|
.
Sada je: 25 tra 2026 09:47. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 09:47. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Preporuka kompleta do cca 500kn Postano: 28 stu 2013 08:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Treba ti i silca, wick na koju ćeš namotati žicu i koja će dovoditi tekućinu na grijač.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: Preporuka kompleta do cca 500kn Postano: 28 stu 2013 17:49 |
|
|
moja ti je preporuka ako zelis isprobavati vise aroma da onda uzmes dva "protank 2 mini v2",znaci mini verzija u koju stane 1,5-1,6ml tekucine,isto lako rastavljiv i pyrex staklo,uzi je,malo prozracniji kod povlacenja,i jeftiniji. sa dva komada ce ti biti lakse za isprobavanje. sto se tekucina tice preporucam ti da uzmes par komada za isprobavanje,ove kod poljaka nisam jos isprobao,neznam kakve su. kod nas imas Tihomira,Sinisu i Stefana,sva trojica miksaju dobre tekucine,i najbolje ti je s njima stupit u kontakt za pocetak i dogovor oko jacine i omjera vg-pg,dati ce ti dobar savjet. da,ovi poljaci ti isto drze "originale",mislim sve je to proizvedeno u kini,ali da to su autenticni proizvodi od firmi navedenih kod proizvoda u njihovom ducanu,kao i kod ego2. ako hoces dostavu sljedeci dan onda mtmstore,od poljaka ti dode za 6 dana,dobijes tracking za ups,i tocno vidis gdje ti je paket u kojem trenutku,ja uzimam kod njih cesto. a sto se tice izrade grijaca za protank,potrebni su ti silica wick od nekih 2mm,i kanthal a1 od 0.20 ili 0.22,sto je deblji kanthal sa istim brojem namotaja dobit ces manji otpor. prije toga dobro prouci forum i pogledaj klipove na jubitu da skuzis nacin na koji se to radi. sa ovim pakovanjem grijaca kod poljaka biti ces miran neko vrijeme uz redovito odrzavanje,nadi na jubitu kako se radi dry burn,kroz video ti je to najbolje skuzit 
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Preporuka kompleta do cca 500kn Postano: 28 stu 2013 19:02 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Možda je samo do mene, ali meni taj protank mini v2 ubija aromu ... puno više od običnog protanka 2 ili čak kopije protanka mini 1... Ne znam zašto, možda jer je duži...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: Preporuka kompleta do cca 500kn Postano: 28 stu 2013 19:40 |
|
|
neznam,mozda jer je protank 2 malo priguseniji za povlacenje,mini je u svakom slucaju malo prozracniji...mozda se tu gubi arome. meni su bili podjednako...
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Preporuka kompleta do cca 500kn Postano: 28 stu 2013 20:50 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Ova kopija mini 1 koju imam je puno prozračnija i od jednog i od drugog ... ima 3 dobre rupčage 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 09:47. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 09:47. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |