|
.
Sada je: 25 tra 2026 12:48. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 12:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sin93
|
Naslov: Problemi sa baterijom Postano: 24 pro 2014 12:46 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
eo ovaki problem još nisam našo na forumu.. radi se o običnoj bateriji Evod 11oo mAh sinoć je radila potpuno normalno, jutros ju ubacio u đep i otišo van, pali baterija ali ne gije tekučinu.. skinem grijač i vidim da je jedna nožica od grijača doslovno otpala. ok promjenio žicu i špagu, spojio stavio gore špage, otpor je 1.8ohm (takva žica, nebitan br namotaja ispadne 1.8) i opet barerija neče, uzmem drugu negu ego-c twist i čim sam stisnio dugme žica se zacrvenila znači grijač je ok.. opet stavim na Evod bateriju i ona neče, stavim komplet drugi tank evod, ispravan, parim i sa njim i opet neče.. skinio sam poklopac sa navojem onaj željezni dio i žicica unutra je spojena.. kako sam to sastavljo ispala mi je dole, sastavio ju do kraja i onda je radila opet neki 5 sek i nakon toga neče opet.. šta da radim sa njom, da ju udaram svaki put kad mi se pari ili šta?
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Problemi sa baterijom Postano: 24 pro 2014 13:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
podigni plus pin na egici
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Problemi sa baterijom Postano: 24 pro 2014 13:37 |
|
|
toga se nisam ni sjetio.. kad se napuni pokušam sa tim 
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Problemi sa baterijom Postano: 24 pro 2014 14:25 |
|
|
|
Dobar tip s +Pinom.. Ne Pretezat Attye.. Dosta je Kontakt... -i još Jedna Provjerena *Kako su Valjda unutar. Egice Elektria i njen Rad ..tako puls puls puls.. Povoljno je Koristit Nichrom Žicu(jednostavno bolje šljaka"vodi Struju) I Gotovi Novi Grijaći su Svi s Nichr.zicom... Probaj.. lp zac
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Problemi sa baterijom Postano: 24 pro 2014 17:19 |
|
|
|
punila se 5 min i stari to izvadio i bacio na stol sa punjačem (uzeo sam njegovu kutijicu od punjača mobitela) i ja skinio ju sa punjaca i zavrnio i Monika radi... Monika je ime za cigaru
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Problemi sa baterijom Postano: 25 pro 2014 18:42 |
|
|
|
opet isto.. crna baterija neče da radi, i opet sam pokušavo dignit gere + pin ali ništa.. svatim aty na crvenu bateriju i radi, iako radi samo 3 sek prije nego se crvena baterija ugasi baterija ugasi ali radi.. na crnoj bateriji neče da radi nijedan atty koliko god da dizo pin.. dođe mi da to sve polupam i bacim u pm
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Problemi sa baterijom Postano: 25 pro 2014 20:16 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
nešto sa setupom (atomizerom) ne valja. u šlusu je ili spoj nije dobar ak' ti ne radi niti na "crnoj" niti na "crvenoj" bateriji normalno.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Problemi sa baterijom Postano: 27 pro 2014 23:14 |
|
|
|
za božić navečer se napio. došo kući uzeo crnu bateriju i nezz šta sam radio, znam da sam se ujutro probudio i onda radi i eo i sad parim sa njom.. možda je problem bio što sam bio trjezan.. a atomizer nisam kasnije ni probavo mjenjat
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Problemi sa baterijom Postano: 06 ožu 2015 14:06 |
|
|
|
opet problemi sa baterijom, radila do prije 5min stojala na stolu i sad neče ništa. pin sam podigo, nije do toga, žica na + polu stoji dobro, rastavio sam ju i crvena žica ( + ) stoji dobro, crna žica ( - ) stoji isto dobro na pločici, kad stisnem dugme ledice svjetle, mogu ju ugasit i upalit
jedina "čudna" stvar je što kod crne žice ima neka još kao u produžetku i ta je gola i ne vodi nikud
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 06 ožu 2015 14:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
dat cu ti jedan dobronamjeran savjet: bacis to u smece i kupis drugu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 12:48. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 12:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, crawl i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |