deraxor je napisao:
a gle 1 kg. PG-a - 62 kn
3 kg. VG-a -89 kn
Znači 4 l baze sve zajedno = 151 kn
nic sotovi 7 kn. na pufkalici (black friday)
arome,,jebg još nemam favorite probao bih svakakvih.
Što je i razlog zašto bih kupio gore navedeno. da mogu miksati razne arome i omjere.
Tvoj prijedlog o 500 ml za 113kn, je primamljiv i cjenovno povoljniji ali kad bi ja to potrošio.
btw. za sad mi treba mjesečno, a prvi mi mjesec oko 40/50 ml
Naravno ko kako voli ali ja bi brdo okusa htio.
Stigli mi atomizeri 5 komada sa grijačima jasno, i sad ja imam za pred kompom, pa za izležavanje pred tv-eom.
Bilo bi i više ali nemam baterija toliko.

Edit: sad vidim poruku, nikotin mislim stvarno sniziti na jako malo ako ne i skroz izbaciti. dosta ga ga je bilo vala 30 g.
zaštitio sam se i od parkinsa i od alzhajmera i svih ostalih dosad dovoljno.

nikotin je poželjan kod prestanka pušenja cigareta i ne izbacuj ga odmah niti ne spuštaj odmah. nije nikotin taj koji tebi steti 30godina nego ostali 400 i nešto spojeva koji se javljaju isparavanjem cigarete a tu prednjači katran i ugljični monoksid. prvo se nauči preživjet dan bez cigarete. pari nekoliko mjeseci na istoj razini nikotina i postupno smanjuj po recimo miligram do 2 svaki mjesec ili do 10 posto na mjesec. to tijelo neće primjetit.
oću reć da se ne isplati nic shootove kupovat jer je pola litre 18mg baze 210kn a pola litre nic shootova je... 50x10ml, 350 kn. dakle iako je bilo na akciji...opet je duplo skuplje, al dobro, kupio jesi pa sad to troši
znam koliko je pg i vg...ovaj tjedan su mi dostavili baš tu količinu PGa i VGa

prosječnom i nvog korisniku ecigareta to tramakanje se ne isplati
moj prijedlog baze je za parioca koji će radit oblake pare, dakle i potrošnja višestruko raste, tj neće mu bit ispod 7ml na dan a možda i više. njemu se nikako neće isplatit kupovat gotove tekućine, jedino isplativo je radit i mješat doma sam
tebi ta baza s tim omjerom PG i VG uopće ne bi radila na Evodu tj ne bi natapalo pa bi bacalo na zagoreno. za tebe je 50/50 i PG/VG 30/70