Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 17 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dry hit kod kupovnih grijača
 Post Postano: 18 lip 2016 14:27 

Slažem se, s obzirom da je iskusni parioc, AIO mi se čini malo ispod njegove razine, dok recimo Cubis koristi iste grijače i mislim da bi mu on puno više odgovarao.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lip 2016 15:07 

Ma nije bed kupit atomizer drugi, neg je meni iskreno žao dat novce za mod koji ću držat u power modu na, lupam 20-25w i to s kupovnim grijačima.
Vjv bi mi najviše odgovarala mehanika, ali me jednostavno strah ući u te vode. Ne želim se raznjet :D Eventualno onu Aspire Subohm bateriju s cubisom, ali to mi se čini isto kao aio. Samo iz dva djela.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lip 2016 17:01 

Ja imam cubisa ali s obzirom da je AIO u biti cubis mini, možda ti neki od ovih savjeta pomogne (redom prema cijeni koštanja):
1. pokušaj tank ne zategnut do kraja, tj. kad ga zategneš, vrati 1/8-1/4 kruga nazad. Time se smanji vakum a i gumeni izolator na grijaču se ne rastegne toliko da počne prekrivat rupe. Ovo može bit malo drugačije na AIO ali dok ne curi i dok dobiva kontakt nemaš brige. U biti ako želiš riskirat dry hit: zategni, vuci dok ne postane gadno, otpuštaj poklopac dok ne izlete mjehurići iz grijača. Tu bi trebala bit pozicija na koju treba najdalje zategnut.

2. kad stavljaš novi grijač probaj ga prije svega propisno utopit u tekućini, do toga da je zaliven i ne upija više. Prije stavljanja u AIO skineš donji kontakt grijača (skida se jednostavno s noktom, samo pazi da ne izvučeš žicu), ispušeš višak i nazad sve sastaviš.

3. ako ništa od ovog ne prođe, probaj sa 1.0 grijačem, konstrucijski je identičan 0,6 a u AIO će radit na manjoj snazi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 lip 2016 17:40 

Ako ti je dobra AIO onda pari nju, iako moja mama ima AIO, a ja imam Cubisa i mogu iz prve ruke reći da je ogromna razlika između njih dvoje, pogotovo kad se pari na 0,5 ohm grijaču koji ipak daje puno više pare i arome nego AIO.
Nije mi jasno ovo kad kažeš da ti je loše pariti sa modom u power modu sa kupovnim grijačima.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 18 lip 2016 21:54 

Mislim da su aio i cubis isto smece (smece MENI jer je to meni preslabo i premalo zahtjevno) a problem u aio je baterija,lako gonit cubis na modu kak ti pase,a aio sam odredjuje kak radi,i radi lose

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lip 2016 12:08 

vodokotlic je napisao:
Ja imam cubisa ali s obzirom da je AIO u biti cubis mini, možda ti neki od ovih savjeta pomogne (redom prema cijeni koštanja):
1. pokušaj tank ne zategnut do kraja, tj. kad ga zategneš, vrati 1/8-1/4 kruga nazad. Time se smanji vakum a i gumeni izolator na grijaču se ne rastegne toliko da počne prekrivat rupe. Ovo može bit malo drugačije na AIO ali dok ne curi i dok dobiva kontakt nemaš brige. U biti ako želiš riskirat dry hit: zategni, vuci dok ne postane gadno, otpuštaj poklopac dok ne izlete mjehurići iz grijača. Tu bi trebala bit pozicija na koju treba najdalje zategnut.

2. kad stavljaš novi grijač probaj ga prije svega propisno utopit u tekućini, do toga da je zaliven i ne upija više. Prije stavljanja u AIO skineš donji kontakt grijača (skida se jednostavno s noktom, samo pazi da ne izvučeš žicu), ispušeš višak i nazad sve sastaviš.

3. ako ništa od ovog ne prođe, probaj sa 1.0 grijačem, konstrucijski je identičan 0,6 a u AIO će radit na manjoj snazi.

Ovo s odšarafljivanjem ću probat baš. Prajmam ja njega pošteno. Flodam ga :D
1.0 je otvoreniji nego 0.6, probao sam ga i ne sviđa mi se :/

vojehr je napisao:
Ako ti je dobra AIO onda pari nju, iako moja mama ima AIO, a ja imam Cubisa i mogu iz prve ruke reći da je ogromna razlika između njih dvoje, pogotovo kad se pari na 0,5 ohm grijaču koji ipak daje puno više pare i arome nego AIO.
Nije mi jasno ovo kad kažeš da ti je loše pariti sa modom u power modu sa kupovnim grijačima.

Ne kažem da je loše, nego ne vidim smisao dat 600kn za brdo opcija koje nikada neću koristiti.

Sad smo već way off topic. Mene je sam zanimalo jel se može koristiti. =)

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lip 2016 18:27 

Ne kažem da je loše, nego ne vidim smisao dat 600kn za brdo opcija koje nikada neću koristiti.

Sad smo već way off topic. Mene je sam zanimalo jel se može koristiti. =)[/quote]

Lega, pari aio ako si zadovoljan, svako si nađe opremu s kojom je zadovoljan.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

[ 17 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club