|
.
Sada je: 27 tra 2026 14:32. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
cickova
|
Naslov: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 12 ožu 2014 18:36 |
|
Pridružen: 06 ožu 2014 20:59 Postovi: 14 Lokacija: Velika Gorica
|
Pozz, ovako, treci dan parim... i nisam bas zadovoljan, doduse nisam puno tekucina probo... na parenje sam odlucio zapravo zato kaj sam igrom slucaja doso u posjed jednokratne cigarete koja mi se jako svidjela, pa sam narucil EVOD 1000 mAh i tako to... i sad krece borba s okusima, nisam bas u stanju isprobat sve okuse, jer nemam toliko novaca odjednom, a ne bih htio odustat, jer sam u ova tri dana popusio tri cigarete (i to dvije igrom slucaja, kad mi je set procurio). Okuse koje sam probao (i redom su mi blago fuj): 1. dekang USA mix 16 mg: na prvu mi je bio jako fin, TH onak zdrapo kak volim, no drugi dan katafakingstrofa, doslovno ko da sam si nos i usta zapunio pepelom iz pepeljare  ; 2. inawera gold ducat 12 mg: ima okusa, pase mi taman TH i sve, no taj okus je meni gadan, podsjeca me na caj s limunom i medom, a to ne volim; 3. dekang tobacco blend 16mg: slicno kao i USA, samo slabije i podnosljivije, TH mi je malo slab. da prijedjem ja na svoje pitanje, vraćam se na onu jednokratnu. meni je to toliko fino bilo, da sam nakon kaj je baterija otisla, raskopo doticnu i spojio bateriju (vidi avatar  ). E sad, ima li neka dobra dusa koja mozda zna kakav okus se nalazi u toj jednokratnoj, pa da si ja taj okus nabavim? Imam ju jos tu negdje, a ako ne, kupim takvu pa dam nekome neka mi odredi koji je okus?  kupljena je u AV. mallu, 37 kn cini mi se, zgleda ko prava cigareta, sa silikonskim pokopcem na "filteru". Evo, bio bih jako zahvalan, podrzite novog kolegu da nastavi parit, nadjite mi okuuuus 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 12 ožu 2014 18:47 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
U VG si na izvoru dobrih tekućina samo to još ne znaš  moj je prijedlog da dođeš u Palfi viewtopic.php?f=67&t=3575Ponesi driptip sa sobom ako imaš. Tu budeš mogel probati razne tekućine i odlučiti što ti se sviđa. Što se tiće tekućine kojom si oduševljen, nadam se da će netko pomoći da je nađeš 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 12 ožu 2014 18:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Najbolje ti je da nabaviš još jednu, i lijepo dođeš u Palfi subotom, pa neka vjeće mudraca proba odrediti koja ja, inaće jako teško Teško će i tada biti, ali možda se potrefi. A tamo ćeš probati neke druge tekućine koje će ti se svidjeti. Problem je što ti se receptori na jeziku još nisu vratili u normalu, pa objektivni okus neke tekućine ne mora biti isti tebi i nekome tko je davno prestao pušiti.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
cickova
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 12 ožu 2014 18:58 |
|
|
@Fosna, slušam, gdje, gdje gdjeeeeee  @Max_ZG, da, sjecam se toga, bio sam nepusac pol godine prije pet godina, za ne povjerovat. evo, dns sam povuko dim, jer sam kolegi palil cigaretu, pusac desetljecima, ing, a ne zna upalit prazan upaljac  i da, totalno se vec promijenil okus, samo iskasljavam, a ne dolaze nova sranja iz cigarete. taj palfi, to je kolko vidim neki restoran? e pa bas bi mogo doc,vidim subotom je, a u petak plaća EDIT: kifla... naso sam ju sad u ladici i spojio (tu jednokratnu) i isto to... pa jel moguce da mi se treci dan bas toliko rascistio disni sustav da je takva razlika u okusu?!?!? odn njuhu, jer ako ispusem kroz usta nemam nekih problema s okusom, no kroz nos: FUJ i dekang i jednokratna. FUJ... lol, moram si nac nes fino, recimo neke ljesnjake, vaniliju i tako 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 12 ožu 2014 19:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Palfi je restoran, ali mi vaperi imamo svoju prostoriju posebno od drugih, ne treba ti plaća da bi došao, dogovori se s Valterom, on iz gorice ide skoro svake subote, a za kavu ti treba par kuna. Ne jedemo tamo, i ne treba ti biti neugodno doć. Palfi je iza Merkatora na križanju zagrebačke avenije (autoputa) i zagrebačke ceste.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
cickova
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 12 ožu 2014 20:38 |
|
|
ma placa je bila za kupovanje liquida, parim dosta, a i iscuri mi cesto... Znam di je to, pa bome bi se i mogli vidjet  . Btw, sad mi je nekak oke ovo sve, ne znam zas mi nekad toliko zasmeta okus... mozda i placebo,s ad kad sam otkrio da i ona jednokratna nije onako fina kako je bila prije par dana 
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 12 ožu 2014 21:40 |
|
|
Na tekućine sam potrošio brdo love, i namjerno nisam kupovao home-made da izbjegnem mogućnost varijacije u kvaliteti. Ono kaj mogu toplo preporučiti: 1. MT Baker Vapor USA (do 30 usd po paketu radi carine) 2. Isto prvo 3. FA u 300cuda ( od svih FA mislim da je jedini 'original' jer takav okus i ima ) 4. Dekang silver iz 300cuda. Vele da je samo bočica u pitanju, al ono kaj sam probavao - nebi reko! Ja se nedam od MBV dok me ne pritvore radi uvoza e-liquida  Trenutni fix Bananas gone nuts....
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 12 ožu 2014 21:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 13 ožu 2014 11:23 |
|
|
cickova je napisao: Pozz, ...... Evo, bio bih jako zahvalan, podrzite novog kolegu da nastavi parit, nadjite mi okuuuus  ajmo ovako; javi se Valteru na privatnu poruku, trži od valtera Tribeca klon tekućinu i Real Cigar po 10mll za testiranje nađi se sa Valterom u NECu, Starom Gradu, GEMu, Barbari ili bolo kojoj drugoj "pušačkoj" birtiji u V Gorici mogu se pridružiti iza 18-19 sati radi asistencije oko Evoda i Ego baterije
|
|
 |
|
 |
|
cickova
|
Naslov: Re: pronalazak okusa - pocetnik Postano: 13 ožu 2014 14:55 |
|
|
hvala svima na odgovorima  Danas je malo bolja prica, smikso sam USA (tri vece kapi), t-blend (cca 1.5 ml) i gold ducat (mala kapljica) i cak je i fino haha. Kroz koji dan kad potrosim javim se Valteru, fakat mi je sica do galzenice doc  a i subota nije na odmet  btw: jucer bez cigareta (osim onog dima pri paljenju kolegine), a to se nije dogodilo vec par godina, pusio sam i sa 41 temperaturom i u trenirci na -16 sa sjeverom, ... ma zasad fenomenalno. Odusevljen sam. Dodje mi jos tu i tam da zapalim, al fali mi onaj filing izac na balkon navecer il nes, pa to rijesim parenjem na balkonu  e da, kak dobit onaj "prestao sam pusit prije XXX dana ..."?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 14:32. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 14:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |