| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 20 tra 2014 00:13 |
|
|
KresoZD je napisao: Nista ljudi fala svima na odgovorima,najvjerovatnije cu onda uzet nesto malo kvalitetnije da se ne zajeb**** s ovim glupostima. Nego nije mi jasno sad taj mod ili kako vec se naziva, to je znaci kvalitetna baterija, protank je sto? Atty? Sryte ako je vec ovo objasnjeno negdje al proletio sam samo po forumu pa ono.. morat ces puno vise citati, preletiti forum jednostavno nije dovoljno. atty i ostali nazivi su ti objasnjeni tu viewtopic.php?f=85&t=4435
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 21 tra 2014 10:10 |
|
|
KresoZD je napisao: Nista ljudi fala svima na odgovorima,najvjerovatnije cu onda uzet nesto malo kvalitetnije da se ne zajeb**** s ovim glupostima. Nego nije mi jasno sad taj mod ili kako vec se naziva, to je znaci kvalitetna baterija, protank je sto? Atty? Sryte ako je vec ovo objasnjeno negdje al proletio sam samo po forumu pa ono.. Pricekaj do nedilje (zadarski meet) ili mi posalji PP pa mozemo na kavu pa cemo ti sve objasnit. Ne kupuj nista jos dok ne vidis sto ti pase.
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
KresoZD
|
Naslov: Re: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 27 tra 2014 00:25 |
|
|
E poz ZipperBlack,moze racunat cu na to da doletin,sutra nemogu jbg imam neki rođendan. Samo neka on nudi nisam lud za prvu ruku uzimat skart kad mi je cijena start paketa ono sto popusim za tjedan dana 
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 28 tra 2014 18:41 |
|
|
|
@kreso pozdrav...kratko da srihtam ovu pricu!!pozelio sam ti dobrodoslicu...i rekao 2-3rici oko objasnjenja ..te da su Savjeti na Mjestu i slicn . A Nisam nit cjenu nit Nadmetao svoje Stvari..Skart ili ne!?nemozes to znat:) Zato bi ako i dalje ekipici nije jasno odkud to meni..kako i.td ..Oblatit te izokretat ..Priću..te širit da Nudim Škart *Samo rekao Da Nije fer..i nizak nivou privuć nekoga ksebi.!ja san cisto mislia..i imao dobre namjere!!*Joeytech mod se moze punit Na EGO punjacem*veliki+ (i naravno Akku u punjaću!) usteda na pocetku!! A tekucine(evo sad neke pokljanjam bis dobio uz njega.. A info na pp..normalno da ponudis..eh sad sto je to ovde nekima Trn u oku...I gore... Sta cu im Ja??? Tebi eto dobar start...te nekupuj skart;) lp zeljko
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 28 tra 2014 18:42 |
|
|
pa pobogu do kud ide ova rasprava.... 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 28 tra 2014 18:49 |
|
|
|
Eto do tu.!!.Novaku zelim dobar start u Svjet Parenja!! A ..kome tu smetam..ili im se nesviđja Neostatak Znanja HR grammatike..preskoci.. A blatit..i Gore od toga..pa nismo u Vtrticu.. Uzivancija i Carolija te ceka kako god..Svako dobro *zeljko
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 28 tra 2014 19:46 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
KresoZD je napisao: Nista ljudi fala svima na odgovorima,najvjerovatnije cu onda uzet nesto malo kvalitetnije da se ne zajeb**** s ovim glupostima. Nego nije mi jasno sad taj mod ili kako vec se naziva, to je znaci kvalitetna baterija, protank je sto? Atty? Sryte ako je vec ovo objasnjeno negdje al proletio sam samo po forumu pa ono.. Prema pitanjima koje postavljaš definitivno najbolje rješenje sjesti na kavu (pivu  ) s nekim sa foruma. Po mogučnosti iz tvog kraja koji god to bio (nisi napisao u profilu  )
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 28 tra 2014 19:51 |
|
|
KresoZD daje nam za pravo da mislimo da se zove Krešo te da je iz Zadra 
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: Trebam pomoć oko odabira e-cigarete. :) Postano: 29 tra 2014 01:22 |
|
|
Medo je napisao: pa pobogu do kud ide ova rasprava....  ma Medo, nema tu neke rasprave  necu ulazit s pojedincima u neke dubioze i odgovarat na besmislene,cak i s dozom nekulture, poruke na PP. svoje misljenje i stav san iznija, i nema mi smisla iz ovoga raditi neku trakavicu.  Kreso neka naleti do nas na meet ili kavu kad uvati vrimena,sve sto ga zanima biti ce mu objasnjeno,sve sto hoce isprobati od opreme stoji mu na raspolaganju,kako moje tako i od ostale ekipe sa meeta. Fala bogu tekucine ima dovoljno za jedan mini bazen,tako da ce sigurno naci nesto sto ce mu pasati. A te blesave price o nekim osobnim interesima i trnovima u ocima se mogu obisiti macku o rep.
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |