Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 52 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Preporuka za početnika 2021
 Post Postano: 25 tra 2021 19:02 

U to samo ulijem aromu i mogu koristiti?ne treba odlezati?

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Preporuka za početnika 2021
 Post Postano: 25 tra 2021 19:09 

aroma se već nalazi u bočici. utiješ nikotinsku otopinu i protreseš.

nema dozrijevanja jer je to voće. Cijela ova shake linija je takva

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2021 19:29 

Aha,sup;) koju preporucas?

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2021 20:27 

ti gledaj što se tebi sviđa

ne parim voćke, ne ide mi to. tako da ni ne znam.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2021 20:35 

A sta ti paris?sad sam u fazi eksperimentiranja,pa da probam nesto osim duhanskoga,jer su mi zasad nainteresantnije bile slatkaste duhanske

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2021 21:05 

Evo malo da se i ja ubacim. Bas ste me nabrijali na parenje ovih dana. iskreno, jedva cekam placu da si narucim starter kit koji mi je preporucen, sve sam se uzjebo da posudim kesh da ne cekam.
Sto se starter kita tice, vidim da mi je preporucen vjerojatno najbolji za te pare ako je vjerovati bespucima interneta, iako mi buje3000 djeluje ko expert na tom podrucju i poslusat cu ga do zadnje preporuke vbezane uz narudbu. Dosta lutam po temama i imam jako puno pitanja vezanih uz vape. Cvrsto sam odlucio da je to nestos to bas zelim i cini mi se, barem za sada 10 puta bolje od klasicnih cigareta. E sad, cisto da si ne nabijem prevelika ocekivanja, zanima me iskustvo ekipe koja je bacila cigarete. Kako bude u pocetku, jel imate i dalje poriv za cigaretom? Zivim s curom i ona pusi skoro pa vise od mene ali joj struja ne pada na pamet, pa me zanima u kolikoj mjeri se dode u napast zapalit klasicnu cigaretu? Kako znati kad je dosta i moze li se previse pariti da mi bude npr. muka, da me boli grlo i sl? Ovo s mjesanjem tekucina mi se cini dosta zajebano. Postoji li mogucnost da si uzimam stalno vec gotove a da budem zadovoljan? Hocu li se moci cjelo vrijeme drzati mod-ova koji su jednostavni? Vidim da se tu radi pun klinac stvari, od pravljenja svojih grijaca, do mali milijun kombinacija tankova, grijaca, tip-ova i sl. I eo zadnje pitanje, sto je sa prilagodavanjem parilice u smisli mjenjanja W i V? Hvala svima unaprijed!

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2021 21:59 

Oluja5895 je napisao:
A sta ti paris?sad sam u fazi eksperimentiranja,pa da probam nesto osim duhanskoga,jer su mi zasad nainteresantnije bile slatkaste duhanske

90 posto vremena deserte i deset duhane

Na DLu sam i tu su deserti top, na MTLu mi nikad nisu sjeli

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2021 22:06 

Bulskvit je napisao:
Evo malo da se i ja ubacim. Bas ste me nabrijali na parenje ovih dana. iskreno, jedva cekam placu da si narucim starter kit koji mi je preporucen, sve sam se uzjebo da posudim kesh da ne cekam.
Sto se starter kita tice, vidim da mi je preporucen vjerojatno najbolji za te pare ako je vjerovati bespucima interneta, iako mi buje3000 djeluje ko expert na tom podrucju i poslusat cu ga do zadnje preporuke vbezane uz narudbu. Dosta lutam po temama i imam jako puno pitanja vezanih uz vape. Cvrsto sam odlucio da je to nestos to bas zelim i cini mi se, barem za sada 10 puta bolje od klasicnih cigareta. E sad, cisto da si ne nabijem prevelika ocekivanja, zanima me iskustvo ekipe koja je bacila cigarete. Kako bude u pocetku, jel imate i dalje poriv za cigaretom? Zivim s curom i ona pusi skoro pa vise od mene ali joj struja ne pada na pamet, pa me zanima u kolikoj mjeri se dode u napast zapalit klasicnu cigaretu? Kako znati kad je dosta i moze li se previse pariti da mi bude npr. muka, da me boli grlo i sl? Ovo s mjesanjem tekucina mi se cini dosta zajebano. Postoji li mogucnost da si uzimam stalno vec gotove a da budem zadovoljan? Hocu li se moci cjelo vrijeme drzati mod-ova koji su jednostavni? Vidim da se tu radi pun klinac stvari, od pravljenja svojih grijaca, do mali milijun kombinacija tankova, grijaca, tip-ova i sl. I eo zadnje pitanje, sto je sa prilagodavanjem parilice u smisli mjenjanja W i V? Hvala svima unaprijed!

Ako zaboli glava ili osjetiš malaksalost stani.

Kako kome, ti vidi oće li ti smetat.

Postoji, ali si izbor bitno sužavaš i najčešće ćeš preplaćivati tekućinu. Platit ćeš 3 puta skuplje duplo goru tekućinu. Ima jedna tema od danas di je Oluja pisao, tamo ti je opisano što napraviti. doslovce iz jedne boce pretočit u drugu i to je to.

ne moraš praviti svoje grijače ako nećeš

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2021 23:17 

Tesko nac testere tekucina za uzet, tipa po 2ml....preporuka neke arome je u pravilu besmislena jer svakom pase nesto drugo....zato sam ja u dva mjeseca nakupoval tekucine za godinu dana.....parim jednu dvije konstatno, a ostale onak po malo il nikako

Sto se tice pusenja, ja pario jako dugo, al uvijek kombinirano uz cigarete, napokon prestao pusit, i sad me i dalje tu i tamo uhvati zelja, al od prvog dana me ne hvata neka panika....zapalil bi rado jednu cigaretu.....od jedne mi neve nista bit.....okupiram mozak necim drugim i pocnem parit,i zelja prodje

Po meni, ako je oprema dobra da radi ok i nadjes tekucinu u kojoj ces se davit kolko ti je fina......ostavit ces se cigareta jako lagano i neces razmisljat previse

Uvijek se sjetim slaganja grijaca il neke zajebancije ako nesto nije radilo ok.....sa cikom u gubici, jer kad te nesto razjebe, najlakse zapalit ciku, cinjenica

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 tra 2021 00:37 

Bulskvit je napisao:
Sto se starter kita tice, vidim da mi je preporucen vjerojatno najbolji za te pare ako je vjerovati bespucima interneta, iako mi buje3000 djeluje ko expert na tom podrucju i poslusat cu ga do zadnje preporuke vbezane uz narudbu. Dosta lutam po temama i imam jako puno pitanja vezanih uz vape. Cvrsto sam odlucio da je to nestos to bas zelim i cini mi se, barem za sada 10 puta bolje od klasicnih cigareta. E sad, cisto da si ne nabijem prevelika ocekivanja, zanima me iskustvo ekipe koja je bacila cigarete. Kako bude u pocetku, jel imate i dalje poriv za cigaretom? Zivim s curom i ona pusi skoro pa vise od mene ali joj struja ne pada na pamet, pa me zanima u kolikoj mjeri se dode u napast zapalit klasicnu cigaretu? Kako znati kad je dosta i moze li se previse pariti da mi bude npr. muka, da me boli grlo i sl? Ovo s mjesanjem tekucina mi se cini dotako(zajebano. Postoji li mogucnost da si uzimam stalno vec gotove a da budem zadovoljan? Hocu li se moci cjelo vrijeme drzati mod-ova koji su jednostavni? Vidim da se tu radi pun klinac stvari, od pravljenja svojih grijaca, do mali milijun kombinacija tankova, grijaca, tip-ova i sl. I eo zadnje pitanje, sto je sa prilagodavanjem parilice u smisli mjenjanja W i V? Hvala svima unaprijed!

Ja sam prije mjesec i pol presao na parenje,pa ti mogu reci svoja iskustva dosad..isto sam bio okorjeli pusac,pusio sam duhan(punio u tube),trosio sam nesto manje od 1 kg duhana mjesecno(u cigaretama je to 50-60 cigareta dnevno)..pusio sam preko 20 godina,nije dan prosao da nisam zapalio..nznm puno gorih od mene po tom pitanju,ali koliko sam skuzio ti si tu negdje kao sto sam ja bio

Prvih par dana je bilo najteze,sto je i za ocekivati jer se moras naviknuti da je to ipak para a ne dim,i moras se naviknuti na drugaciji okus od dima cigarete..ali meni osobno nije bio toliko tezak prijelaz,brzo sam se naviknuo..prvih par dana i prva pijanka su bili izazov jer imas naviku zapaliti,i svi oko mene su pusili..ali ja sam bio cvrsto odlucio da ne zelim vise zapaliti(iako su mi frendovi govorili da se ostavim "corava" posla i nudili me pravim cigaretama)..dakle,ne slusaj ih,jer se sad ti isti frendovi raspitivaju o vejpanju..prvu pijanku sam prezivio tako da nisam vadio parilicu iz usta,i malo me sutradan boljelo grlo(tad sam koristio tekucine sa 70 PG i 30 VG),ali me ekipa s foruma savjetovala da uzmem tekucine sa PG/VG 50/50 i to je pomoglo..otad nisam imao problema pa preporucam to i tebi kod izbora tekucina..isto tako mi je 12 mg nikotina bilo premalo,pa parim 18mg,mislim da okorjeli pusaci za pocetak trebaju krenuti s tim,pa polako spustati(bar je to moj plan)
Eto to su moja iskustva,a sto se tice tehnickih stvari,to ce ti odgovoriti decki koji su u tome iskusniji..ja ih isto gnjavim pitanjima stalno,tako da samo udri haha

Sto se tice W i V,to ti je povezano(ako dizes/spustas W,tako se automatski dizu/spustaju i V)..ja koristim isti taj atomizer koji ti je Buje preporucio i pase mi najbolje 1.2 ohma grijac,ispod toga mi je preslabo,ali nismo svi isti
Jos uvijek sam na gotovim grijacima i gotovim tekucinama,tako daaa,moze se i tako,bez problema(ali gledam si vec opcije za raditi tekucine i grijace,ali to cisto da osjetim sve cari vejpanja u blizoj buducnosti) ;)

Povratak na vrh 

[ 52 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club