Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 15 ruj 2017 12:47 
Moderator

nema točnog odgovora osim onog da ti od toga ništa ne može biti, ima podosta uzroka tome (najčešći su nestručnost korisnika i voda u tekućini). sa time da li nekome smeta ili ne taj zvuk mi idete u kategoriju topica "para mi pada po tipkovnici, a ja bi da se diže jer me to živcira".
što se tiče izbjegavanja slaganja dobrog setupa i traženja rješenja koje je lakše...mogu samo reći da lakši put nije nužno ispravan.
meni je iznimno žao što u mojem prošlom odgovoru, iako šaljivom...na čemu se duboko ispričavam...nisi pronašao odgovor koji bi zadovoljavao tvoje visoke kriterije. ipak, idući puta probati čitati sa razumjevanjem pa onda pokušati dati odgovor koji neće biti po tonalitetu nesretno usmjeren paušalnom procjenom.
:)

Sent from my Y6_Piano using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Par početničkih pitanja (potrošnja, zvukovi attya, stil.
 Post Postano: 15 ruj 2017 15:03 

:naje:

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 16 ruj 2017 06:51 

fek0 je napisao:
nema točnog odgovora osim onog da ti od toga ništa ne može biti, ima podosta uzroka tome (najčešći su nestručnost korisnika i voda u tekućini). sa time da li nekome smeta ili ne taj zvuk mi idete u kategoriju topica "para mi pada po tipkovnici, a ja bi da se diže jer me to živcira".

Hvala na konkretnom odgovoru!

fek0 je napisao:
što se tiče izbjegavanja slaganja dobrog setupa i traženja rješenja koje je lakše...mogu samo reći da lakši put nije nužno ispravan.

Dobro složen setup = setup sa kojim je korisnik zadovoljan!
Znam da ćeš sad izvući primjer koji potvrđuje tvoju konstataciju.
Ako je nekome lakše omotati žicu oko vate i tako složiti atty, zašto bi to bio krivi način?
Možda smo mi ostali u krivu!

fek0 je napisao:
meni je iznimno žao što u mojem prošlom odgovoru, iako šaljivom...na čemu se duboko ispričavam...nisi pronašao odgovor koji bi zadovoljavao tvoje visoke kriterije. ipak, idući puta probati čitati sa razumjevanjem pa onda pokušati dati odgovor koji neće biti po tonalitetu nesretno usmjeren paušalnom procjenom.

Poštovani, duboko se ispričavam što smatrate da je moj odgovor baziran na paušalnom procijenjivanju.
Možda sam pogriješio što sam Vaš odgovor klasificirao u odgovore tipa "možda su u šumi", RTFM, imaš na forumu i slično,
ali tako je napisano, red zajebancije, red odgovora, red zajebancije i na kraju sve u istom redu :)
Nemam baš neke visoke kriterije, osim jednog da volim argumentirano raspravljati.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 ruj 2017 10:07 
Moderator

i tako do dugo u noc, ajmo radije na pivu :zu: postoje nacini na koji se nesto radi i nacini na koje se ne radi. naravno da svatko moze raditi nesto kako god hoce, ali bi bilo lijepo da svatko nauci ispravno, a onda da se zajebava....smanjuje mogucnost generalnog zajeba. npr. ekipu koja preporucuje 200w modove i pripadajuce atomizere pocetnicima treba zatuć tupom sjekirom po čelu. niti u školu kad kreneš ne krećeš odmah u srednju...u vapingu se osnove u potpunosti zanemaruju, što će u konačnici najvjerojatnije dovesti do sranja.
ako netko mota žicu na vatu, samo naprijed, zdrava logika i općeprihvaćeni načini nalažu drugačije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ruj 2017 10:56 

Ja stvarno neznam kak motate zicu oko vate :zu: imam problema kad motam zicu oko silice :lol:
Jel koristite 0,15 il kak? :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ruj 2017 11:21 

Bilo bi dobro da ste bliže :)

U potpunosti se slažem, samo ja bi im dao CE4 i neka uživaju!
Meni je lik prodao ijust 2 kao prvu parilicu i tekućine sa samo 18 mg :angry_shake:

Sranja se već dešavaju, TPD, jedan od uzroka klinci sa TFV8 i sličnim...

Naravno da treba ispravno naučiti, ali svako pronalazi njemu najbolji način.

buje3000 je napisao:
Ja stvarno neznam kak motate zicu oko vate :zu: imam problema kad motam zicu oko silice :lol:
Jel koristite 0,15 il kak? :D

Zarolaš vatu, razvučeš spajalicu, između staviš vatu, omotaš žicu i izvučeš spajalicu :)
Kad budem radio orchida, bacim ti koju sliku (ako uspije, to još nisam probao) :hihi:

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 ruj 2017 11:33 
Moderator

pa di se nalazis cimeries?

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ruj 2017 15:51 

Vukovar, bio u četvrtak u ZG :)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 ruj 2017 13:05 
Moderator

e jebiga, ako se sjetim, javim se kad sam u Osijeku

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ruj 2017 22:22 

Može!

Odmah da se nadopunim, uhvatila me gripa, nos začepljen,
sjetim se da sam negdje pročitao nešto vezano za PG (onako kroz maglu, davno bilo).

Dospem u gotovu tekućinu još malo čistog PG-a,
napravim odoka VPG 40/60, prehladu je olakšalo, ali bome i pojavilo se pucketanje.
Puno češće pucketa, ali najbolji opis bi bio "sitnije", nekako "mekano", blago, nema prskanja.

Kod preguste tekućine su jače eksplozije i mogu biti praćene prskanjem.

Možda nisam najbolje napisao, ali shvaćate šta želim reći.

Povratak na vrh 

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club