|
.
Sada je: 25 tra 2026 18:36. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 18:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 12:33 |
|
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 12:45 |
|
|
ZgKrešo je napisao: "Svako tele svoje veselje"
Jesi li nešto insinuirao s tim "teletom" ili si samo nespretan s riječima?
|
|
 |
|
 |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 12:48 |
|
|
|
 |
|
 |
|
zerowaf
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 13:01 |
|
|
|
Odgovorit ću, a moderacija će ionako sigurno premjestiti gluposti. Pristojna varijanta odgovora je: "Nisam tele. Ne zovi me teletom!" Nepristojna nije za forum. Zašto uopće razgovaraš na taj način? Koji je poriv? U čemu to "pobjeđuješ"? Okani se ćorava posla. Niti je forum mjesto za borbe, niti sam željan borbe. Imao sam ih dovoljno u životu. Tvoji komentari nemaju veze sa temom nego nastojiš nešto dokazati? Što? Da si pametan? Ne ide ti od ruke. Da si dosjetljiv? Pa ni tu nisi briljirao. Mišljenje o opremi i smjeru sam dao. Dao si i ti svoje. Argumentirao sam ga onako kako sam uvjeren da je točno, isto si napravio i ti. Zašto si smatrao da je potrebno uvijeno me nazvati teletom? Razgovaraš li ianče tako s ljudima? Ako da, nemoj tako i sa mnom jer, budući da voliš narodne poslovice, nismo mi čuvali krave zajedno. Ja ih nisam nikada ni čuvao, pa nije moguće da sam zaboravio tako nešto. Moderacija, u svoje ime se ispričavam na off topicu, poduzmite što god smatrate da je potrebno. Ja se na temu, ali niti na forum neću javljati više. Moderator sam na jednom drugom forumu i više nego dovoljno mi je svega tamo da bih tražio još.
|
|
 |
|
 |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 13:10 |
|
|
O bože dragi kak smo osjetljivi... fakat mi nije jasno kaj si se našao uvrijeđenim na to... po logici "nazvao si me teletom" nazvao sam i samog sebe teletom, isto kao i Peru, Đuru, Johna, Stevana, Ingu from Sweden  i sl... fakat ne kužim kaj tolko dramiš oko gluposti? Ako me želite banati banajte me slobodno, no da ću se ispričavati zato kaj je netko nabrijan i ne kuži šalu bome neću. Nisam se ovdje došao svađati, "pobjeđivati"... kako sam to mislio pobijediti kad sam jedno 5 puta rekao da je to moje mišljenje i da nije ni objektivno niti apsolutno istinito? Ko na forum dolazi po pobjede taj je bome kreten da se razumijemo. Pametan nisam ništa posebno, dosjetljiv isto onako-sredna žalost  ali nisam bome ni princeza na zrnu graška koja ne kuži što je fora a što je ozbiljno. Eto, tolko od mene... modovi samo naprijed.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 13:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
vid' teletine ovđeka... ajmo smiriti tenzije malo, sta vam je kako bi rekao jedan poznati pjesnik osebujne pojave:
Inside tank of fuel is not fuel, but love Above us, there is nothing above But the stars, above
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 13:21 |
|
|
Od tolke teletine uspio sam i ogladnit, a galbec već pojeo, DAMN 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 18 sij 2017 13:30 |
|
|
|
Da,pojedes teletinu pa si i dalje gladan....drzmo se svinjetine
|
 |
|
ZgKrešo
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 13:58 |
|
|
Ma da sam bar jeo teletinu... jebenu hrenovku u tjestu i kefir  al možemo se držat svinjetine Za svinjče spremni! 
|
|
 |
|
 |
|
mpix
|
Naslov: Re: Savjeti za pocetak vape-nja? Postano: 18 sij 2017 18:13 |
|
|
|
Generacijski jaz.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 18:36. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 18:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |