|
.
Sada je: 28 tra 2026 21:13. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 21:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 15:02 |
|
|
Za pocetak od fa uzmi maxx blend...podsjeca na analognu a ovom objasni da ry4 nema veze sa plavim bjelim ili bilo kakvim ronhilom 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 15:17 |
|
|
Uhh... UMbrella corporation, razvikana firma iz Beograda, koja nabavlja najjeftiniji škart iz Kine, rebrandira ga i prodaje u trgovinama i apotekama po desetostruko višim cijenama... pa tko nasjedne... a nasjedne ih dosta jer su neupućeni. Ujedno više ulažu u samoreklamiranje po novinama i TV širom Srbije (takoreći, iz frižidera im iskaču) nego što ulažu u kvalitetnu nabavu opreme... Oni su također i "generalni zastupnik za FA tečnosti" (koje neka priučena baba mućka iza u skladištu dok druga lijepi etikete  ) kao i "proizvođač i uvoznik provjerene opreme sa njemačkim certifikatom". Tko ikad naleti - izbjegavati obavezno! http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=310IMaš ovdje na forumu linkove ka trgovinama koje ne prodaju maglu (doslovno) kao gore navedena firma. Već ti je Mateo napisao koje su pa malo pregledaj ponudu.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 15:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Moja ti je preporuka da za početak uzmeš neku Dekang duhansku tekućinu jer je to najsličnije duhanu. Poslije kada ti se nepce i grlo oporave od cigareta moči ćeš osjetiti ove blaže i finije tekućine poput FA.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 15:41 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
e to drugari, hvala pregledacu ove shopove u hr, mrzi me da cekam mjesec dana da dodje ko zna otkud znaci 3-4 tanka i ide novi grijac, ja sam toliko vec potrosio, nisam sam, pusimo partizanku, s kim god sjednes uzima da isproba  nemam danas gdje da kupim drugi atomizer, uzecu sutra i uzecu taj max blend i kakvu jacu cuban supreme mada i sve ovo do sad je dalo rezultate, nisam nikad smanjivao a bio manje bijesan 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 15:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
RY4 nije ronhill aroma, nego cetvrti po redu liquid koji je proizvela tvrtka Ruyan. Ruyan je kineska firma koja je prva proizvela elektricnu cigaretu i taj njihov RY4 je bio odlican. Ime nije zasticeno tako da tvoj RY4 vjerojatno proizvodi Meho iz Donje Slabinje. Ove tvoje tekucine nemoj baciti nego spremi na mracno i hladno mjesto. Bit ce ti dobre za koji mjesec. I nabavi Dekang tekucine kako ti je preporuceno. Baterija je vjerojatno dobra i posluzit ce ti koji mjesec a onda ces nabaviti nesto bolje. Atomizer, to ti je ovaj dio gdje lijevas tekucinu je najslabiji dio cijele stvari. Vjerojatno se radi o CE4 koji nije neka sreca i najkasnije za mjesec dana ces ga zafitiljiti u smece. Moras nabaviti nesto bolje, recimo Protank 2. E sad sve zavisi koliko para mozes odvojiti, ali danas se za relativno malo para moze nabaviti vrlo dobra oprema s kojom neces imati problema. Ako ti nije previse pogledaj ovo: viewtopic.php?f=85&t=4516
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 16:25 |
|
|
|
Ma nije, puno vise dajem na cigare mjesecno, trenutno cu se boriti s ovim jer me glava boli vise od tog, zadnjih 20 daba samo citam po forumima Jedna velika mana parenja primjecena ili umisljena u ova dva dana, kafa mi je totalno bljutava, bio sam u 5 kafana danas sve jedna mi bljutava, kao da je zagorila, nes je ok, ima isti okus kao prije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 16:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
veljo_81 je napisao: Ma nije, puno vise dajem na cigare mjesecno, trenutno cu se boriti s ovim jer me glava boli vise od tog, zadnjih 20 daba samo citam po forumima Jedna velika mana parenja primjecena ili umisljena u ova dva dana, kafa mi je totalno bljutava, bio sam u 5 kafana danas sve jedna mi bljutava, kao da je zagorila, nes je ok, ima isti okus kao prije  Je kava ce ti sad biti takva ... i ona ˝cigareta poslije rucka zbog koje bi ubio da ti netko zabrani˝ ce biti takva dok se ne naviknes.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 16:59 |
|
|
Da mi je neko pricao ne bih mu vjerovao, prvi put koliko pamtim sam posolio cevape jer su bili bljutavi Znaci zena ce se razvesti od mene, taman je naucila da sprema hranu kako volim i sad mora ponovo 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 17:39 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Uskoro će biti obrnuto. Ono što ti je bilo slano bit će ti jaće slano, ljuto, jako ljuto i slično. Okuse koje nisi sjetio (cigaretom oštećeni i zasićeni osjeti) će se vratiti.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
scorpion
|
Naslov: Re: Malo pomoci mi treba, posezem za analogijom :) Postano: 08 lip 2014 18:24 |
|
|
Kinta je napisao: veljo_81 je napisao: Jedna velika mana parenja primjecena ili umisljena u ova dva dana, kafa mi je totalno bljutava, bio sam u 5 kafana danas sve jedna mi bljutava, kao da je zagorila, nes je ok, ima isti okus kao prije  Je kava ce ti sad biti takva ... Vidiš, vidiš ... Ovo uopće nisam povezao  iako sam na forumu proveo dosta vremena, posebno na temama za početnike. Mislio sam da je druga vrsta kave u pitanju Neko vrijeme sam proučavao, pa po savjetima za početnike naručio opremu: 2x eGo twist od 1100 mAh, 2x rgm2 i jedan h2 atomizere, rezervne grijače, 2 punjača. Za početak uzeo i 5 tekućina (3 duhanske i dvije voćne) sve od 24 mg od tri proizvodjača (Dekang, Hangsen i Inawera)... Dok je oprema stigla sa FastTecha još sam proučavao ... Da bi mi promakla tako bitna stvar No, preživjet ću i to Do nedavno nezamislivih 6 dana sam bez cigareta i ne osjećam želju za njima. Prva dva dana je bilo malo problema s tekućinama, ali sam to riješio miješanjem. Treći dan je pukao h2, ali barem je bilo rezervi Žao mi je što kolega veljo ima problema, ustvari, čudim se što ih ja nemam toliko, ali s obzirom na količinu dnevno pušenih cigareta možda bi 24 miligramske tekućine bile najbolje rješenje 
|
 |
Sada je: 28 tra 2026 21:13. | Zadnji put si ovdje bio: 28 tra 2026 21:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |