| Autor |
Poruka |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 17 lip 2016 08:49 |
|
|
|
Jer "nema glupih pitanja" Dakle Ego Aio (cubis grijači), nakon 3 dana vejpa s novim grijačem (0.6) dobijem dry hit. Ni prvi ni zadnji. I mogu dalje pariti normalno, u ustima i dalje osjetim aromu, nemam okus zagorenog u ustima, sve super divno, ne baca dry hitove više, samo. Međutim kad pomirišim kroz drip tip neposredno nakon uvlačenja (ono dok je sve još toplo) osjetim blagi miris spaljevine. Kroz par sekundi se više taj miris ne osjeti, valjda kada se opet natopi / ohladi. Jel ovo normalno (da se osjeti miris) ili nakon jednog dry hit-a - bolje da ga promjenim? Što mi opet nema smisla jer da me dry hita 2x u jednom danu u chain vapeu, promjenio bi dva grijača :/ *ne držim dugme duže od 5 sec, tak da nije da sam zapalio pola pamuka* S prošla 2 grijača su mi se isto tu i tamo desili dry hitov i nastavio bi vejpat normaln, ali mi nikad nije ni palo na pamet pomirišiti kroz drip tip.
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 17 lip 2016 11:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pa ono nije to tako strasno ali ako osjetis miris preprzene masti bolje baci grijac.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 17 lip 2016 11:03 |
|
|
Ma nije to onaj oduran smrad od kojeg ti se okrene želudac i tera na riganje. Blagi miris samo. Ono, dovoljno da ga osjetiš. 
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 17 lip 2016 11:55 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Meni tako svi gotovi grijaci smrde, ne znam kakvi su ti al gdje ima gume ima i smrada
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 17 lip 2016 15:00 |
|
|
|
Nije mi jasno kako ti može sve normalno raditi, a onda odjednom dati dry hit, očito je stvar u grijaču, neke tvorničke greške, čudno.
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 17 lip 2016 16:25 |
|
|
Pa ono. Piješ kavu, cuclaš lančano i desi se.  Male su rupe za juice na tim grijačima a 50/50 je. Možda mu je pregusto.  A možda sam i sam kriv što sam ga držao ful otvorenim a parim m2l pa kad nastavim vuć nakon pušanja dugmeta više povućem zraka nego juicea u rupe u grijač. All in all, iskorititi ću ja taj grijač do kraja =)
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 17 lip 2016 18:00 |
|
|
|
onda nemoj chainvejpat. pusti dugme prije 2. uvlačenja
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 17 lip 2016 22:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
buje3000 je napisao: onda nemoj chainvejpat. pusti dugme prije 2. uvlačenja Ili stisni dugme svaki drugi put.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 18 lip 2016 07:35 |
|
|
|
Ma ja drzim tipku 3-4sek i povlacim, onda pustim i nastavim povlaciti jos 1-2sek.
|
|
 |
|
 |
|
primus
|
Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača Postano: 18 lip 2016 11:55 |
|
|
|
Meni se cini da za tvoj stil parenja ego aio nije dobar, bolje bi prosao s nekim jacim rjesenjem. Znam, lako je reci, ali bolje potrosit malo vise nego pristat na kompromise
|
|
 |
|
 |