|
.
Sada je: 27 tra 2026 16:05. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
aurel
|
Naslov: Nakon svega procitanog... Postano: 05 ožu 2014 00:04 |
|
|
...u par stotina postova i tema, ja otprilike odlucio sta mi treba za pocetak a kasnije tko zna  Vision eGo Spinner 900mAh linkIsparivač / atomizer Kanger MT3S 3ml linkI dodatnih 2 grijaca. Treba mi sto hitnije pa mislim uzeti ovdje sa mtm-a. 900 mislim uzeti za pocetak jer mi je boljih dimenzija za nosenje, a malo sam pogledao cijene vani (dosta povoljnije na zalost) i mislim odmah naruciti 1300 i jos neke sitnice, pa kad stigne. Jedino sto se tice tekucine - nemam blagog pojma sto bih  Pusim blaze (light) cigarete po kutiju, kutiju i pol i stvarno ne znam sta bi za pocetak. Naravno da cu u buducnosti probati svasta, al ovak za prvi put... Neki prijedlog? Btw. forum i pol. Sve me nauciste 
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 05 ožu 2014 00:13 |
|
|
|
Javi se valteru za tekucine,najjeftinije a kolko cujem i dobre
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Nakon svega procitanog... Postano: 05 ožu 2014 00:18 |
|
|
Valteru za tekućine, preporučam svim srcem. Ovo ostalo za početak vrlo dobro, rekao bih.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Nakon svega procitanog... Postano: 05 ožu 2014 00:25 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Dekang. Svi koji počnu trebali bi početi Dekangom  To je zaaaaakon 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Nakon svega procitanog... Postano: 05 ožu 2014 09:26 |
|
|
kreneš sa dekangom jel ti je iovako sve spaljeno od analogije  , a kad se malo okusi vrate onda kreneš na finije stvari, moral bum se složit sa fosnom....
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
aurel
|
Naslov: Re: Nakon svega procitanog... Postano: 12 ožu 2014 19:31 |
|
|
Mali update situacije...  Dakle, kao sto danas dolje pise, prestao sam pusiti prije 5 dana. To je mozda samo 5 dana, ali pusio sam 20+ godina bez prekida i ovo sto se meni danas desava je ravno cudu. U 3 dana prije prestanka pregledao sam forum uzduz i poprijeko, procitao sve i svasta, pregledao sam tkoznakolko recenzija na youtube-u i izvrsio prvu kupnju. Znam, dapace siguran sam da se mnogi nebi slozili izborom, ali kupilo se...   Vec je dosta receno o eRoll-u, ali htio sam nesto sto doslovno mogu strpati u dzep i sta moze (meni) potrajati par sati. Pregledao sam i dosta review-a, i uglavnom za tako nesto sitno, ocjene iskusnih su bile vise nego pozitivne. Uglavnom, u dzep strpam komplet + 3-4 dodatna spremnika, i ja sam namiren  Ali za po doma, nije bas vesela kombinacija, i koji dan kasnije narucilo se ono sto sam i rekao - Vision Spinner 1300, 2 dodatna grijaca i Kanger MT3S.   M - R - A - K!  Pari se par razlicitih Dekangovih tekucina (favorit je DK4), narucilo se nesto od Valtera, i sve u svemu sretan sam ko malo dijete... Ovo mi je trebalo odmah (pohvala MTM-u ako moze) jer sam se htio podhitno skinuti sa analogije. U 5 dana nisam imao niti najmanju zelju zapaliti cigaretu. Nema najmanje sanse da se vratim gdje sam bio. Sa ovim ne mislim pretjerivati, mislim na kupovinu  , ali imam jedan MOD u planu, ali to definitivno moze pricekati. Zahvalio bi svima koji su se tokom godina raspisali na ovom forumu i sto sam imao gdje sve procitati i nauciti. I uz sve to kupljeno i naruceno, potrosio sam manje nego na mjesecnu zalihu analogije... Eto... 
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Re: Nakon svega procitanog... Postano: 12 ožu 2014 19:42 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
|
Bravo i svaka cast. Mene jos uvijek analogija vuce uzas, mozda jos nisam pronasao aromu koja bi me odusevila skroz osim recimo red bulla
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Nakon svega procitanog... Postano: 12 ožu 2014 20:01 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Čuo sam više ovakvih priča pa i sam sam mislio da se radi o čudu kad nakon 35+ godina nisam imao niti najmanju želju zapaliti. Namam niti danas. Ako te komplet zadovoljava  , SVE je bolje od cigarete. Uživaj  Ovaj dio "Sa ovim ne mislim pretjerivati, mislim na kupovinu  , ali imam jedan MOD u planu" sam isto puno puta čuo Bumo videli 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Danijela
|
Naslov: Re: Nakon svega procitanog... Postano: 12 ožu 2014 21:31 |
|
|
 drago mi je ovakvo nesto procitati. kao da citam svoju pricu (jedino kaj ja nisam kupila eroll, nego spinnera i mod i protankove). uglavnom, isto cudjenje, isto odusevljenje, isti planovi...  sto se kupovanja nove opreme (to se ovdje zove "spavlititis") tice, ja se za sada kontroliram (iako je to jako tesko)  bacila sam se na izradu grijaca, isprobavanje raznih tekucina, pa mi je to odvuklo paznju od nekih konkretnijih troskova... i evo, nakon 24 godine, jos malo pa ce biti 2 mjeseca bez cigarete. i bez zelje za cigaretom, sto je jos vaznije. neka nase price budu poticaj drugima. 
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Nakon svega procitanog... Postano: 12 ožu 2014 23:09 |
|
|
 i svaka čast, i samo nastavi, evo sad će moja godišnjica, pa spremam i ja nekakav osvrt na proteklo razdoblje... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 16:05. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 6 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |