Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: VAMO V2 Problem
 Post Postano: 23 vel 2014 12:08 

Slikaj, šalji, kupi vamo, ne evic.

Da ti pojednostavim stvar.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 12:30 

a cuj mogu pokusati...ali znam da nista od toga.
Mislim ne zelim nekoga uvrijediti ali takav sam - jednom sam se opekao s vamom i to je meni dovoljno, trebam ici dalje jer kakve sam ja srece s novim vamom ce mi se ponoviti ista sitka...evic mi se svidja a gledao sam dosta pozitivnih recenzija...ali opcenito vecina ljudi na ovom forumu a i jos par iz susjednih zemalja ne voli taj mod a nije mi jasno zasto?

Ali ako budem uzimao vamo uzeti cu ovo (nije mi namjera reklamirati ducan):
http://www.mtmstore.eu/e-cigarete/ego-a ... e-cigarete

ili ovo s drugog linka

mislim ime s linka mi nema smisla malo jer mi ovo ne izgleda kao v3...nego kao v5
a ovaj mi izgleda kao v2 ali mi nije jasno kako to da je v2 skuplji od v3, odnosno od tog v3 koji meni izgleda kao v5?

Takodjer, jel moze netko brzinski pojasniti da li su na Vamu V3 i V5 poboljsane tipke ili i dalje lelujaju i zveckaju?

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 12:50 

Nije da netko ovdje ne voli evic iz nekih glupih pobuda. I ja sam ga stavio u košaricu da ga kupim, ali sam na vrijeme odustao.

Evic, kao i svi VW modovi, pati od nekih bolesti. Tako mi na pamet pada mesingani navoj koji se brzo istroši, loš centralni pin, slabašna snaga. Sve to, osim zadnjeg ima i Vamo. Ali razlika u cijeni je velika. Bilo je tu i raznih popravaka evica pa znamo o čemu se radi. To je lijep i daleko preskup mod. Ima neke mogućnosti elektronike ali sve ostalo je loše.

O razlikama u opisu i slikama morati ćeš ih nazvati.

Svaki Vamo ima malo zveckave tipke. Neki više, neki manje. Mene to nimalo ne smeta. Osobito stoga što je najbolji izbor za mod. Sve ostalo je skuplje i jednako loše.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 12:52 
Moderator

Zecman je napisao:
a cuj mogu pokusati...ali znam da nista od toga.
Mislim ne zelim nekoga uvrijediti ali takav sam - jednom sam se opekao s vamom i to je meni dovoljno, trebam ici dalje jer kakve sam ja srece s novim vamom ce mi se ponoviti ista sitka...evic mi se svidja a gledao sam dosta pozitivnih recenzija...ali opcenito vecina ljudi na ovom forumu a i jos par iz susjednih zemalja ne voli taj mod a nije mi jasno zasto?

Ali ako budem uzimao vamo uzeti cu ovo (nije mi namjera reklamirati ducan):

ili ovo s drugog linka

mislim ime s linka mi nema smisla malo jer mi ovo ne izgleda kao v3...nego kao v5
a ovaj mi izgleda kao v2 ali mi nije jasno kako to da je v2 skuplji od v3, odnosno od tog v3 koji meni izgleda kao v5?

Takodjer, jel moze netko brzinski pojasniti da li su na Vamu V3 i V5 poboljsane tipke ili i dalje lelujaju i zveckaju?

Imam i eević i mogu ti samo reći da po mom osječaju mu ponekad zafali snage.

V5 ima kapicu koja se podešava da ostvari bolje držanje attya i novu elektroniku u odnosu na v2.

Imena i cijene neka te ne zbunjuju to su trgovci a u trgovini je bitna cijena koju možeš postići jedina bitna i često nema veze sa time koliko je nešto dobro ili loše.

Isto tako se često desi da se imena "pobrkaju" pa nemoj da te to previše zabrinjava.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 13:01 
Moderator

Stvarno neznam zašto te smetaju te tipke koje imaju malo lufta i zveckaju.
Tu foru je uveo busardo u svoje testove.
Pa kaj ti treseš stalno mod pa te to smeta?
:D
VAMO je najbolji omjer onoga što platiš i što dobiješ a kad štagod i rikne lako se zamjeni, djelovi su sve jeftiniji i jeftiniji.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 13:10 

smetalo me zato sto su ove na mom vamu tako imale i samo je tipka upala unutra u tijelo moda - bez da sam je stiskao jako ili sl...

posto mi treba mod sto brze, da ne ostanem samo na jednom sutra planiram kupiti - hajde jel moze savjet: kojeg od ova dva bi vi uzeli...i da biti ce Vamo posto je najpovoljniji a na placi uzimam nesto drugo...tako da imam 3 komada.

evo koji od ova dva:

ili

ili da dodam jos malo i kupim ovu Teslu, sto me potsjeca na vamo ali je skuplji a za to nisam cuo?
http://www.mtmstore.eu/e-cigarete/e-cig ... e-cigarete

molim vas za pomoc da nesto sutra odmah narucim.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 13:12 

Imam eVic 9 mjeseci. Dobro me je služio oko pola godine. Fali mu snage u odnosu na Vamo, to je sigurno. Ako paziš na navoje trajal bu ti vjerujem kolko i meni, oko godinu dan. Sad se pola atty-a više ne može našerafiti. Da sam na tvom mjestu nebi se uopće dvoumio između ova dva moda. Imam i Vamo V5. Može sve što i eVic pa i malo više. Trajal bude barem jednako dugo jer je SS. Ako i ode ranije, kupujem novi. Za jednog eVica mogu kupiti 3 (tri) Vama :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 13:14 

Uzmi V3.

Ovaj V2 ima samo u Black Crome koji se brzo guli pa izgleda očajno. Tesla je Vamo ali sa bootom od 10 sekundi i puno većom cijenom. A meni je još i ružan.

A baš me zanima što ćeš to puno bolje drugo uzeti kada plaća stigne.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 13:22 

Znaci da kupim ovaj na kojem pise v3?

Pa mislio sam uzeti provari ili innokin vtr ili neki semovar

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 vel 2014 13:57 

Moraš biti načisto da je vamo potrošna roba, koji god kupio možeš proći dobro i imati ga godinu dvije i više a može se dogoditi kao i meni da crkne nakon nekoliko mjeseci ili odmah. I ja sam dva potrošio u mjesec dana, jedan mojom greškom izljevom tekućine iz neispravne vivike a drugi je jednostavno krepao. Popravljeni su ali to više nije to, gumbići ne leže kako trebaju, prekidač ne okida svaki put, snaga više ne odgovara onome što piše na ekranu itd. Dakle više manje sve je stvar sreće po mome iskustvu.

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club