika. Ostale su subjektivne, kao što je Max napisao.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: Baza Postano: 27 kol 2015 19:53 |
|
|
Neznam gdje bih pa da ne otvaram novu temu dali je ovo zadnje Nikotin http://prntscr.com/89knp5Ako mislite da nekog reklamiram izbrišite ali bih molio odgovor..Hvala!
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Baza Postano: 27 kol 2015 19:56 |
|
|
sterop je napisao: Neznam gdje bih pa da ne otvaram novu temu dali je ovo zadnje Nikotin http://prntscr.com/89knp5Ako mislite da nekog reklamiram izbrišite ali bih molio odgovor..Hvala! Je, to je 70 vg i 30 pg tekucina sa 9 mg nikotina...
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Baza Postano: 27 kol 2015 19:57 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
sterop je napisao: Neznam gdje bih pa da ne otvaram novu temu dali je ovo zadnje Nikotin http://prntscr.com/89knp5Ako mislite da nekog reklamiram izbrišite ali bih molio odgovor..Hvala! Je, nikotin je.. Al daj mi reci di to gledas jer ja jos nigdje nisam naso TPA gotove tekucine? Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
|
 |