|
.
Sada je: 27 tra 2026 10:50. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 10:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
friki
|
Naslov: Re: Stiže paket, woohoo! Postano: 18 stu 2013 21:09 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Dalmat je napisao: Često se nađu ostaci ulja, maziva i sl od procesa proizvodnje pa se šire čudne arome  a sigurno nije ni zdravo  Ma da, taj prvi dim je bio stvarno  A ni nakon pranja onaj prokleti kapućino nije nestao. Trebat ću ja to namočiti malo u ocat ili koka kolu (navodno čisti sve) 
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Stiže paket, woohoo! Postano: 18 stu 2013 22:39 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Ootavi preko noći u toploj vodi, a grijač možeš i u alkoholu, valjda će izvući
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Stiže paket, woohoo! Postano: 19 stu 2013 01:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
friki je napisao: Ma da, taj prvi dim je bio stvarno  A ni nakon pranja onaj prokleti kapućino nije nestao. Trebat ću ja to namočiti malo u ocat ili koka kolu (navodno čisti sve) Ocat je dobar ali se arome octa jako tesko rijesiti. Coca cola je vrlo jaka kiselina negdje pH 2 -2,1 i ne ostavljaj duze od pola sata u njoj. Narocito ne preko noci jer ces najvjerojatnije sve baciti. Ali da cisti dobro to je istina, za WC skoljku je napravljena.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Stiže paket, woohoo! Postano: 19 stu 2013 12:26 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Fala na savjetima. Malo sam potoćala grijač u alkohol, a ostatak ostavila preko noći u toploj vodi (nemam octa ni kole doma). Kad se sve osušilo, još se pinkica tog užasa od arome zadržala na grijaču. Kapnula sam kap duhanske arome na grijač, dodala tekućinu u tank, i sad se jedva osjeti - ne toliko da mi smeta, okus (taj novi, duhanski) je znatno bolji i intenzivniji. A i otkrila sam usput da se stvarčica da rastaviti na više od dva dijela 
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Stiže paket, woohoo! Postano: 19 stu 2013 17:43 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Vidim motanje grijača u budućnosti 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 10:50. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 10:50. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |