Pozdrav
Nadam se da nisam fulao a ako i jesam netko će se već pobrinuti da ispravi grešku (unaprijed zahvaljujem)
Slušao sam frenda kako se hvali da troši na parenje oko 70-80 kuna mjesečno i zapitao se kako je to moguće

(zar postoji šta jeftinije od duhana s placa i frkanja istog? oko 200 kn/mj)
sjednem s njim na kavu i udri ga zatrpavati pitanjima i šta dobijem? veliki minus !
izracunali smo da mi za početak treba oko 300 kn opreme + tekućine za 1 mjesec ... malo previše za nekoga tko puši ispod 1 kg duhana sa sajma

.... al evo već me sljedeći mjesec koštalo samo 100 kuna ...
kakvi grijači ? kakva vata ? kako ovo kako ono ? koja briga ...
sve se nauči za kratko vrijeme ... čak je jednostavnije već frkanje cigareta (bar meni)
radim na baušteli i nimalo mi nesmeta nositi svoju opremu u džepu tako da pada u vodu teorija o tome kako je sve ovo za gospodu u uredima .... toga sam se naslušao da sam se i ja pitao dali je izvedivo očuvati opremu a da se nestrga dok radim ? ... izvedivo je i te kako ...
do sada sam provodio oko 1h dnevno frkajući cigarete, brinuo svaki puta kakav duhan će mi uvaliti, jesam li ugasio cigaretu ili mi još gori u pepeljari itd... a od kako parim imam samo obavezu prije spavanja staviti mod da se puni i napuniti tank kad se isprazni (1 min dnevno) i 1h tjedno da očistim i osvježim opremu ... koje olakšanje
evo prošlo je tek 2 mjeseca i neću vam pričati koliko sam pozitivno iznenađen i zadovoljan promjenom koju sam napravio
sad mi žao što nisam i prije počeo pariti

al nikad nije kasno