|
.
Sada je: 25 tra 2026 04:54. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 04:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 21 stu 2013 18:58 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
ja se kontroliram. koliko toliko. i ja sam neki dan imala otvoreno osamstosezdesetsedam tabova na fasttechu sa stvarima koje jednostavno mooooooooooraaaaaaam nabaviti odmah sada odmah. al onda duboko udahnem. i sjetim se da je zima i da ce rezije otic u svemirske visine. da detetu treba platit vrtic i kupit skafander. da macka treba otpeljat veterinaru na ultrazvuk bubrega i da ce mi na to otic cifra dostojna solidnog MOD kompleta. da ide bozic i da treba kupit darove svoj djecurliji koja se namnozila u drustvu i obitelji. zbilja mi ne treba baterija s cirkonima. 
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 21 stu 2013 19:31 |
|
|
Ti si friki asimilirana, svaki otpor je uzaludan.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 21 stu 2013 20:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
friki je napisao: Pa bemu miša! ... nekad mi se čini da je pušenje smrdulja bilo puno jednostavnije. Ali ne želim natrag. Ne fale mi. Smrde mi. Devet dana bez ijedne, i dalje brojim  Je li vaše pariteljsko iskustvo započelo s ovakvom, ahem, "blagom" opsesijom? Ukratko, jesam li normalna?Nisi, ali nismo ni mi pa nema veze 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 21 stu 2013 20:07 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Max_ZG je napisao: friki je napisao: Pa bemu miša! ... nekad mi se čini da je pušenje smrdulja bilo puno jednostavnije. Ali ne želim natrag. Ne fale mi. Smrde mi. Devet dana bez ijedne, i dalje brojim  Je li vaše pariteljsko iskustvo započelo s ovakvom, ahem, "blagom" opsesijom? Ukratko, jesam li normalna?Nisi, ali nismo ni mi pa nema veze  Hahahah, ajd, bar nisam jedina 
|
 |
|
smo
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 21 stu 2013 21:05 |
|
|
nekidan mi prijateljica kupila neke tekucine u inozemstvu i ja ko malo dijete sretna, mislim, gledat slike tekućina, do kud sam stigla  valjda necu past ispit radi "hobija", kad sam prvi put gledala ovaj forum, pitala sam se OMG koji ljudi opsjednuti, kakav hobi, svastA! patim od svih gore navedenih nuspojava, ovo je gore od heroina  D
|
 |
|
icupid69
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 22 stu 2013 18:30 |
|
Pridružen: 24 lis 2013 13:08 Postovi: 21 Lokacija: Pag, Zadar, Rijeka
|
... najgore od svega je slusati sam sebe dok objasnjavam zeni da mi to sve zaista treba.... Da je to bitnije od maxfaktora i nove šaume s česticama pravog dijamanta... 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 22 stu 2013 18:46 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Normalna si! tvoj Lastan 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 22 stu 2013 20:29 |
|
|
Ma muda labudova je to normalno Kao velika djeca smo, u djetinjstvu nismo imali male vlakiće pa sad otkrivamo igračke za velike cure i dečke. Ne ono za ono. 
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 23 stu 2013 08:18 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Istina je bolna ali netko ti ju mora reći  ...Ne, Frki nisi normalna! ....Dobro nam došla u ludaru!!! (ekipa iz ..."kukavičjeg gnijezda" je na drugom katu)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dragi Teen, jesam li normalna? Iliti početnička gunđanja Postano: 23 stu 2013 10:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ja nisam takav !!! Ja sam stedljivo i sparno kupovao samo ono i iskljucivo samo ono sto mi nuzno treba i sto cu potrositi u kratkom roku. Jedino ne znam kako mi se nakupilo pun japaner svega i svacega. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 04:54. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 04:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot*, crawl, Google [Bot] i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |