Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pomoć pri kupnji - totalni pocetnik
 Post Postano: 10 ožu 2013 21:01 

Ja pteporucam kangera t3...ali neznam dal ga ima u rh...

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2013 00:57 

:wel: Ego C-Twist što su ti preporučili je stvarno ok za početak,od clearova mini Vivi i Kanger T2 CC i par grijača. Daj si truda pa pričekaj jedno vrijeme narudžbe sa interneta od Kineza,isplati se i cjenovno i kvalitetom,ako si dosad pušio analogne mjesec dana ti neigra ulogu a ušteda od par sto kuna mislim da igra.

...i Kanger T3 je dobar izbor.

Od tekućina kreni svakako sa duhanskim da se riješiš analognih lakše ako budeš uspio,od 12 do 18mg/ml,tekućine koje preporučam su Desert ship,Cohiba,Virginia i RY4...ima ih jako puno,imaš vremena pa isprobavaj. Ovdje na forumu imaš Sinišu i Tihomira koji imaju odlične tekućine pa se javi njima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2013 01:37 

Ja bi ti preporučio 18 mg ili 24 mg za početak . Što se tiče okusa tu je dosta delikatna situacija jer jednom valja drugom nevalja . Moj savijet je obavezno duhanske jer olakšavaju prijelaz ( bar meni ) napisao si da si probao od prijatelja i oduševio se . nebi bilo loše da ih pitaš što troše i na čemu troše . ako ti je pasalo to je to .
Na forumu imaš kolege koji rade i prodaju tekućine puno kvalitetnije i jeftinije od onih u dućanima. pa možeš naručit od njih nekakve uzorke tekućina da vidiš što ti paše .

Što se tiče opreme i ja imam i egice i 2 twista i super su i preporučam ih . Ali ...
kupiš 2 twista + atomizeri + punjači i sve ostale potrepštine đinđe minđe pa onda faza probaj ovo probaj ono potroši se love i nakraju ti se svodi na ovo : kupićeš mod .. prije ili kasnije. ja da sam znao prije ono što znam sad preskočio bi dosta nerviranja i neću reć bačenog novca jer sve je to neko iskustvo i kupio bi mod..
Možda ti ovo zvuči radikalno ( kao što je i meni bilo ali volio bi da sam poslušao ) ali to je po mom mišljenju najbolja kupnja ..

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ožu 2013 09:25 

Hvala svima na savjetima...puno ste pomogli. Mislim da cu ipak uzeti eGo twist i Mini Novu te Virginia tekucinu za pocetak. Ako mi se svidi i kad uocim sve nedostatke odlucit cu se za neki mod i naravno pitati ovdje za savjet. :)

Hvala svima jos jednom!

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2013 11:45 

pozdrav paroljupci, novi sam u ovome pa me zanima nekoliko info... kupio sam ego c upgrade bateriju i kanger t2 kartomizer, za sad sam zadovoljan sa funkcioniranjem uredjaja... zanima me koja je razlika pri parenju u otporu grijaca primjetio sam da imaju 1.8, 2,4 i 2,8 ohm grijaci, ali ne znam koja je razlika i sto vi preporucujete... citao sam malo forum i prikupio dosta korisnih info, ako bi netko mogao dati neki kontakt od tihomira za tekucine, citam da vecina uzima od njega ali nigdje ga ne nadjoh, i koje bi mi duhanske tekucine preporucili od njega... eto toliko za sada, hvala svima u naprijed...

p.s. sorry ako sam fulao topic, nisam se jos ufurao.... :tose:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2013 11:56 
Moderator

tadeii je napisao:
kontakt od tihomira za tekucine, citam da vecina uzima od njega ali nigdje ga ne nadjoh, i koje bi mi duhanske tekucine preporucili od njega... eto toliko za sada, hvala svima u naprijed...tose:

www.e-tekucine.com.hr
info@e-tekucine.com.hr

ja preporučam 555 od Tihomira

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2013 12:27 

French pipe i old captain od tihomira,od vocnih banana i visnja...

Ako ces od njega uzimat,imaj na umu da bi trebale tekucine dozrijet,ostavit ih par dana,ili ako ti se ne ceka,u toplu vodu bocice,samo pazi da ti etikete ne otpadnu,ja u vrecicu jos stavim,i tako ostavis sat dva dok se ne ohladi...ili mozes kao ja odmah parit...tako ja ovaj french,s pocetka je tvrda aroma a kako sazriheva fina orasasta,meksa:-D

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2013 13:12 
Moderator

vulja je napisao:

Kanger MT3 stigao u parilicu

:sanja: :yes:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2013 13:19 

spavle je napisao:
vulja je napisao:

Kanger MT3 stigao u parilicu

:sanja: :yes:

Nemogu nac...koja cijena?
Za prvu ruku uzmes jedan ovdje jer ti se ne ceka,i moras probati:-) a onda jos dva komada izvana jer znas da nemozes fulat jer Je za te novce fenomenalan :hihi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2013 13:34 
Moderator

Nemaju ih na web-u nego samo na svojoj facebook stranici, imaju u trgovini a za detalje nazovite ih da ne ispadne da ih hvalim, širim lažne informacije i sl ...

Ja isto nisam mogao dočekati da mi stignu iz Kine pa sam si odmah uzeo jedan komplet dok čekam, samo da me žena ne skuži jer će biti
:shake:

Povratak na vrh 

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club