| Autor |
Poruka |
|
Scandalous
|
Naslov: Re: odabir moda Postano: 11 vel 2016 13:16 |
|
|
Ako imaš priliku, isprobaj... 
_________________ ***Nema đabe ni u stare babe!***
|
|
 |
|
 |
|
ddukan00
|
Naslov: odabir moda Postano: 11 vel 2016 13:20 |
|
|
Osobno iman elaf 60w tc mod sa Melo2 .. zadovoljan sam, sve je super. Mod lipo radi, nema nikakvih problema. Malo parim sa Melo 2 tankom a malo sa GeniTank Giant. Sve u svemu zadovoljan. Nemogu kazati jeli bolji ili lošiji od evic-a jer njega nisam koristio vapor37 je napisao: scandalous drago mi je....idem vidjet malo više o evic mini ali oko mi je jako zapelo za eleaf ...
|
|
 |
|
 |
|
Draskas
|
Naslov: Re: odabir moda Postano: 11 vel 2016 13:42 |
|
|
|
Evo ja sam ti najbliži i imam istick 60w pa možeš doć i vidjet. Evic mini nažalost nemam i nisam ga imao tako da ti tu ne mogu pomoć.
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: odabir moda Postano: 11 vel 2016 14:52 |
|
|
|
ovako. oba moda imaju TC. Kod vtc mini možeš koristit i SS žicu. i radi kako bi trebao. Kod VTC minija možeš skinut novi update, koji ti daje mogućnosti podešavanja za svaku žicu (TCR postavke kod verzije 3). iStick ti to ne daje. Većina voli u TC-u koristit SS žicu, i navodno daje ta žica odlične performanse. iStick to ne daje. Ali zato iStick, kad je u TCu, daje stalno maksimalnu snagu (60W) i ne možeš spuštat. kod vtc-a možeš, spustiš na koliko želiš. a kad cijelo vrijeme pariš na maksimumu, onda i baterija kratko traje. Nisam imao ni jedan od ta 2 moda, ali ovo ti je ukratko. i da, prije nekoliko dana sam se odlučio uzet mod. da, vtc mini.
u vtc miniju imamo 2 teme, koliko vidim, samo pohvale, i to od ljudi koji svakodnevno koriste i modove koji su puno puno skuplji od njega. i kažu da za te novce bolje nećeš dobit. o iSticku....nemamo.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
smmania
|
Naslov: Re: odabir moda Postano: 11 vel 2016 15:09 |
|
Pridružen: 17 tra 2015 10:54 Postovi: 81 Lokacija: Rijeka,Viškovo-Baška,Krk
|
|
Pogledaj i istick tc100w jeftiniji od vtc-a a istu maticnu ima od jaceg brata rx200 32 buksa na FT..... Meni je na putu
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 11 vel 2016 15:30 |
|
|
|
Imam istick 60w u kombinaciji s aspire triton 2. Ja sam prezadovoljan, ali možda nisam najrelevantniji jer ne idem u subohm (za sada). Ono što me je, između ostalog, privuklo je centralna pozicija isparivača.
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: odabir moda Postano: 11 vel 2016 15:32 |
|
|
|
 |
|
 |
|
ddukan00
|
Naslov: odabir moda Postano: 12 vel 2016 00:10 |
|
|
Oprosti ,ali grijesis.. mozes u TC-u namjestati snagu kako god zelis.. ja drzim na 30-35W i baterija cijeli dan izdrzi  buje3000 je napisao: ovako. oba moda imaju TC. Kod vtc mini možeš koristit i SS žicu. i radi kako bi trebao. Kod VTC minija možeš skinut novi update, koji ti daje mogućnosti podešavanja za svaku žicu (TCR postavke kod verzije 3). iStick ti to ne daje. Većina voli u TC-u koristit SS žicu, i navodno daje ta žica odlične performanse. iStick to ne daje. Ali zato iStick, kad je u TCu, daje stalno maksimalnu snagu (60W) i ne možeš spuštat. kod vtc-a možeš, spustiš na koliko želiš. a kad cijelo vrijeme pariš na maksimumu, onda i baterija kratko traje. Nisam imao ni jedan od ta 2 moda, ali ovo ti je ukratko. i da, prije nekoliko dana sam se odlučio uzet mod. da, vtc mini.
u vtc miniju imamo 2 teme, koliko vidim, samo pohvale, i to od ljudi koji svakodnevno koriste i modove koji su puno puno skuplji od njega. i kažu da za te novce bolje nećeš dobit. o iSticku....nemamo.
|
|
 |
|
 |
|
ddukan00
|
Naslov: odabir moda Postano: 12 vel 2016 00:13 |
|
|
shanta je napisao: Ja ga koristim sa Eleaf Melo2 za lung hitove i GeniTank Giant za mouth-loung.. prezadovoljan. Naglasavam, vjerovatno ima boljih ali meni osobno je super.. Tako da me nebi netko vatao za rijec da je nesto bolje od ovoga.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: odabir moda Postano: 12 vel 2016 12:20 |
|
|
možeš namjestit da, ali on opet daje 60W u TC-u  ili sam ja krivo zapamtio, što isto može bit. uglavnom, opet ne podržava SS. meni dosta. da ne uzmem iStick. Ali to je samo moje mišljenje. preporuka za iStick je uvijek bila ako netko traži jeftin mod. kakav je, u to ne ulazim. meni i Vamo dobro radi samo mi se ne da štafetu nosit sa sobom. Da li smatram da je vtc mini bolji izbor? u svakom slučaju a prema dosad napisanom.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |