| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Vtc mini početnički pitanje Postano: 25 tra 2016 14:15 |
|
|
ove Ti i Ni grijače trebaš koristit u Temperature Control modu. za MTL smanji protok zraka. kontrola protoka zraka se nalazi u bazi atomizera, malo je skriven znači cca 1cm ispod stakla.  Probaj pa vidi da li ti odgovara. U TC-u, nakon nekorištenja moda i atomizera 15min, zaključaj otpor, onda podesi temperaturu na recimo 220 C i možeš parit. to govorim za Ni i Ti grijače.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
malizeleni
|
Naslov: Re: Vtc mini početnički pitanje Postano: 25 tra 2016 14:28 |
|
|
Da, i radio sam u TC modu s ovim Ni i Ti grijačima, za svaki sam odabrao njegov profil. Čak i ako maksimalno zatvorim protok zraka, još uvijek mi ga je nekako previše za MTL, baš vuče na direkt uvlačenje. Sa ovim 1 Ohm grijačem je manji protok i fino se cucla. Sad, malo sa se izgubio u ranijem odgovoru. Jel su ta dva attya koje si naveo neki s kojima mogu kupiti gotove grijače, ali mogu i sllagati svoje ako se odlučim na to? Jer brijem da bi mi to bila najbolja solucija za sada. Uglavnom, hvala na savjetu 
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Vtc mini početnički pitanje Postano: 25 tra 2016 14:44 |
|
|
malizeleni je napisao: Da, i radio sam u TC modu s ovim Ni i Ti grijačima, za svaki sam odabrao njegov profil. Čak i ako maksimalno zatvorim protok zraka, još uvijek mi ga je nekako previše za MTL, baš vuče na direkt uvlačenje. Sa ovim 1 Ohm grijačem je manji protok i fino se cucla. Sad, malo sa se izgubio u ranijem odgovoru. Jel su ta dva attya koje si naveo neki s kojima mogu kupiti gotove grijače, ali mogu i sllagati svoje ako se odlučim na to? Jer brijem da bi mi to bila najbolja solucija za sada. Uglavnom, hvala na savjetu  Ne. Na RBA sam slažeš svoj grijač. Nema gotovih grijača. Ako te zanima kako se to radi na Taifunu, od 11.do 25. minute pogledaj https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 3nHLE1PPvg Lik sve objasni i po ovom videu sam se i ja učio. S time da je grijačl gotov u 5-7 minuta. Ako odlučiš da to nije za tebe, imaš atomizere s gotovim grijačima, više-manje su svi isti. S time da sam motaš zavojnicu, ispadne bolje od ovih gotovih zavojnica
|
|
 |
|
 |
|
malizeleni
|
Naslov: Re: Vtc mini početnički pitanje Postano: 25 tra 2016 14:55 |
|
|
Thanks  Budem pogleda pa ak mi se ne bu činilo prekomplicirano za moje dve leve ruke, bum se na to odlučio.
|
 |
|
malizeleni
|
Naslov: Re: Vtc mini početnički pitanje Postano: 25 tra 2016 20:09 |
|
|
Pa eto, koliko sam vidio, i ne bi trebao biti preveliki problem složiti to. E sad... jel ima tko za preporučiti dobru repliku Taifuna? Vidim da ima na dimilici, a ne znam jel to valja kaj. Ne da mi se naručivati iz Kine, pa ako kupujem, da kupim lokalno 
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Vtc mini početnički pitanje Postano: 25 tra 2016 20:20 |
|
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Vtc mini početnički pitanje Postano: 25 tra 2016 21:04 |
|
|
malizeleni je napisao: Pa eto, koliko sam vidio, i ne bi trebao biti preveliki problem složiti to. E sad... jel ima tko za preporučiti dobru repliku Taifuna? Vidim da ima na dimilici, a ne znam jel to valja kaj. Ne da mi se naručivati iz Kine, pa ako kupujem, da kupim lokalno  Ovaj bi trebao bit dobar https://www.fasttech.com/products/0/100 ... izer-5-0ml, onaj koji sam ja imao više ne mogu nać.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 25 tra 2016 21:10 |
|
|