|
.
Sada je: 25 tra 2026 03:20. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 03:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: totalni početnik Postano: 04 lis 2017 17:07 |
|
|
Ako volis senf luk i cesnjak....Ne uzimaj tekucinu 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Ivana15
|
Naslov: Re: totalni početnik Postano: 07 lis 2017 17:27 |
|
|
I ja sam pocetnik nekih 10 mj.Sve sto trebam narucujem u MM - u.Paket stize 2 .dan od narudzbe.Nisam citala sto paris i na cemu paris,uglavnom si naruci nesto dobro za pocetak.Neki tank da si mozes sam praviti grijace.Nije to nikakva nauka,ja zensko pa ga mogu za 5 min sloziti.Modovi su uglavnom svi dobri,stvar izgleda i to je to...Kupi dvije baterije tako da ti je jedna na punjacu druga u modu jer ces vuci ko sivonja i brzo ces trositi baterije,to ti je tako u pocetku jer ti fali nikotina u organizmu,nakon mjesec dana druga prica,smanjujes nikotin i trazis aromu,naravno puno ces eksperimentirati.Arome isto naruci one koje mislis da ces moci pariti,najskuplje nemoraju biti najbolje( moja zadnja narudzba je bila lemon lime- meni nije o.k,banana moze proci,kikiriki super,cheesecake odlicna)u pocetku preferirala jagodu,visnju,enerdzi,cola i td.sad ih nemogu ni pomirisati,to ti je sve individualno.Za bazu sam izabrala Avoriju( meni pase)nick shot s nikotinom 20% par bocica i razrijedim s avorijom na 3% nik,jer mi je sad sve preko jako,bitna mi je para i aroma nik.samo zbog bolje arome.Baza 80-20 u korist VG.Vata ti je jakooo bitna,probaj s cotton bacon,imas u MM -u.meni dosad najbolja sto sam probala,aroma super.Naruci kantal,vatu aromu,tank i pari.Ako sam ti pomogla bit ce mi drago,ako imas pitanja slobodno pitaj.Mozda neznam vaperske izraze ali kao laik znam dosta sto pocetnicima i treba(pricaj da te cijeli svijet razume)p.s pravi si male kolicine tekucine jer koja ti ne odgovara makni ju sa strane mozda ti poslije bas ta bude fina... 
|
|
 |
|
 |
|
Igy_ZG
|
Naslov: Re: totalni početnik Postano: 16 lis 2017 09:04 |
|
Pridružen: 12 tra 2015 01:10 Postovi: 50 Lokacija: Zagreb, Sesvete
|
Ivana15 je napisao: I ja sam pocetnik nekih 10 mj.Sve sto trebam narucujem u MM - u.Paket stize 2 .dan od narudzbe.Nisam citala sto paris i na cemu paris,uglavnom si naruci nesto dobro za pocetak.Neki tank da si mozes sam praviti grijace.Nije to nikakva nauka,ja zensko pa ga mogu za 5 min sloziti.Modovi su uglavnom svi dobri,stvar izgleda i to je to...Kupi dvije baterije tako da ti je jedna na punjacu druga u modu jer ces vuci ko sivonja i brzo ces trositi baterije,to ti je tako u pocetku jer ti fali nikotina u organizmu,nakon mjesec dana druga prica,smanjujes nikotin i trazis aromu,naravno puno ces eksperimentirati.Arome isto naruci one koje mislis da ces moci pariti,najskuplje nemoraju biti najbolje( moja zadnja narudzba je bila lemon lime- meni nije o.k,banana moze proci,kikiriki super,cheesecake odlicna)u pocetku preferirala jagodu,visnju,enerdzi,cola i td.sad ih nemogu ni pomirisati,to ti je sve individualno.Za bazu sam izabrala Avoriju( meni pase)nick shot s nikotinom 20% par bocica i razrijedim s avorijom na 3% nik,jer mi je sad sve preko jako,bitna mi je para i aroma nik.samo zbog bolje arome.Baza 80-20 u korist VG.Vata ti je jakooo bitna,probaj s cotton bacon,imas u MM -u.meni dosad najbolja sto sam probala,aroma super.Naruci kantal,vatu aromu,tank i pari.Ako sam ti pomogla bit ce mi drago,ako imas pitanja slobodno pitaj.Mozda neznam vaperske izraze ali kao laik znam dosta sto pocetnicima i treba(pricaj da te cijeli svijet razume)p.s pravi si male kolicine tekucine jer koja ti ne odgovara makni ju sa strane mozda ti poslije bas ta bude fina...  