| Autor |
Poruka |
|
ZgKrešo
|
Naslov: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 04 stu 2016 13:46 |
|
|
Prije nekog vremena  mi je poklonila u naslovu navedenu spravu. Isti ima TRON atomizer  i titan coil... i u čemu je problem. u svemu jebemu oca da mu jebem Od prvog dana mi, bez obzira koristio 50:50 ili 70:30 isti nekako "pucketa", pa mi ispali kapljicu vruče tekućine na jezik... znao mi je i curiti, pa sam ga jednom očito "prešarafio" i morao sam ga odšarafiti nasilnim putem I da, da, da... stavio sam kapljicu, dvije na coil prije prvog parenja, i naruhtao sam postavke za titan i ništa ne pomaže... i dalje pucketa, i dalje mi prži jezik i dalje mi nekad uopće nikakvu paru ne ispušta... to me tolko živicra da sam prešao natrag na jebenu olovku  što mi je činiti... jel nešto radim krivo, jel to sranje crklo ili naprosto nije dobro napravljen (čitao sam recenzije po netu i ima dosta loše ocjene)... Ima li tu lijeka ili da naprosto kupim novi... ?
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 04 stu 2016 14:28 |
|
|
|
Probaj sa nekim drugim attyem. U tronu je problem sigurno. Jesi probao prije uvlacenja malo puhnit u njega? Onako fuu fuu pa onda u pluca?
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 04 stu 2016 14:37 |
|
|
Ma probao sam i to... nisam baš primjetio da je nešto pomoglo... istini za volju znao sam i po 7, 8, 9... kapljica ubaciti u grijač prije parenja... negdje sam pročitao da je to možda uzrok prženju jezika. Živcira me strašno. Veselio sam se "novoj dimenziji parenja", dobio napokon tu spravu, otvorio, proučio i od prvog dana kurac palac... najrađe bi uzeo čekić i slupao ga u 1500 komada Bem ti one jadne olovke barem natočiš i udri... je procure gotovo svaka  , no u drugu ruku samo zamjenim coil svakih cca 10 dana i bok, ni brige ni pameti... a ova "nova dimenzija parenja" mi samo stvara probleme 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 04 stu 2016 14:47 |
|
|
a gle, to pljuckanje je često na atomizerima s gotovim grijačima. i takve sitne gluposti koje čovjeka živciraju. Ako imaš vremena i volje naučit, preporučio bi ti neki RBA atomizer. To su atomizeri na kojima sam radiš grijač. ja se naprosto ne sjećam kad mi je zadnji put tekućina špricnula na jezik. pravilno složeni rade ko sat. jednom složen grijač ne diraš mjesec dva, samo vatu promjeniš svakih 10-15ml. preporučio bi ubertoot uta 2. guta sve omjere PG/VG, ne curi a i ne grglja. nikakvih problema u više od pola godine samo toči i vozi. slaže se vrlo jednostavno i ne moraš pazit jel premalo ili previše vate. više o tome viewtopic.php?f=118&t=13848naravno, ako se odlučiš na ovaj korak, pogledaj na youtube kako se radi grijač i pročitaj temu svaki od tih atomizera s gotovim grijačima ima neku manu.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
vjeko86
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 04 stu 2016 14:55 |
|
Pridružen: 14 tra 2011 22:05 Postovi: 100 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
I njeznije sarafi atomizer na evica,dosta pomaze i gumica drip tipa izmedu 510 konektora i atomizera,
|
|
 |
|
 |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 04 stu 2016 15:02 |
|
|
Ako se odlučim za izradu vlastite svakako ću poučiti ali, budimo realni  , teško... mislim da ću prije krenut mixat svoje tekućine nego raditi svoje atomizere ali nikad ne znaš (ja sam vam jedan od onih kojem je vrhunac "tehnike" zamijenit žarulju a na autu promijeniti gumu i to je to  ) Što se tiče gumica... jesu to one šarene gumice koje sam dobio sa samim uređajem?
|
|
 |
|
 |
|
shellsh0ck
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 05 stu 2016 01:31 |
|
|
Misli na one male gumice koje su na drip tipu. Ak znaš gumu promijeniti onda se možeš naučiti i motati zavojnicu, smotaš komad žice i provučeš pamuk. Malo prakse ako želiš tu novu dimenziju parenja 
|
|
 |
|
 |
|
malizeleni
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 14 stu 2016 10:38 |
|
|
Meni je Tron radio istu stvar, pucketalo, špricalo... a aroma bila zakurac. Onda sam kupio Tilemahos atty (sve o njemu imaš ovdje: viewtopic.php?f=118&t=10352), malo pogledao kak se motaju grijači i... preporodio se. I navukao na vejpanje skroz. Baci taj Tron, uloži još malo u neki atty i sve kaj trebaš za grijače, malo vremena da vidiš kak se rade i uživaj 
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 14 stu 2016 14:32 |
|
|
|
da li si probao trona sa drugim tipom zice? I da li si uopce u TC modu na eVicu?
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
fukara
|
Naslov: Re: eVic VTC mini - on je mini al je problme velki :( Postano: 14 stu 2016 17:19 |
|
Pridružen: 07 ruj 2015 00:14 Postovi: 294 Lokacija: Zagreb/Rijeka
|
|
posto si iz zg bilo bi ti najbolje da odes jednu subotu u virage i tamo ti budu decki sve objasnili a i mozes probati druge opreme koja ti se mozda vise i svidi
|
 |