Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 89 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika
 Post Postano: 23 srp 2016 00:25 

Pico i Evic VTC mini su odličan izbor za mod, za relativno malo para (do 250 kn)

Subtank je dobar atty sa kupovnim grijačima, ali ima i odličnu RBA bazu, ako se ikada odlučiš sam slagati grijače
Cubis (pro) je dobar izbor sa odličnim grijačima koji dosta dugo traju (ne sjećam se kad sam zadnji put mijenjao). Imaš više opcija grijača (za MTL i DTL)
Aspire Cleito navodno ima odličnu aromu (nisam probao pa ne znam), ali pogledaj recenziju jednog našeg člana pa vidi da li ti odgovara viewtopic.php?f=127&t=12465

Ako želiš neki MTL atty onda ciljaj na one attije sa grijačima koji imaju više od 1 ohma. Svi grijači manji od jednog ohma su ti namjenjeni DTL, proizvodnju oblaka te imaju slabiju aromu

ako stigneš pogledaj i pročitaj još par recenzija sa ovog foruma
viewforum.php?f=127
viewforum.php?f=117

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 13:52 

hvala Vam svima puno na pomoci. Prozujat cu po forumu. Trenutno sam na odmoru na moru ali kada kroz 10ak dana dodem u Zg prelazim sa klasicnih cigareta na vapeanje definitivno. Samo ovim putem zelim reci da ako se netko bavi prodajom da se slobodno javi u PP jer radje kupim od nekoga sa foruma nego po ducanima.

Lp

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 13:57 

mod je totalno nebitna stvar u cijeloj priči. da objasnim. ako oćeš ostat na vejpanju, zgodno je uzet pošten mod na koji ćeš poslije nadograđivat sa atomizerima kojima želiš. zašto kažem da je nebitan? ako ćeš parit na više od 1.3 ohma (način parenja kao cigaretu- Mouth to lung) dobar je bilokakav mod. pogoni atomizer na onoliko volti ili snage koliko ga narihtaš. ako si kratak s lovom i Vamo slika je dobar. cijena polovnog 100kn, moj radi već godinu dana i ovaj tjedan parim dosta na njemu i sasvim ok, osim veličine, sve šljaka. čak i bolje nego ipv d2 i vtc mini ali to je već druga priča. za ovaj način, nabavi 18mg tekućinu i pari dok te glava ne zaboli ili te ne prođe kriza i želja za cigarom. Atomizer je bitan jer on daje paru, kvalitetu pare, udar na grlo, i ovisi koliko dobro/brzo će ti se nikotin apsorbirat u tijelu. Dobar mod i sranje atomizer jednako sranje vejp. sve ti je u atomizeru. Ako se još nisi odlučio koji stil parenja ćeš imat, uzmi subtank. Polovni. prvenstveno je DTL atomizer, ima gotove grijače i RBA bazu da sam složiš grijač. cijena polovnog 120-150kn sa svime. ima kontrolu protoka zraka pa možeš smanjit zrak i eventualno koristit kao MTL atomizer sa grijačima 1.2 ohma na više.

ako oćeš parit ispod 1 ohma, znači direkt uvlačenje u pluća, onda ti treba pošten mod. glasam za joyetech vtc mini. zato što vamo ne očitava ispod 1.2 ohma. i tekućina od 6mg recimo. i punjač, recimo nitecore i2 ili i4. glasam za i4, zato što, ako budeš pario u budućnosti DTL, trebat će ti 4 baterije na dan, a i4 puni 4 baterije.

baterije ti trebaju. kvalitetne. znači izaberi između marki, LG hg2 ili 4, samsung 25R ili tako nešto. ako ćeš parit mtl, 2 su ti za početak dosta, ako oćeš direct to lung... ne gine ti 3-4 baterije na dan.

ako oćeš striktno MTL parit, i iznad 1,6 ohma bit, na elektroničkom modu, panasonic ncr b 3400mAh jedna ti je dosta i možeš ju punit na VTC mini preko noći. ali obavezno 18mg tekućina da ne pariš non stop.

slažem se sa Zekoslavom gotovo u svemu, osim da si nabaviš Cubis. zna ljudima dosta curit i bacat u usta i to nije "pro" atomizer. Subtank je po svemu bolji, provjeren, ne curi, jednostavno bolja stvar.

ako ćeš štedeit na broju baterija, pari na grijačima sa što više ohma, baterija puno duže traje

ako budeš na nečem štedio, morat ćeš bit spreman radit veće kompromise, i možda odustaneš od vejpanja baš zbog tih kompromisa. ako treba, pljuni 800kn na dobru opremu, jer dobra oprema se ne mjenja po 6+ mjeseci ako je dobra, ako budeš šredio 50kn na razlici između sranja i "pro" stvari, potrošit ćeš duplo više živaca i novaca i opetr završit na "pro" stvari ili ćeš prodat opremu i nastavit na cigarama. ušteda ne dolazi preko noći nego tek nakon 3 mjeseca, kad nabaviš sve šta ti treba

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 14:12 

editirao sam post par puta kako mi šta padne na pamet pa si opet pročitaj

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 16:40 

Hvala puno punooooo. Ovo je bilo jako poucno i opsirno. Hvala puno

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 16:43 

Jedno padobransko pitanje - nije li preporučljivo punit baterije u eksternom punjaču, a ne u modu?

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 17:00 

Sad ste me zarazili. Na Krku sam jos 10 dana i nemogu docekat da odem u ZG i kupim nesto od opreme. Jel znate di bi na Krku mogao kupiti e cig i opremu?

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 17:17 

zvorkapic.os je napisao:
Jedno padobransko pitanje - nije li preporučljivo punit baterije u eksternom punjaču, a ne u modu?

Preporučljivo je punit baterije na ekternom punjaču za većinu modova, međutim Evic je sasvim siguran i gotovo jednak kao i svaki eksterni. Evo ti link pa pročitaj recenziju o sigurnosti punjenja preko usb-a na Evic-u

https://www.reddit.com/r/electronic_cig ... _analysis/

PS
Buje, Cubis pro je nova verzija Cubisa, nisam mislio da je Cubis neki profesionalni atty, daleko od toga, al za početnika je sasvim ok. I ja sam čuo da nekima Cubis curi i grglja, ali ja nikakvih problema nemam s njim :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 18:30 

...posto vec imam ijust start + bateriju 1600. Mogu li na nju staviti nesto bolje od GS Air 2 tanka ili da odma radje kupim i mod i novi tank

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2016 20:58 

znam ja da.se ne preporuca punit preko moda. Napisao ssm mu nek uzme i4. To preko moda ako oce skrtarit.

E da, ako punis preko moda, obavezno ubodi u uticnicu, nikako u kom0juter. Ne pitaj zasto, citaj ak te zanima. Subtank uopce nije los, odlican je bio kad je izasao dobar ce mu bit. cubis prva verzija je za K.

Odi vidi zasto sam mu preporucio subtank, zbog gitovih gr. I rba i mogucnoscu za mtl jer vidim da se jos nije odlucio sta ce, mtl ili dtl, pa da moze oboje. I goviri o nekom limitu od 400 kn. Sta ti je limit od 409 kn za kupit novo? aio i sl. Sad mu se otvorio pero pa nek trazi.

Pro - uzeo sam bio nekad davno subtanka cisto za probu da vidim el je DTL za mene. Iz prve slozio prvi DL setup za max vg, nije curio ni grgljao flavour ok. Mjesec dana ga imao, rjesio se, uzeo aromamizera. Za pocetak je ok. Za te pare bolje nece nac.

Povratak na vrh 

[ 89 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club