E vidiš, ja parim već dvije i pol godine i nakon bezbroj pokušaja da si sam složim grijač, odustao sam. Dobro mi ispadne svaki peti, ako ne i rjeđe. Srećom, sad je tu dosta velik izbor kupovnih tankova i grijača koji daju odličnu aromu i količinu pare, a mogu se relativno jeftino nabaviti s aliexpressa. Meni se jednostavno ne da za*ebavati s tim i izuzetno mi je zamorno i prtljasto.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: totalni početnik Postano: 16 lis 2017 16:07 |
|
|
Igy_ZG je napisao: Ivana15 je napisao: I ja sam pocetnik nekih 10 mj.Sve sto trebam narucujem u MM - u.Paket stize 2 .dan od narudzbe.Nisam citala sto paris i na cemu paris,uglavnom si naruci nesto dobro za pocetak.Neki tank da si mozes sam praviti grijace.Nije to nikakva nauka,ja zensko pa ga mogu za 5 min sloziti.Modovi su uglavnom svi dobri,stvar izgleda i to je to...Kupi dvije baterije tako da ti je jedna na punjacu druga u modu jer ces vuci ko sivonja i brzo ces trositi baterije,to ti je tako u pocetku jer ti fali nikotina u organizmu,nakon mjesec dana druga prica,smanjujes nikotin i trazis aromu,naravno puno ces eksperimentirati.Arome isto naruci one koje mislis da ces moci pariti,najskuplje nemoraju biti najbolje( moja zadnja narudzba je bila lemon lime- meni nije o.k,banana moze proci,kikiriki super,cheesecake odlicna)u pocetku preferirala jagodu,visnju,enerdzi,cola i td.sad ih nemogu ni pomirisati,to ti je sve individualno.Za bazu sam izabrala Avoriju( meni pase)nick shot s nikotinom 20% par bocica i razrijedim s avorijom na 3% nik,jer mi je sad sve preko jako,bitna mi je para i aroma nik.samo zbog bolje arome.Baza 80-20 u korist VG.Vata ti je jakooo bitna,probaj s cotton bacon,imas u MM -u.meni dosad najbolja sto sam probala,aroma super.Naruci kantal,vatu aromu,tank i pari.Ako sam ti pomogla bit ce mi drago,ako imas pitanja slobodno pitaj.Mozda neznam vaperske izraze ali kao laik znam dosta sto pocetnicima i treba(pricaj da te cijeli svijet razume)p.s pravi si male kolicine tekucine jer koja ti ne odgovara makni ju sa strane mozda ti poslije bas ta bude fina...  E vidiš, ja parim već dvije i pol godine i nakon bezbroj pokušaja da si sam složim grijač, odustao sam. Dobro mi ispadne svaki peti, ako ne i rjeđe. Srećom, sad je tu dosta velik izbor kupovnih tankova i grijača koji daju odličnu aromu i količinu pare, a mogu se relativno jeftino nabaviti s aliexpressa. Meni se jednostavno ne da za*ebavati s tim i izuzetno mi je zamorno i prtljasto. Kad si izabrao krivi rta, mogo si nesto jednostavno uzet. Kako oces. Mene opusta radit dryburn i mjenjat vatu. 3 min posla. A coil se mota ionako kad se syebe... Nakon mjesec 2
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 03:20. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 03:20. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, crawl i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |