| Autor |
Poruka |
|
mouthmw
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 09 pro 2013 02:22 |
|
|
ZipperBlack je napisao: kanger je izbacio grijace sa kratkim dimnjakom,sada su i za evod i za protank sa dugim dimnjakom,prakticki isti i pasu sa evoda na protank 1&2,i obrnuto. slucaj gdje nije funkcioniralo je bio kod starih evod grijaca koji su imali prekratak dimnjak za protank 2.  ovi kangerovi za evod s dugim dimnjakom su mi zakon! super rade
|
|
 |
|
 |
|
Giza
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 09 pro 2013 17:24 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 09:32 Postovi: 156 Lokacija: Zagreb, Medveščak
|
mouthmw je napisao: ZipperBlack je napisao: kanger je izbacio grijace sa kratkim dimnjakom,sada su i za evod i za protank sa dugim dimnjakom,prakticki isti i pasu sa evoda na protank 1&2,i obrnuto. slucaj gdje nije funkcioniralo je bio kod starih evod grijaca koji su imali prekratak dimnjak za protank 2.  ovi kangerovi za evod s dugim dimnjakom su mi zakon! super rade Slazem se! Ogromna razlika u odnosu na kratke...
|
|
 |
|
 |
|
Rove
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 09 pro 2013 19:25 |
|
|
Jao samo me zbunjujete, sada i neki dugi i kratki dimnjaci Njih cu ostaviti za kasnije narudzbe, samo ako ko ima link za njih da mi sibne. Uglavnom idem sa Gizinom prvom preporukom, samo sto cu u srijedu poceti sa narudzbama jer mi nesto stize sa ebay a ovdje zezaju sa carinama, limit je sedmicna posiljka do 25 eur tako da cu ici sa 3 ture narudzbi. Hvalaaa svima, mnogo ste mi pomogli  P.S. Samo da znate da ovaj MOD finansira moj nekadasnji rad u duhanskoj industriji 
_________________ Vamo V5, Biansi, Ego-T, Kanger E-vod Protank mini II, Protank II, Evod Lokacija: Sarajevo
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 09 pro 2013 20:16 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
 |
|
 |
|
Rove
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 09 pro 2013 20:57 |
|
|
Ayaz Paša je napisao: Je li to da mi otvori Vamo u struku On ce biti za kucnu upotrebu, sto neko rece za vani mu treba oruzani list. Nisam mogla cekati, sve me mamilo ono kupi. Jos ako mi zakasne ove narudzbe sa Toscane i ebay a ovi pozure i stigne u istoj sedmici kostat ce me Vamo Order Placed: 12/9/2013 Order Total: $32.43
_________________ Vamo V5, Biansi, Ego-T, Kanger E-vod Protank mini II, Protank II, Evod Lokacija: Sarajevo
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 09 pro 2013 21:23 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Rove je napisao: Nisam mogla cekati, sve me mamilo ono kupi. Jos ako mi zakasne ove narudzbe sa Toscane i ebay a ovi pozure i stigne u istoj sedmici kostat ce me Vamo Order Placed: 12/9/2013 Order Total: $32.43 Ma nema ti veze ako stignu "na blizu"... Meni je danas stiglo 3 paketića s FT (svaki cca 30$) - "najmlađi" je naručen 22. 11., drugi 18.11. a najstariji od njih 14.9.!!!! ...pa ti planiraj - (mada 3-4 tjedna bi bilo "nako" - po planu)... a rumunji ti stižu vj. za cca 10 dana Oko prošle Nove godine mi je stigao Vamo (sam u narudžbi - i platio sam porez oko 70 kn)
|
|
 |
|
 |
|
Rove
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 10 pro 2013 11:38 |
|
|
Mislila sam uzeti ove baterije http://www.thebestshop.eu/shop/batterie ... ttery.htmlali pise da odgovaraju za Vamo V2, a narucila sam Vamo V5 pa da li ce biti kompatibilne ? P.S. Dariane ja sam iz BiH pa me sa postarinom isto dodju i ove i HR, a ne pise da dostavljaju u druge drzave.
Zadnja izmjena: Rove; 10 pro 2013 11:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 10 pro 2013 11:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Rove je napisao: Mislila sam uzeti ove baterije http://www.thebestshop.eu/shop/batterie ... ttery.htmlali pise da odgovaraju za Vamo V2, a narucila sam Vamo V5 pa da li ce biti kompatibilne ? Hoće, moći ćeš ih upotrijebiti i u V2 i u V3 i u još puno drugih modova koji primaju 18650 baterije.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Rove
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 10 pro 2013 12:00 |
|
|
spavle je napisao: Rove je napisao: Mislila sam uzeti ove baterije http://www.thebestshop.eu/shop/batterie ... ttery.htmlali pise da odgovaraju za Vamo V2, a narucila sam Vamo V5 pa da li ce biti kompatibilne ? Hoće, moći ćeš ih upotrijebiti i u V2 i u V3 i u još puno drugih modova koji primaju 18650 baterije. Jeste da sam u roku ni mjesec dana parilackog staza kupila fin pocetnicki set pa evo i MOD ali se nadam da necu krenuti putem vas iskusnih parilaca sa tonu opreme 
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pomoc oko izbora MOD-a Postano: 10 pro 2013 12:06 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
To smo svi mislili ali... Meni stigao jučer Vamo V5, a na putu je još SVD iz FT (točnije dva komada ali se jedan paket zagubio) kao i Spinner od poljaka... I svaki mjesec kažem kako "ovaj mjesec neću ništa potrošiti na e cigarete". U ovih 15 mjeseci mi se još to nije dogodilo. 
|
 |