| Autor |
Poruka |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 11 lip 2013 20:49 |
|
|
aaaaa....  ...stigla pila...idem da duvam 
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 11 lip 2013 21:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 11 lip 2013 21:09 |
|
|
jos sam da skontam ove wvwvvvwvvw  ...i bice super ima li kakav post di ima pojasnjenje neko,sto i kako sa ovim modovima?thnx
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 13 lip 2013 21:40 |
|
|
evo i mali review nakon par tjedanja parenja,neznam jel to zbog prelaska na bolju opremu,pretpostavljam da je jedan dio... tek sad mi pocela se aroma osjecat kak treba, i pljuga ne fali nikako  jedan naglasak za recimo nekog tko namjerava krenut sa epljugama, dsa odma u startu izdvoji par sto kn vise i odma kupi dobru opremu, jer je razlika poprililcna...ako i ne ostane na tome,proda u pola cijene i to je to i tek sam sada poceo primjecivat da zapravo dosta ljudi koristi epljuge... jucer vidio lika kak dudla u autu,danas mi usli u trgovinu, otac i sin,svaki sa pljugom oko vrata 
|
|
 |
|
 |
|
nmat121
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 13 lip 2013 21:41 |
|
|
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 13 lip 2013 21:52 |
|
|
nmat121 je napisao: http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=5&t=2908&start=70 
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 14 lip 2013 23:42 |
|
|
napravio jedan mali update....ubo za probu:  ... al mi nikako onaj zelezni usnik nije sjeo  ..pa zamjenio obicnim..i sad radi za 5  ... i bio mi poveci dotok zraka pa stavio dihtung,izbusio rupicu 1 mm, i sad radi taman,.... ima i dobru foru, kolko jako zategnes ili otpustis tank, tolko se smanjuje il povecava protok zraka  ...   i jedna custom paint egica za probu  
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 15 lip 2013 09:23 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Dimnjačar, to si ti ubacio dihtung u vamo na mjesto ego navoja?? Ovo zbilja prvi puta vidim - ne znam kako djeluje ali kažeš da je kao neki kontroler količine zraka - bar nije ništa komplicirano - može se probati...
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 15 lip 2013 22:00 |
|
|
Forrest je napisao: Dimnjačar, to si ti ubacio dihtung u vamo na mjesto ego navoja?? Ovo zbilja prvi puta vidim - ne znam kako djeluje ali kažeš da je kao neki kontroler količine zraka - bar nije ništa komplicirano - može se probati... da,ispalo je slucajno... Bilo mi prevec zraka, onda sam naso neku gumenu podlosku koja je malo konusnog oblika i taman je sjela... E sad,malo me muci jel se aroma slabo osjeti...neznem jer dihtung il to kaj me par dana pere neka prehlada..
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Novi parioc Postano: 15 lip 2013 23:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Isprobao tvoj sistem i zaključio: Gumeni prsten mora stvarno biti visok jer VAMO ima duboki "well" 10 mm i ako kao ja stavite preniski duhtung imate problem s eVod i sličnim napravama jer ne sjedne do kraja, a kad ga krenete odvijati baza eVoda "zagrize u duhtung i i odvijete tank pa napokon shvatite čemu služi bunar. Svom srećom nije bilo puno tekućine u njemu. Drugi problem je taj duhtung izvaditi. Preporučam spajalicu vrlo malo zavinutu u kukicu, Dakle ne stavljati premalu gumu  To vrijedi i na cesti i u krevetu !!!
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |