Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Izbor seta za parenje i dostava u BiH
 Post Postano: 25 lip 2014 12:38 

Ma nije problem nauciti ista pa tako ni motati. Može neko objasnjenje ili link ako ima tema na forumu. Za sve sam spreman probati i nauciti pa zato tragam za dobrom opcijom. Jos da netko odgovori a fast tech iz prve ruke

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 12:52 
Moderator

Fasttech je velika kineska trgovina klonova ili orginala po povoljnoj cijeni ( To je ono što ima oznaku Authentic ) . U večini slučajeva dobiješ 90% funkcionalnosti za 10 % orginalne cijene. Ali i tu igra "kineski rulet" od 20 kupljenih stvari obično jedna nevalja pa se mora reklamirati i natezati da ti pošalju dobar primjerak onog što si naručio.

Ja i masa mojih frendova i poznatih naručujemo jako puno sa Fasttecha i iz Kine do Hrvatske putuje od dva tjedna do mjesec i po dana.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 13:22 

spavle je napisao:
Fasttech je velika kineska trgovina klonova ili orginala po povoljnoj cijeni ( To je ono što ima oznaku Authentic ) . U večini slučajeva dobiješ 90% funkcionalnosti za 10 % orginalne cijene. Ali i tu igra "kineski rulet" od 20 kupljenih stvari obično jedna nevalja pa se mora reklamirati i natezati da ti pošalju dobar primjerak onog što si naručio.

Ja i masa mojih frendova i poznatih naručujemo jako puno sa Fasttecha i iz Kine do Hrvatske putuje od dva tjedna do mjesec i po dana.

:dobar:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 15:00 

vladek007 je napisao:
Ma nije problem nauciti ista pa tako ni motati. Može neko objasnjenje ili link ako ima tema na forumu. Za sve sam spreman probati i nauciti pa zato tragam za dobrom opcijom. Jos da netko odgovori a fast tech iz prve ruke

Parenje, po mom mišljenju, treba biti učinkovito i jednostavno. Jedan od vrhunskih attyja je Kayfun. Zato sam ti savjetovao da naručiš klon s fasttecha: ili lite plus ili russian 91%. Kupiš li uz njega VAMO, moći ćeš na njemu mjeriti otpor pri viklanju grijača. MC je jednostavniji i manje zahtjevan od špage, a pruža podjednake rezultate. Za MC Ti treba kanthal od 03 mm i vata, koju kupiš u apoteci. (Paket vate će zi trajat doživotno, a stoji 10 kuna. Metar žice će Ti trajat barem godinu dana, a stoji isto 10 kuna!) MC se radi tako da se prethodno upaljačem dobro zažareni kanthal namota na boreru od 2,0 mm (5-6 bavija) i krajeve žice učvrsti vijcima za glavu grijača. Trebaš, dakle upaljač, mali odvijač (urarski komplet od 6 komada, u kojemu je i jedan promjera 2.0 mm pa ne trebaš borer - 10 kuna) i male kombinirke/papagajke za formiranje MC-a, koji mijenjaš svaka dva do tri mjeseca, a u međuvremenu mijenjaš samo vatu, a njega spaljuješ na suho, radi čišćenja, jednom, do dva puta tjedno. "Prosto k'o pasulj!" :sanja:

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 15:47 

ferdinandmax je napisao:
vladek007 je napisao:

Parenje, po mom mišljenju, treba biti učinkovito i jednostavno. Jedan od vrhunskih attyja je Kayfun. Zato sam ti savjetovao da naručiš klon s fasttecha: ili lite plus ili russian 91%. Kupiš li uz njega VAMO, moći ćeš na njemu mjeriti otpor pri viklanju grijača. MC je jednostavniji i manje zahtjevan od špage, a pruža podjednake rezultate. Za MC Ti treba kanthal od 03 mm i vata, koju kupiš u apoteci. (Paket vate će zi trajat doživotno, a stoji 10 kuna. Metar žice će Ti trajat barem godinu dana, a stoji isto 10 kuna!) MC se radi tako da se prethodno upaljačem dobro zažareni kanthal namota na boreru od 2,0 mm (5-6 bavija) i krajeve žice učvrsti vijcima za glavu grijača. Trebaš, dakle upaljač, mali odvijač (urarski komplet od 6 komada, u kojemu je i jedan promjera 2.0 mm pa ne trebaš borer - 10 kuna) i male kombinirke/papagajke za formiranje MC-a, koji mijenjaš svaka dva do tri mjeseca, a u međuvremenu mijenjaš samo vatu, a njega spaljuješ na suho, radi čišćenja, jednom, do dva puta tjedno. "Prosto k'o pasulj!" :sanja:

zanimljivi prijedlozi, svaka čast. pregledat ću pa javim sta sam "sklepao".
da li je to obična vata, i gdje se nabavlja ta žica za grijač. o kakvoj se žici radi, pitam vezano za taj način što si govorio ali i općenito jer imam neku bateriju i evod BCC clearomizer ali mi je crkao grijač, ustvari 3. rastavljao sam ga i žica je pukla. moze li se ona zamijeniti i kakva se koristi, debljina i sl. mislim da postupak zamjene znam, plus minus i to, pa da imam šta pariti dok ovo ne stigne

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 16:26 

Pročitaj malo forum prvo pa postavi dodatna pitanja :angry_shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 16:32 

mateo je napisao:
Pročitaj malo forum prvo pa postavi dodatna pitanja :angry_shake:

a da si i ti čitao forum odnosno moje postove i predstavljanje vidio bi da sam prelistao dobar dio foruma ali jednostavno se čovjek ne može snaći. to je za nas spansko selo a s tobom je afričko

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 16:33 

vladek007 je napisao:
veljo_81 je napisao:
vision spinner 2, aerotank mini, 20 grijaca, set za punjenje baterije, vezica i jos nekih gluposti 65 dolara s fasttecha, dzaba para

ostaje da se vidi koliko ce trajati da to stigne u bosnu ali nece preci mjesec sigurno, a onda si navijam i zrak i struju a do tad pljuckam na protank 3 mini al ni on nije los naspram prvog seta sto sam imao

gdje god kupis kralju jeftinije je nego kod nas u oglasima, sve zavisi koliko ti se zuri

Sad sam u dilemi, različiti prijedlozi. Prelistavao sam taj fast tech ali sam bio odustao od njega, jer sam pročitao ovdje na forumu da nije pouzdan, da nisu originali, da je dostava nesigurna i sl. Ako su na njemu originali i ako je dostava sigurna onda uzmimam taj set. Nije mi toliko bitno kad ce stici. Bitnije mi je da narucim pravu stvar. I da li to podlijeze carini jer trebam naruciti 4 seta otprilike
Hvala na prijedlozima i svaki je dobrodosao. Vise volim da netko kaze uzmi to i to a ne uzmi to ILI to jer me to dovodi u dilemu. Znam da je stvar izbora ili ukusa ali ipak iskustvo je presudno bar oko izbora baterije i clearomizera-atomizera ili kako vec.

a zasto 4 u jednom paketu, naruci 4 paketa ili svaku stvar posebno, to je najsigurnije za proci carinu, kineza nije briga njemu drzava placa postarinu on ce to spakovati u 88 koverti i poslati
ja sam narucio s fasttecha prvi put ono da probam, nisam imao vremena da gledam po drugim sajtovima, iz mog iskustva najbolje je s kinezima trgovati po sajtovima tipa ebay, alibaba... bilo gdje samo da se ostavlja dojam, meni se desavalo da narucim nesto i kako to kod kineza bude ponekad dodje novo i zapakovano ali mrtvo i ja se zalim oni traze da ja to posaljem nazad a postarina skuplja od robe, od tog nema nista, puknem negativan dojam i onda me lijepo i ponizno zamole da skinem dojam a oni ce poslati ponovo, i to je ok
sto se tice parenja ja sam nov pa ti ne mogu reci nista pametno ali savjetujem ti da pogledas na yt kako izgleda vamo i kayfun pa vidi dal ti pase da to nosis po bosni, mislim da bi manje paznje privukao u zg da te neko vodi na lancu :)
ja sam samo iz tog razloga izabrao da koristim mini opremu, shvatajuci da je parenje sigurno mnogo bolje s vecom opremom ali i ovako me stalno neko nesto pita u vezi e-cigarete i to mi ide na zivce, druga stvar pase mi da je nosim na vezici pogotovo na poslu jer sam stalno u pokretu i ruke su mi zauzete, cim imam vremena cimnem par dimova i idem dalje
sto se tice cijena mislim da oprema nije skupa, tekucine su skupe ako ih kupujes u bosni po apotekama 8-9 km, ali opet su jeftinije od cigareta a ako imas zdravstvenih problema onda je sve super jeftino
jesam se raspisao..... al jos jedna bitna stvar, najbitnija, ne znam jesi li kad sta kupovao kod kineza ali ako nisi cisto da znas, sta god ti se ne svidi ocisitis i upakujes i prodas na pik.ba po minimum duplo vecoj cijeni, tako da se ne brini mnogo oko toga hoces li promasti opremu :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 17:06 

Što se žice tiče za normalan coil 0.20 mm za evod bcc ili tako nešto, 0.25 za microcoil sa vatom, i 0.30 kad pređeš na dripere kayfune i ostalu tešku artiljeriju... Eat a Snickers... Better?

http://mtmstore.eu/kanthal-zica-za-izra ... a1-razred/

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lip 2014 17:19 

much better :valter:

Povratak na vrh 

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.