urlicics je napisao:
Hvala svima na pomoći.
Mislim da ću kupiti D16 verziju nekako mi najviše odgovara oblik, iako mi je i PRO C verzija interesantna zbog izmjenjive baterije, no koliko vidim baterija ne dolazi u kompletu.
kvalitetna baterija - recimo LG HG2 3000mAh ti kod nas dođe oko 65kn, ali bar znaš da imaš kvalitetnu bateriju unutra a ne da neznaš šta je unutra pa da si na oprezu cijelo vrijeme (oćel grunut, jel dovoljni kapacitet, oće li ti trajat cijeli dan...). Iz mog iskustva, ako se može, išao bih na tu opciju. Još ako se baterija može sigurno punit na tom uređaju, mojoj sreći ne bi bilo kraja. ma i punjač da kupiš, za 1 bateriju, opet ti za 5-6 sati napuni tu bateriju, pa makar da puni s 0.5A - a to si ti jeftini i na svakom piše.
ali ako je taj s izmjenjivom baterijom osjetno skuplji, onda se ne isplati naravno
da se mene pita, uvijek bih išao na nešto što ima izmjenjivu bateriju. ako niš drugo, zato što ima dana kad se pari dosta više (fešte i sl) i onda prifali.
Kupujem na joye-shop.com a ne vidim u njihovoj ponudi uopće ovaj PRO C model s izmjenjivom baterijom tako da ću sada kupiti ovaj D16, a možda poslije naručim ovaj drugi. Inače, koliko vidim po ostalim svjetskim web shopovima cijena je tu negdje.