Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Stari/novi parioc
 Post Postano: 06 ruj 2014 09:48 

Pozdrav svim vaperima/cama
kako u predstavljanju rekoh, stari sam parioc kojeg su zagorjeli okusi vratili na analogiju al kako se ovih dana susretoh sa tank sistemima kojih u "moje" vrijeme nije bilo odlucih ns ponovni pokusaj ostavljanja analogije ;)
Suocen sam sa jednom nedoumicom !
Naime, u to vrijeme prvog digitaliziranja, kada bas i nije bio velik izbor e cigareta pario sam svakakve vrste cigara ali sve sa tim spuzvicama. Tada odlucih da nabavim malo bolju cigaru i izbor pade na Boge Leo 3 baterije :)
Leo je bio dobar ali i on je nakon izvjesnog vremena davao zagoreni okus a i sama cinjenica da je Leov atomizer, u odnosu na ostale, bio relativno skup, odustao sam od digitale i vratio se na analogiju
Ovih dana dobijem 2 Ego baterije (jedna 650 mAh a druga 900mAh) sa tank atomizerima (H2 varijanta) i moram priznati da sam prijatno iznenadjen ....vec 3 dana nisam nijednu analogiju zapalio :plus:
Sad vwec razmisljam o kupovini nekih novih baterija jer mi ove 2 Ego batrije i nisu nesto ;)
Bas sinoc na Ebayu pobijedim na aukciji za X9 + Aerotank za 15-tak dolara (nisam bas siguran da sam napravio dobar deal al eto)

Isto tako me Interesuje da li je dobra varijanta nabavka adaptera za moju leo bateriju, obzirom da imam 3 komada iste a za koje znam da su u dobrom stanju jer sve u svemu nisu vise od 20-tak puta punjene
Sad sto se tice adaptera tu opet nisam nacisto jer ni sam neznam koji tacno adapter trebam nabaviti ! Molio bih znalce da mi kazu moji tacno adapter trebam nabaviti i gdje, jer ovdje (Zenica) tih istih nema :(
ma joj imam toliko pitanja ali bi mi previse bilo odjednom pa cemo polako
lp

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Stari/novi parioc
 Post Postano: 06 ruj 2014 10:10 

ovo je to sto sam sinoc kupio
http://www.ebay.com/itm/X6-Battery-Kang ... 1427065796

valjal' ovo sta ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ruj 2014 18:12 

neko? nesto?

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ruj 2014 21:43 

Kanger aerotank ok, sa ovim se modom baš nisam susreo al to je kao neka heavy duty egica sa podešavanjem u voltima ... možda da si uzeo neki spinner ili twist kojim se može lakše to sve skupa podesiti jel ova ide na pet klikova u samo tri pozicije. Al ono ok za početak i za te novce :)

Edit: treba ti "Leo to 510" adapter, ima na gugletu hrpa stranica koja to prodaje za sitne novce pa potraži.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ruj 2014 22:04 
Moderator

20 kn LEO na 510 adapter:

http://parilica.hr/dodatna-oprema-za-el ... apter.html

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ruj 2014 22:39 

hvala :)
koja su vasa misljenja za tu bateriju leo , da li se isplati uzimati te adaptere ?
obzirom da ove moje nemaju cak ni opciju on/off a da ne pricam o promjenljivom naponu :(
samo znam da nisu vise od 10-20 x punjene

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 00:26 

Mislim da se đaba mučiš...ko se jednom vrati na analogne opet ce ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 03:08 

Sergio crni sergio, to kazes iz nepunih mjesec dana iskustva ili? Umjesto ohrabrenja mislim da ovakav komentar nije na mjestu..

Nista nije dzabe. Neces se vracat na analogiju ako nabavis opremu koja ce te moc zadovoljit, a to bi aerotank trebao moc ako ce bit pogonjen na dobrom modu. Jedan od jeftinijih a dobrih je Vamo, pogledaj malo po forumu i sve ce ti bit jasno. Trebat ce ti jos par baterija, punjac i tekucina i pozdravit ces se sa analogijom, posto volje ocigledno imas :)

Sent from my SM-T211 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 08:55 

hvala svima na podrsci a posebno tebi Sergio :)
znam dentax-u da trebam nabaviti mod, zato i jesam kupio isti u skladu sa trenutnim mogucnostima ali me interesuju ove baterije leo , da li se isplati ulagati tj kupovati te iste adaptere za njih ili ???

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ruj 2014 09:44 

Iako san pocetnik ovo govorin iz iskustva :) Iman najmanje dvadesetak poznanika koji su bili na pari od pet dana do godine ipo i koji bi se vratili na analogne. Posli kad bi se vratili na paru to je trajalo uvrh glave misec dana i opet bi prešli na analogiju. Dobro dvadesetak nije neki broj, ali postotak je 100%
Zanimljivo da su svi imali isti odgovor.... nestalo mi tekucine pa san zapalia ''pravu'' :)

Povratak na vrh 

[ 21 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club