vodokotlic je napisao:
Ja imam cubisa ali s obzirom da je AIO u biti cubis mini, možda ti neki od ovih savjeta pomogne (redom prema cijeni koštanja):
1. pokušaj tank ne zategnut do kraja, tj. kad ga zategneš, vrati 1/8-1/4 kruga nazad. Time se smanji vakum a i gumeni izolator na grijaču se ne rastegne toliko da počne prekrivat rupe. Ovo može bit malo drugačije na AIO ali dok ne curi i dok dobiva kontakt nemaš brige. U biti ako želiš riskirat dry hit: zategni, vuci dok ne postane gadno, otpuštaj poklopac dok ne izlete mjehurići iz grijača. Tu bi trebala bit pozicija na koju treba najdalje zategnut.
2. kad stavljaš novi grijač probaj ga prije svega propisno utopit u tekućini, do toga da je zaliven i ne upija više. Prije stavljanja u AIO skineš donji kontakt grijača (skida se jednostavno s noktom, samo pazi da ne izvučeš žicu), ispušeš višak i nazad sve sastaviš.
3. ako ništa od ovog ne prođe, probaj sa 1.0 grijačem, konstrucijski je identičan 0,6 a u AIO će radit na manjoj snazi.
Ovo s odšarafljivanjem ću probat baš. Prajmam ja njega pošteno. Flodam ga

1.0 je otvoreniji nego 0.6, probao sam ga i ne sviđa mi se :/
vojehr je napisao:
Ako ti je dobra AIO onda pari nju, iako moja mama ima AIO, a ja imam Cubisa i mogu iz prve ruke reći da je ogromna razlika između njih dvoje, pogotovo kad se pari na 0,5 ohm grijaču koji ipak daje puno više pare i arome nego AIO.
Nije mi jasno ovo kad kažeš da ti je loše pariti sa modom u power modu sa kupovnim grijačima.
Ne kažem da je loše, nego ne vidim smisao dat 600kn za brdo opcija koje nikada neću koristiti.
Sad smo već way off topic. Mene je sam zanimalo jel se može koristiti. =)