Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pitanje :/
 Post Postano: 18 tra 2013 23:48 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
HrKy2013 je napisao:
hvala svima na odgovorima najvjerovatnije cu uzet ego-t 1000mah-a
i evod isparivac, a za punjac jel mogu koristit od mobitela punjac? Isti je utor kolko vidim po slici, nece se nis sjebat jelda?

E da, kad bi sad iso mixat tekucinu dakle uzmem bazu iz apoteke, ajel moze ona aroma iz ducana tipa billa

ovo s tekućinom i ne ide baš tako jer u apoteci bi mogao kupiti pg i vg aroma iz bille??? misliš na one za kolače, likere?? ja sam čak i probao onako da vidim i bez veze je-gorko ali još ti nedostaje i tekući nikotin - doduše može i bez njega (prodaje se i nula) ali ipak vrlo rijetko.
Bateriju bi ti svakako preporučio Twist a clear po želji ali ja sam počeo sa C4v3 i CC, i sklon sam za početak baš taj Kangerov CC preporučiti (iliti T2)...i nakon par mjeseci mi je jednako dobar (samo što sad koristim i štošta drugo pa je malo rjeđe dolazi na red)

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 tra 2013 00:11 

Idi na onaj link šta je postavio steeleye, pročitaj prvi post (po mogućnosti čitavu temu) i uzmi neku kombinaciju koja piše tamo, a i ovdje su ti već sve spomenuli. Aroma za e-tekućine i aroma za kolače nije jedno te isto. Prvo ti se valja "skinit" sa smrduša, a tek onda kad se malo uhodaš,a ako ti je po volji, razmišljat o mućkanju liquida i eventualnom MODiranju. Samo polako i po redu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 tra 2013 10:18 

ok hvala svima na odgovorima :)

Povratak na vrh 

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.