Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ceramic coil
 Post Postano: 08 tra 2016 06:25 

Imal sam subox mini komplet i nisam bio zadovoljan sa subtankom, koristio sam kupovne grijace od 1.2oma i curenje je bilo pri svakom pomicanju prstena za kontrolu protoka zraka, cesto i u dzepu jakne :-). RBA baza mi nije nikak radila, u sretnim trenucima kad mi je kbox prepoznao grijac (moral sam redovito podizat spring) nakon par uvlacenja dobio sam dry burn okus i stvar je bila dalje neiskoristiva, naravno da sam namocio pamuk prije...zamijenih subtank, kangertechovim jeftinijim genitankom mega, na kojem sam u kombinaciji s kboxom, dry burnove imao na redovitoj bazi (vec nakon dva isparena tanka)...Trenutno ovaj tank imam na Wismec presi 75W i radi bez ikakvih problema, stedi, a opet daje super aromu... Za Cubis sam cuo od korisnika da nije dobar, jedan od najprodavanijih tankova na rabljenom trzistu :-), sto mi je zao jer sam mislio, gledajuci video reviewse, da je to tank za mene :-), nazalost ispade da nije, tako da trenutno kupujem provjereni Aspire nsutilus, parim MTL...

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2016 12:10 

zoolander je napisao:
..........Za Cubis sam cuo od korisnika da nije dobar, jedan od najprodavanijih tankova na rabljenom trzistu :-), sto mi je zao jer sam mislio, gledajuci video reviewse, da je to tank za mene :-), nazalost ispade da nije, tako da trenutno kupujem provjereni Aspire nsutilus, parim MTL...

cubis sam skoro kupio dok nisam pročitao dosta reviewa oko pljucanja tekućine i žalbi na aromu s kupovnim grijačima...odnosno da je aroma slabašna (barem na onom od 1.5 oma koji mene zanima), i većina njih pri usporedbi daje prednost nautilusu.

imam nautilusa mini, moj prvi atty, i mogu reći da sam prezadovoljan
nikad curenja, nikad dry hita. originalni BVC coilovi od 1.6 ili 1.8 su za moj pojam odlični, i pošto isključivo parim MTL ja sam prezadovoljan

prije par dana naručio sam Aspire triton minija, to je može se reći nasljednik nautilusa....s njim dolaze i najnoviji grijači 1.8 clapton
ima odlične recenzije, punjenje atty-ija je s vrha za razliku od nautilusa, puno bolje rješenje
a o kvaliteti novih coilova ne mogu suditi dok ne isprobam. najbolja stvar je da coilovi s nautilusa odgovaraju i na triton mini i obrnuto

u svakom slučaju ja prezadovoljan s nautilusom, a vjerujem da ću biti još zadovoljniji s tritonom mini.
moram napomenuti da sam probao raditi svoje grijače na tilemahosu, nije to za mene :minus:
kupovni grijači su meni još uvijek jedino rješenje, nemam volje se zajebavati s rta bazama....možda jednog dana

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 08 tra 2016 12:23 

Uzmi si kad ti se bude dalo kayfun mini v3. Ne ulazim u rasprave oko arome, pare itd. Samo slaganje je uber jednostavno. Moj prvi rba , isto nakon nautilusa, s kojim sam jako zadovoljan, ali ovo mi je puno puno bolje. Coil složio iz druge, isto i s vatom. Ne curi, ne grglja, milina. Hvala i Saši na tutorialu , uz taj je video i išlo tako lako.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 08 tra 2016 12:29 

skec00 je napisao:
Uzmi si kad ti se bude dalo kayfun mini v3. Ne ulazim u rasprave oko arome, pare itd. Samo slaganje je uber jednostavno. Moj prvi rba , isto nakon nautilusa, s kojim sam jako zadovoljan, ali ovo mi je puno puno bolje. Coil složio iz druge, isto i s vatom. Ne curi, ne grglja, milina. Hvala i Saši na tutorialu , uz taj je video i išlo tako lako.

:plus:
hvala na savjetu

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 tra 2016 12:45 

a ja mislio da je to jedina prednost cubisa, da ne curi, sad vidim da nije ni to :zu:

U zadnje vrijeme, što čitam probleme, dry hitove najčešće dobivaju korisnici ecigarete sa načinom parenja direkt u pluća. Problem je u tome što se očekuje od početnika da odmah zna napravit grijač koji će odlično natapat na 30+ W i te fore.
Nisam nikad imao neki problem s dryhitom sa parenju MTL odnosno u usta pa u pluća, osim kad sam bio retard i imo zrak zatvoren do kraja a nisam ga znao otvorit :zu: A s curenjem sam imo grdnih problema zato što sam htio škrtarit na atomizeru, jer zašto bi uzeo kayfuna od 26$ kad mogu ovog 15$. Rezultat je bio 2ml prolivene tekućine na dan i tako 6 mjeseci dok nisam uzeo pošten klon i od tad sam zadovoljan s opremom. Zašto ovo pišem? Nadam se da će ti ovo pomoć u daljnjem traženju atomizera i izbjegavanju loše opreme. Kod klonova naravno, uzimaj onaj koji ima dobre recenzije i ocjene.

Kayfun je dobar početak. Trenutno nema na stanju na fasttechu kayfuna lite+v2 kojeg stalno preporučujemo početnicima tako da neću ništa preporučivat. Nautilus isto. solidna para i okus. Meni se čini najsolidniji atomizer sa kupovnim grijačima, s ovim od 1.8 ohma, za MTL.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2016 05:48 

Bichar, isto sam razmisljao o tritonu doduse ne mini verziji (na trzistu je i vec i triton v2), al nisam citao dobre komentare. Takoder ih puno korisnika prodaje, dosta su veliki problemi s curenjem na drip tipu i dole na spoju, tak da je ipak pala odluka na nautilus.. E sad mozda mini verzija nema te nedostatke, mada bi se trebalo raditi o istom tanku...

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2016 05:55 

Jos jedno pitanjce, zar stvarno za RTA tankove npr. Poput Bellusa, coilove treba provjeravati ohm metrom ili se coilovi mogu sloziti odokativno? Ono znas po prilici da 6-7 namotaja na 3mm promjeru ajmo rec borera :-) sa kanthalom 26avg daje odredeni otpor...naime u uputama RTA atomizera stoje neka upozorenja o mogucim eksplozijama tanka i ostecenjima moda ukoliko se ne koristi ohm metar...

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 09 tra 2016 07:33 
Moderator

Nemoras koristiti ohm metar, ali koristi neki mod koji ti to moze izmjerit.. jer lako se slozi preniski otpor i eto sranja..

Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2016 07:42 

Jezus Marija, pa sta vama svima taj Cubis curi?
Meni je cist ok atty, eto, nikada mi procurio nije. Dogodi se ponekada da malo zagrglja prilikom punjenja ali nikada nikada nije procurio a koristim za danasnje pojmove prilicno rijetku tekucinu 50/50.
Naravno, aromom ne moze parirati genesisu ili nekom kvalitetnijem atomizeru ali opet nije ni da nema arome kao CE4 ili protank mini i slicni.
Ako necete da curi, prilikom punjenja ga okrenite naopako cim gornja gumica dotakne tijelo tanka pa onda pritegnite. Od 5 punjenja jednom ce malo zagrgljati, uglavnom nista.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2016 13:59 

Molit cu te da napises s kojim coilovima paris? Kako radi s kupovnima clapton 1.5? Da li ti pljuje takucinu kako ljudi tvrde? Dal ima metalan okus? I da li pusta na spojevima?Zanima me da li bi, po tvojij procjeni, dobro radio u power modu s clapton grijacima 1.5, parim mtl, nisam dobroga cuo za ovaj tank, al me nekaj vuce k njemu, best buy opcija za parenje u subomu i above...

Povratak na vrh 

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club